Wat een fantastisch bedrijf!! Alles wordt meegeleverd en stap voor stap uitgelegd, zelfs ik die nooit iets begrijpt van zulke dingen. Kreeg het horloge een uur voordat we op vakantie gingen binnen, du... Mehr ansehen
Supersnel goed geholpen door een ervaren meedenkende dame die precies herkende wat wij nodig hadden. wij hebben nu een G.P.S systeem waar wij het volste vertrouwen in hebben mocht onze dementerende... Mehr ansehen
Hele fijne service. Op maandag het horloge besteld en op dinsdag binnen gekregen. Er zat een envelop bij met daarin duidelijke instructies, kon niet missen. Ik had nog een klein vraagje en op die v... Mehr ansehen
Al een tijdje ben ik opzoek naar een gps horloge tot dat ik deze site kreeg ik ging kijke en dacht bij het eerste al meteen dat is lekker dat alles al geïnstalleerd word! Horloge had ik binne een dag... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Angelique’s GPS Horloges is al 8 jaar gespecialiseerd in betrouwbare en gebruiksvriendelijke GPS-horloges voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn kinder GPS horloges combineren veiligheid en gemak met functies zoals GPS-locatiebepaling, (video)bellen, een SOS-knop en ik heb zelfs een waterdicht model. Bij mij staat transparantie, service, gemak en betrouwbaarheid centraal. Daarom draag ik met trots het WebwinkelKeur-keurmerk, dat staat voor een veilige aankoop, duidelijke voorwaarden en onafhankelijke geschillenbemiddeling. Of het nu gaat om buitenspelen, naar school gaan, naar de sportclub gaan of zelfstandig reizen: met een Angeltrack Kinder GPS Horloge van Angelique’s GPS Horloges heeft u altijd de zekerheid dat u in contact blijft met uw kind.
Niederlande
- 0619944322
- info@kinder-gps.nl
- kinder-gps.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Voor de 2e keer een Horloge besteld !
Voor de 2e keer een Horloge besteld !
Top service :-)
Duidelijk en snelle service
Duidelijk en snelle service. De bijgevoegde handleiding van Angelique’s GPS Horloges was een tijdsbesparing.
Top top alleen maar lof voor de extra…
Top top alleen maar lof voor de extra service en contact
Super service
Ik kreeg het videobellen met het horloge niet werkend. Kreeg meteen contact via de app, goede hulp en zonder problemen een nieuw horloge omdat het aan het horloge lag. Super service!
Super service
Super service. Alles al geïnstalleerd en dat is voor mij heel fijn. Gewoon erg blij mee dus zeker een aanrader..
Goede service en product
Top service, top horloges
Super tevreden van zowel de horloges (we hebben er nu 3, 2 keer de smalle eb 1 keer de nieuwste 4g), als de zeer snelle online hulp van Angelique. Eender welk probleem zich voordoet, ze blijft mee zoeken tot het opgelost is.
altijd super en netjes geholpen
Super snelle verzending
Super snelle verzending, en fijn dat het al geïnstalleerd is, duidelijke handleiding erbij.
Super goeie service snel geleverd.
Super goeie service snel geleverd.
Met het horloge ook super blij werkt heel goed.
Goede service, snel en behulpzaam
2de horloge gekocht, nu de 4G. De andere was na 4 jaar wat verouderd en kapot door vallen van mijn zoontje. Goede service, snel en heel behulpzaam!
Goede service. Telefonisch contact en uitleg was ook goed en duidelijk
Expertise, betrouwbaar en service
Ik heb vaker bij Angelique besteld en altijd tevreden. Goede kwaliteit, service en betrouwbaar.
Snelle en goede service
We hebben een gps horloge voor onze zoon gekocht. Angelique levert deze kant en klaar thuis. U hoeft alleen het horloge te koppelen aan de app......and it's ready to go. Onze zoon is er helemaal blij mee
Communicatie was super goed.
Communicatie was super goed.
Ze geeft goede uitleg zowel voor de aankoop als na de aankoop.
Daarnaast zet ze het horloge helemaal klaar, je hoeft er bijna niets meer aan te doen. En als je toch nog met vragen zit beantwoordt zij ze meteen.
Zij is behulpzaam met eventuele vragen
Zij is behulpzaam met eventuele vragen, enigste minpuntje vond ik dat ik gedacht hebbende een horloge waar wel de whatsapp zou werken, maar kwam er zelf achter dat dit zou stoppen op 23 okt i.v.m. android 4 versie.
Ik had dit voordien zelf kunnen weten na wat zoek werk, maar had wel verwacht dat zij deze informatie al langer had moeten weten. Maar goed whatsapp is vrij klein op zo'n horloge en dat is ook niet alles.
De GPS is niet erg nauwkeurig het scherm van 240x240pixels gaat er mee door kinderen hebben meestal betere ogen, maar dat geldt volgens mij voor al dit type horloges, Misschien het enigste alternatief is een Apple die het waarschijnlijk wat beter doet op beide zaken.
Heel fijn dat alles is geïnstalleerd en…
Heel fijn dat alles is geïnstalleerd en brieven erbij hoe alles is uitgelegd echt heel fijn!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.