Unternehmen hat geantwortet
Kims Autocenter er en bilforhandler med base i Glostrup. Vi arbejder med køb og salg af brugte kvalitetsbiler og hjælper dagligt kunder med at finde deres næste bil. Hos Kims Autocenter beskæftiger vi os primært med brugte kvalitetsbiler i forskellige prisklasser. Vi udvælger løbende biler til vores lager og har fokus på kvalitet og en ordentlig bilhandel. Vi hjælper også gerne med indbytning af din nuværende bil og rådgiver omkring de muligheder, der er i forbindelse med et bilkøb. Kims Autocenter holder til i Glostrup, hvor vi dagligt betjener kunder fra lokalområdet samt resten af landet. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kims Autocenter.
Smedeland 1C, 2600, Glostrup, Dänemark
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Super god oplevelse i forbindelse med mit bilkøb. Jeg købte en Toyota Corolla Hybrid Stationcar for cirka en måned siden, og den kører helt perfekt præcis som beskrevet i annoncen.
Sælgeren var venlig, professionel og gav god rådgivning under hele forløbet, hvilket gjorde købet både trygt og behageligt. en rigtig positiv oplevelse jeg kan klart anbefale stedet, hvis man er på udkig efter en god brugt bil.
Jeg skulle købe ny(brugt) el bil og samtidig have byttet min egen. Jeg oplevede yderst behagelig og god kundeservice. God kommunikation om min nye bil samt god pris for både den nye og den gamle jeg skulle af med. Kæmpe anbefalinger herfra

Antwort von Kimsautocenter
Vi kom som helt grønne købere og skulle købe første familiebil. Vi fik virkelig god vejledning og god tid til at se bilen igennem. Vi fik vores Seat Ibiza med hjem samme dag med en individuel aftale om vinterdæk og skift af småting til en fornuftig pris.

Antwort von Kimsautocenter
Jeg havde fornøjelsen af at handle med kims da jeg skulle ud og anskaffe mig en ny bil. Super service, super bil og super glad kunde. Kæmpe anbefaling her fra handler der gerne igen når vi skal kigge efter bil til konen

Antwort von Kimsautocenter
Havde den bedste service hos Kims autocenter. Ville klart anbefale dem til andre hvis man skal have skiftet sin bil. Fik en fin pris for min gamle bil og min nye Kia kører ubeklageligt, jeg er meget glad 😊

Antwort von Kimsautocenter
Vi er meget glade for vores Suzuki Swift. Vi fik en god pris og oplevede en ærlig og god handel bilen lever op til vores forventninger og vi er meget tilfredse vi kan klart anbefale denne forhandler god service.
Mvh
Bjarne og Annette

Antwort von Kimsautocenter
Købte en Touran tilbage i november og fik en god service hele vejen igennem. Havde en bil i bytte og fik en rigtig god pris for den. Jeg er meget tilfreds med handlen og den gode behandling. Kan klart anbefales.

Antwort von Kimsautocenter
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kims Auto Center. Jeg blev betjent af Adam, som var meget venlig, professionel og imødekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig tryg i mit bilkøb.
Jeg oplevede en ærlig og behagelig dialog uden pres, og hele forløbet var overskueligt og professionelt fra start til slut. Det gør en stor forskel, når man føler, at man bliver taget seriøst som kunde.
Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil bestemt anbefale Kims Auto Center til andre, der leder efter en seriøs bilforhandler.

