kikora.no Bewertungen 82

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I mean It's pretty bad. Horrific explanations, and i have never really learnt anything from this platform. their fake web programs are honestly bad. Like the Excel copy for example breaks every single... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er verdens værste nettside du pov: Du minder din own buissnies også plutselig skal mora di skjelle ukeplanen og så sier ho du må gjøre 20 min med kikora og det er noe slaveri slett denne nett s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg satt i gutte doen og goonet i timen på skolen så kommer læreren å catcher meg så sier han kom in i timen vi holder på med kikora..... NÅR JEG HØRTE KIKORA LØPTE JEG BUKSE NED OVER HELE SKOLE PLASS... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne nettsiden er verre enn helvete. Jeg hadde aldri ønsket dette på min verste fiende. Når man prøver å lære noe på Kikora, så er alt normalt til å begynne med. Men, så begynner djevelen skjølv å mo... Mehr ansehen

1.3

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Ingen backshots

Jeg goonet stille i timen. Jeg spurte læreren om det var greit, og han sa ja. Men så fikk jeg lyst på mer. Jeg spurte en medelev om jeg kunne få backshots, men han sa nei. Det gjorde meg veldig sint. Og som om det ikke var nok, SÅ SA LÆREREN AT VI MÅTTE GJØRE KIKORA!!! Da valgte jeg å defenestrere meg selv (hoppe ut av vinduet) ut av den 67-etasjes-høye bygningen, og døde.

6. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kom på skolen også sa læreren av vi…

Jeg kom på skolen også sa læreren av vi skulle jobbe med kikora også ble jeg veldig lei meg, Jeg satt bak gardinene på mobilen og så på noe som fikk med kåt men så åpnet læreren min gardinene og så meg goone. Jeg hater kikora det bør ikke være i norge. bare for folk i afrika. J E G HA TE R K I KO O R A

31. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når jeg først ble introdusert til…

Når jeg først ble introdusert til kikora så viste jeg at det fantes noe mye værre en helvete. Hver dag kom jeg inn i klasserommet, og læreren sa at vi skulle jobbe på kikora, så døde en del av meg. Hver dag, 180 dager. Døde en del av meg. Jeg er fortsatt ikke over hva Kikora gjorde mot meg. Jeg er på 18 timer terapi i uken. PÅ GRUNN AV KIKORA!! Når jeg mistet hele familien min, så var jeg veldig lei meg, men da jeg jobbet på Kikora, så hadde jeg ikke ord for hva jeg følte. Når jeg stoppet å jobbe på kiora, så føltes det ut som om jeg opplevede Nirvana 100 ganger på en gang. Jeg ville ikke ha ønsket at min verste fiende skulle jobbe på kikora.

23. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke bruk kikora, for din egen mentale helse

Å kjempe mot et digitalt system som virker nærmest designet for å knekke motivasjonen din, er en dypt frustrerende og genuint deprimerende opplevelse.

Kikora oppleves altfor ofte som et nådeløst, kaldt og fullstendig rigid maskineri. Det største og mest utmattende problemet er den totale mangelen på menneskelig skjønn. Systemet er et hjerteløst grensesnitt som straffer deg brutalt for de mest trivielle, mikroskopiske formatfeil. Du kan sitte med en strålende forståelse for selve matematikken og ha tenkt helt riktig, men hvis du bommer på et fullstendig ubetydelig mellomrom eller velger marginalt feil type brøkstrek, slår programmet nådeløst tilbake med en grell, rød feilmelding. Det er en direkte sjeleknusende følelse å bli fortalt at du tar feil, når du egentlig har gjort alt rett.

Dette skaper et utrolig trøstesløst, giftig og demotiverende læringsmiljø. I stedet for å fange opp små slurvefeil og anerkjenne den gode innsatsen din – slik en ekte, støttende lærer ville gjort – fungerer Kikora som en firkantet, mekanisk og pedantisk dommer. Resultatet er at all læringsglede fordamper. Faget forvandles fra logisk problemløsning til en meningsløs, stressende og psykisk drenerende gjettelek, der du konstant må kjempe mot maskinens rigide koding i stedet for å faktisk lære.

