Super god service. Fik en rigtig god rådgivning, hvor der blev lagt vægt på mit behov og ikke den dyreste kikkert. Meget seriøst. Tak til Jonas, som virker utrolig kompetent. Kan kun give den varmest... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varen var vel beskrevet på hjemmesiden, og lever helt op til mine forventninger. Da betalingen på hjemmesiden gik i udu, ringede jeg til butikken for hjælp. Jeg fandt dog selv ud af "fejlen" og lagde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god og ærlig vejledning med forståelse for behov og budgetter. Jeg vil på ingen måde tøve med at anbefale eller vende tilbage.
Unternehmen hat geantwortet
Butikken ligger "Ude på landet " i nærheden af Slagelse. De har et stort antal varer hjemme så man har mulighed for at prøve forskellige kikkerter direkte op mod hinanden. Jeg købte en high-end kikker... Mehr ansehen
Hos Kikkert Shoppen har vi over 30 års erfaring med kikkerter og tilbehør. Vi er en dansk online virksomhed med stort udvalg af kikkerter, optik og tilbehør. Ønsker du rådgivning til køb af din kikkert, er vi ikke længere væk end en mail eller et telefonopkald. Kikkert Shoppen har showroom i Ringsted, hvor du kan få rådgivning og prøve din nye kikkert inden du køber. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kikkert Shoppen.
Kværkebyvej 30, 4100, Ringsted, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Det er en pragtfuld kikkert, den er meget skarp
Og tydelig, den er jeg meget glad for.

Antwort von Kikkert Shoppen
Skøn lille kikkert i god kvalitet og med god service. Hurtig transport…

Antwort von Kikkert Shoppen
God og professionel rådgivning, hurtig og sikker levering. Kan varmt anbefales😀

Antwort von Kikkert Shoppen
Mange tak for en super vejledning og hjælp ved køb af kikkert 👌🏻 til Jonas. Vi er rigtig glade for vores køb og gi’r de varmeste anbefalinger til at besøge Kikkert Shoppens showroom og bliv guidet, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

God og hurtig betjening
Varer lever helt op til forventning

Antwort von Kikkert Shoppen
Nemt at søge og finde rundt på hjemmesiden, samt bestille og betale for varerne. Desuden lynhurtig ekspedition og levering. Kan kun anbefale Kikkert-shoppen.

Antwort von Kikkert Shoppen
En ualmindelig god kundeservice. God mulighed for at prøve forskellige kikkerter. God vejledning om monokikkerter.
Besøg Kikkert Shoppen - det er turen værd!

6. august 2025
Helt igennem en fantastisk service. Hurtig lev. og fik et bedre produkt end jeg egentlig havde købt, da de ikke kunne lev. den jeg ville have, men til de samme penge.
Super super flink personale.
Mine bedste anbefalinger herfra.

Antwort von Kikkert Shoppen
God beskrivelse af produktet på hjemmesiden og hurtig levering

Antwort von Kikkert Shoppen
God og ærlig personlig vejledning til et kikkertkøb.

Antwort von Kikkert Shoppen
Hyggelig butik med sød og rar betjening, det er rart med det store udvalg, så man kan prøve lidt af hvert I ro og mag
Gode produkter til fair priser samt hurtig og pålidelig levering
En god beskrivelse af de forskellige produkter gjorde at jeg kunne gøre mit valg, som jeg ikke har fortrudt.
Og virkelig hurtig ekspedition!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.