Antwort von Kimsautocenter
Min oplevelse var rigtig god. besvarede alle mine spørgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von Kimsautocenter
Personalet var yderst professionelle og lod mig ikke forlade deres butik indtil jeg fik den bedste service. Jeg købte min Mercedes A-klasse, som kører snor lige og uden problemer. Har haft den i 3 måneder og vil helt klart anbefale Kims Auto center!
Min oplevelse var rigtig god. De var yderst hjælpsomme, tålmodige og besvarede alle mine spørgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi købte en brugt Peugeot 208 den 7 januar i år. Adam som vi handlede med var flink og sympatisk, der var en skramme på højre forskærm, men Adam ville sende noget reparationslak.
Vi fik at vide at der var helårsdæk på, men et par dage efter kørte vi fast i sneen, de rare folk der hjalp os kunne ikke fatte at vi havde sommerdæk på. For ikke at få en bøde kørte vi til det nærmeste værksted og fik det klaret.
Samme tid var der en motorlampe der lyste så vi kørte ud til Kims auto. Der skulle nok en ny katalysator på så vi fik en aftale om tidspunkt.
Samtidig talte vi med Adam om dæk, men når vi ikke havde dokumentation (billeder) ville han på ingen måde godkende vores regning.
Vi gav op og blev tilbudt et gratis service på 10 minutter,
Vi sagde nej tak og fik tilbudt nye vinduesvisker som de kunne sætte på mens bilen blev repareret.
Vi fik en lånebil uden at skulle skrive under og uden at vise kørekort!
Da vi hentede bilen, fortalte mekanikeren at katalysatoren kun skulle renses.
De lovede vinduesvisker passede ikke og Adam at han ville sende en ordre til Thansen som han ville sende til og vi kunne hente dem i Roskilde.
Efter et par dage ringede vi efter ordrenummeret men nu kunne vi pludselig ikke få det. Det var en helt anden tone. Nu blev Adam aggressiv, på pludselig ud af det blå at han havde skiftet hele undervognen, hvor kom det fra!!!
Han var virkelig meget ubehøvlet og talte grimt. Mente at vi da selv kunne bruge 100 kr på nye viskere, det på trods af vores aftale.
Altså ingen vinduesviskere og ingen reparationsarbejde.
Vi har givet op, så derfor:
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED KIMS AUTOCENTER
De er ikke seriøse og ikke til at stole på.
Knud og Jytte Nielsen

Antwort von Kimsautocenter
Fantastisk service hos Kimsautocenter! De er hurtige, ærlige og professionelle. Hjælpen var meget værdsat og prisen fair samtidig med at man føler sig godt behandlet og hørt!
Kan helt klart anbefales
Jeg har købt min bil hos Kims Autocenter cirka en måned siden, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fantastisk service fra start til slut, de var super hjælpsomme, ærlige og tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål.
Man føler sig virkelig godt behandlet. Jeg er så glad for min bil, den lever helt op til forventningerne. Klart en stor anbefaling herfra!!
Jeg købte min ford KA i septemper sidste år, og er super glad for den den køre ubeklageligt.
Jeg havde et Per udfordringer med vinduesvisker, som han skiftede ud.
Virkelig god og profesionelle medarbejder altid imødekommende, og kommer helt klart igen når min søn skal have bil efter kørekort.

Antwort von Kimsautocenter
Jeg købte i november en Kia Niro 2018 plug-in hybrid, som levede fuldt op til beskrivelsen og stod rigtig flot ved levering. Efter cirka tre måneder oplevede jeg desværre at bilen ikke ville starte Jeg kontaktede Adam som med det samme bad mig indlevere bilen på deres værksted. Efter en fejlsøgning viste det sig at start/stop-systemet var defekt Fejlen blev udbedret på garantien uden nogen form for bøvl, og jeg oplevede en rigtig god og professionel håndtering hele vejen igennem. Allerede to dage senere kunne jeg hente bilen igen.
Som en ekstra positiv overraskelse havde de ovenikøbet rengjort bilen både indvendigt og udvendigt, inden jeg fik den tilbage det er virkelig god service. Jeg har kun oplevet god kommunikation, hurtig handling og en troværdig behandling. Kan klart anbefale stedet venlige mennesker og en tryg

Antwort von Kimsautocenter
Rigtig godt sted, venligt personale og gode biler samt service. Rigtig tilfreds med købet og personale var virkelig søde! Klar anbefaling

Antwort von Kimsautocenter
Havde en rigtig god oplevelse og følte mig hørt og vejledt på en behagelig og god måde, og har siden været virkelig tilfreds med min nye bil.
Kan varmt kun anbefale stedet, nu er det lidt siden, men de bør da få lidt godt feedback, når der er det

Antwort von Kimsautocenter
Gik sku meget godt. Hurtigt respons, altid tilgængelige, søde og professionelle mennekser.
Kan klart anbefales!

Antwort von Kimsautocenter
HOLD JER VÆK !! Købte bil der både skulle være nysynet, nyserviceret og undervognsbehandlet...INTET var korrekt... Til gengæld var varmeapparat defekt og blinklys i sidespejl skulle have været eftersendt og selv repareret....Har kostet mig 11.000 indtil videre. HOLD JER VÆK !!!

Antwort von Kimsautocenter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.