På toppen av dette er selve brukeropplevelsen ofte ufattelig klønete, treg og tungvint. Å måtte tvinge logiske matematiske tanker gjennom et seigt og enormt begrensende digitalt tastatur, suger bokstavelig talt all mental energi ut av deg. Når du så blir fanget i en endeløs, hjernedød sirkel av monotone og repetitive oppgaver – utelukkende fordi systemet nekter å godta en uskyldig tastefeil – er det ikke det minste rart at det føles som om hjernen koker over og den mentale helsen rakner. Det er rett og slett et destruktivt, urettferdig og tvers igjennom elendig format å måtte prestere i.

16. September 2025

Grusome bilder

jeg har brukt Kikora for min sønn som er 6 år. det virket helt ok i starten helt til siden begynte og klikke. det kom opp skumle bilder av folk som ble slått og ekle folk med masker på kikora. Jeg var bare på en matte oppgave for min første klassing og så kom dette opp. Nå har han jo marerit takket være deres forferdelige side. Sier ikke det var dere som som la dette til men dere har dårlig protection fra folk som legger ut dette.

12. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste opplevelsen i mitt liv

Værste opplevelsen i mitt liv. jeg har traumer å ptsd fra denne nettsiden ingen barn eller ungdom bør oppleve det her. livet mitt er helt ødelagt etter denne nettsiden nå er jeg hjemme løs livet er helt ødelagt. Jeg driter

25. Januar 2026

Goona for hardt

Sekunde jeg kom til skolen goona jeg til læreren, men når det kom ut, så sa læren at vi skulle jobbe med kikora så gikk det tilbake men opp i ræva min. Jo mer jeg jobber med kikora jo mindre blir penisen min jeg viste ikke at den kunne gå inover. Den er så langt in at jeg ble lesbisk. Fra 2cm til -20cm. Når læreren ber oss om å opne kikora så blir selvmords viljen enda større.

10. März 2026

Skrekkelig app.

Det var en gang en liten gutt ved navn Petronitus han startet med kikora i ung alder. Helt til en dag da det endelg klikket for han han ble vill og rev ut nyrene til medelevene og da politiet kom og hentet han begynte han å spise armene sine helt til han ikke rakk lengeng. Han ble innlagt på dale mentasykehus der han på mystisk vis forsvant i kjellern. Det blir sagt hat han fortsatt gjemsøker bygget med skrik om kikora.

11. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kvar gang læreren så lite nevner orde…

Kvar gang læreren så lite nevner orde "kikora" kjenner eg at eg får sug i magen det er nesten verre en at mamma sei eg skal gjere lekse.

Einaste som er forstålig er mattemaraton men sannsynligheten får å vinne noke er lavere en at eg har lyst til å gå inn på kikora.

24. Februar 2026

HELT GRUSOMT

Ordentlig piss. Rett og slett. Når læreren min sier at vi skal inn på kikora, har jeg lyst til å sette en jetpack på henne og skyte henne ut til en galakse langt, langt borte. Kikora har gitt meg traumer så fæle at jeg får flashbacks av den teite dritt logoen. Jeg sverger jeg har mareritt om nettsiden, jeg hadde heller spasert en 100 mils lang tur opp et fjell enn å gjøre kikora. Dette er så fælt at jeg får literal hjernetåke bare av å høre de tre bokstavene kik. Plis slett nettstedet deres for meg og andre stakkars elever's skyld. Dette står i mellom liv og død, jeg orker ikke mer av kikora. Dette nettstedet er skapt av satan han selv og hele den gjengen. Kikora burde være ulovlig, og må skrives ned i grunnloven eller barneloven. Jeg ser for meg dette; §86 All bruk av kikora er ulovlig i alle kommuner. Dette er dead serious, kikora er farlig for barn og ungdoms mentale helse.

Ha en superfin dag, kjære leser! (uten kikora)

16. Februar 2026

traumatisk opplevelser

Hvis du er en lærer og vurderer og bruke dette programmet på elevene dine blir du nok tatt opp med psykologen om ett par år. denne nettsiden er fra de mørkeste kammerene i helvete, verste som kunne skjedd meg! etter hver eneste oppgave så får jeg FEIL, FEIL, FEIL nå som jeg er godt voksen så får jeg forstatt PTSD av ordet "FEIL" det er ett trigger-ord etter 7 år av bruk av kikora på barneskolen.

4. Februar 2026

Dumme tvangstanker

Jeg skulle lære meg Geogebra vi Kikora, og når jeg jobbet med oppgave 2.1 på kordinatsystemet FUNKA IKKE OPPGAVEN. Jeg syntes dette er svært unødvendig og dette ødela hele dagen min og kanskje hele uka. dere må skjerpe dere og få fiksa denne dumme nettsiden som gir meg stygge tvangstanker.

30. Januar 2026

Jeg skulle lære meg Geogebra

Jeg skulle lære meg Geogebra via kikora, og når jeg jobbet med oppgave 2.1 på kordinatsystemet FUNKA IKKE OPPGAVEN. Jeg syntes dette er svært unødvendig, og dette ødela hele dagen min og kanskje hele uka. Dere må skjerpe dere og få fiksa denne dumme nettsiden som gir meg stygge tanker.

30. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kikora dere må fikse denne nettsiden

kikora dere må fikse denne nettsiden! hver gang læreren nevner kikora har jeg lyst til å grave meg ned i et hull og ligge der til jeg mister pusten. neste gang læreren nevner kikora skal jeg waterboarde meg selv. kikora skaper ikke liv de ender de! dette dritt nettsiden her må fikses

27. Januar 2026

JEG HATER DETTE!

absolut dritt, dette er en shit nettside som jeg måtte bruke i barneskolen min. Dette var helt tortur å bruke. Jeg vil aldri ønske at min verste fiende skal bruke dette drit nettside

26. Januar 2026

Kikoras tyranni

Hver morgen når jeg våkner opp, har jeg et indre håp om at det tyranniske regimet til Kikora endelig skal ta slutt. Jeg kan ikke gå et eneste minutt uten å få flashbacks til den gruferdige logoen og de umenneskelig smertefulle timene som har blitt tatt nådeløst fra meg av Kikora (jeg får også flashbacks til Vietnam-krigen, men det er ikke like ille). Hvert endeløse sekund jeg har blitt tvunget inn i av Kikoras grusomhet føles som en ny kniv skjøvet lenger inn enn den forrige. Når jeg står opp om morgenen har jeg et evig minkende håp, som bare er til for å pulveriseres det øyeblikket jeg setter min fot inn dørene på skolen. Dette kaoset ser aldri ut til å ta slutt, jeg kan ikke fortsette å leve som dette. Hver kveld når jeg legger meg til å sove, blir jeg liggende våken og skjelven i timevis, bare grunnet Kikora. Å logge inn på Kikora er noe jeg ikke kunne ønsket min verste fiende, jeg ville heller gått gjennom alle ni sirkler av helvete uten annet enn meg selv enn å se det en gang til. Ikke forvent å høre flere ord fra meg igjen, jeg er allerede i vei med løkken.

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kikora er uten tvil det beste mattesiden, for å gi selvmordtanker

Kikora er uten tvil en av de beste digitale læringsplattformene for matematikk som finnes i dag. Siden er svært brukervennlig og godt strukturert, noe som gjør det enkelt å komme i gang uansett nivå. Oppgavene er varierte, pedagogisk gjennomtenkte og tilpasser seg elevens ferdigheter, slik at man hele tiden blir utfordret på riktig nivå.

Det som virkelig skiller Kikora fra andre mattesider, er de tydelige forklaringene og de steg-for-steg-baserte løsningene. Hvis man står fast, får man gode hint som hjelper en videre uten å gi svaret med én gang. Dette gjør at man faktisk lærer av feilene sine og får en dypere forståelse av matematikken, ikke bare pugger svar.

Kikora motiverer også til læring gjennom et ryddig design, progresjonssystem og mestringsfølelse. Det er veldig tilfredsstillende å se egen utvikling og føle at man blir bedre for hver økt. Plattformen passer både for elever som synes matte er vanskelig, og for dem som ønsker ekstra utfordringer.

Alt i alt er Kikora en fantastisk ressurs for matteundervisning. Den gjør matematikk mer tilgjengelig, forståelig og faktisk gøy. Jeg anbefaler Kikora på det sterkeste til alle som vil bli tryggere og flinkere i matematikk.
ALT SOM BLE SKREVET HER ER HELT OMVENDT!!! KIKORA ER DET VERSTE JEG HAR SETT I LIVET MITT. DET GIR MEG SELVMORDTANKER.

12. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr