Kidsmoment Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elza gehuurd voor mijn dochter haar 4e verjaardag. Helaas is er niemand gekomen. Mijn dochter is ontzettend verdrietig. Ik vind dit echt ontzettend schandalig. NOOIT BOEKEN BIJ KIDSMOMENT!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor onze dochter hebben we bij kidsmoment.nl Assepoester gehuurd voor haar kinderfeestje. Het maken van de afspraak ging heel makkelijk via WhatsApp en Assepoester kwam stipt op tijd! Geweldig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren vierde mijn dochter haar 3e verjaardag. Voor dit speciale moment hadden wij Katrien Duck gehuurd én iemand die zou komen schminken. Helaas is er niemand komen opdagen. Er is geen enkele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb voor het feestje van mijn dochter en zoontjes Gabby Dollhouse en Buzz Lightyear gehuurd. Communicatie ging perfect. Mascottes waren op tijd aanwezig en deden heel gezellig mee op het feestje. M... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spa en beauty - niet het best

Spa en beauty:
Beoordeling:

Onlangs hadden we een voorstelling voor de verjaardag van mijn dochter. Hoewel het evenement leuk was en de meisjes blij waren, denk ik dat er ruimte is voor verbetering.

De persoon die de activiteit leidde was vriendelijk en glimlachte, maar de betrokkenheid met de kinderen was minimaal. Het zou geweldig zijn geweest om iemand te zien die de kinderen actief betrok, bijvoorbeeld door ideeën te geven voor de make-up of mee te doen met wat fantasie. Helaas voelde de interactie gescript en bijna robotachtig aan, met weinig spontane betrokkenheid. Toen de meisjes om ideeën vroegen, was er geen reactie.

Voor de prijs hadden we gehoopt op wat meer energie en initiatief, in plaats van het gevoel te hebben dat we met een student te maken hadden die wat zakgeld wilde verdienen. Daarnaast vroeg de vertegenwoordiger om €210 contant, en ik besefte pas achteraf dat de prijs €207,50 had moeten zijn. Het is een klein verschil, maar het zou fijn geweest zijn als gevraagd was of ik het wisselgeld terug wilde.

10. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel erg jammer je maakt een afspraak…

Heel erg jammer je maakt een afspraak met kidsmoment voor Elsa en Anna voor een kinder verjaardag. Er word gebeld dat Anna in de file staat en ondertussen komt Elsa 1 uur later. Geeft Elsa aan last minute geboekt te zijn en is er alleen een glitter tattoo gezet. Erg jammer er Worden dingen beloofd zoals taart aansnijden dansen schminken glitter tattoo daarvan is 1 uur gedaan. Je word gewoon opgelicht .

7. September 2024

Niet komen opdagen

Niet komen opdagen, had het bedrijf gehuurd voor belle en de beest. Ze zijn niet komen opdagen. 100x gebeld en berichtjes gestuurd, maar geen gehoor.
Jarige heel erg teleurgesteld. Boek nooit meer bij dit bedrijf

17. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beautyfeestje

Ik heb al eerder hier een beauty feestje geboekt en dat was heel goed bevallen. Daarna is ook nog eens een keer Rapunzel langs gekomen omdat dit zo goed in de smaak viel.
Afgelopen woensdag had ik daarom weer een beauty feestje hier geboekt, na een teleurstelling over het geboekte feestje, is dit hierna heel erg netjes opgelost.

10. Juli 2024

Komen niet opdagen

Komen niet opdagen. Boeking gepland. Diverse keren gebeld en geappt. Kinderen teleurgesteld want troll poppy kwam niet. Oplichters & vreselijke mensen die graag kinderen teleurstellen! NIET BIJ BOEKEN!

11. Mai 2024

Heel slecht

Heel slecht. Een boeking gedaan voor een bumba. Kwamen gewoon niet opdagen. Ook diverse telefoontjes namen ze niet op. Zeer teleurstellend voor de kindjes. Dus boek hier nooit mensen 😡😡

14. April 2024

Komen niet opdagen

Ze zijn na meerdere keren bevestiging te vragen en die gekregen te hebben gewoon NIET komen opdagen. Ik had al een voorgevoel maar een vriendin van mij had wel een goeie ervaring met ze. Maar boek dit absoluut niet als je zeker wilt zijn van professionele mensen die komen opdagen. Ongelofelijk dat je zo een bedrijf denkt te kunnen runnen. Kinderen die wachten op een prinses die gewoon niets laat horen. Pas na 1,5 uur kreeg ik een apje; “oh ik denk dat er iets goed mis is gegaan met de boeking”.
Wat een onprofessioneel slecht bedrijf.

13. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Houden mensen voor de gek!

Nooit boeken bij dit bedrijf, houden mensen voor de gek! Ik heb zeker twee maanden geleden een boeking geplaatst voor het kinderfeestje van mijn dochter. Er zouden twee prinsessen komen om te schminken en andere activiteiten te doen met de kinderen. Op de dag zelf ontving ik een voice message dat 1 van de 2 ziek was en ze niet langs konden komen op de gereserveerde tijdstip om 15.30u. Er was een alternatief beschikbaar zodat er alsnog twee prinsessen konden komen, maar dan een uur later, dus 16.30u. Prima, dan passen we de planning aan. Inmiddels was het 17u en nog steeds geen prinsessen te zien, we hebben zeker 5x gebeld met verschillende nummers maar er werd niet opgenomen. Om 17.30u word ik teruggebeld dat ze rond 18u op locatie zijn! Het feestje duurde maar tot 18u! Daarbij werd er nog gelogen dat er in de voice message werd benoemd dat ze er om 18u zouden zijn!! Nee mevrouw, je hebt gezegd een uur later; dus als aanvankelijk de afspraak was dat je om 15.30u zou komen dan is een uur later nog altijd 16.30u! Ik ben blij dat mijn dochtertje van 5 jaar niet wist dat er prinsessen zouden komen, het was namelijk een verrassing, anders was de teleurstelling enorm geweest. Mijn advies, nooit boeken bij dit bedrijf. Zie eerdere reviews!!

9. Dezember 2023

Geweldig kinderfeestje met Assepoester

Het maken van de afspraak ging heel makkelijk via WhatsApp en Assepoester kwam stipt op tijd! Geweldig!

Assepoester zag er geweldig uit! En met de 8 kinderen hele leuke creaties gemaakt, geschminkt en gedanst. Iedereen heeft volop genoten!

Aanrader! Volgende keer weer!

4. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit boeken bij dit bedrijf!!!

Nooit boeken bij dit bedrijf!!!
De geboekte Mickey Mouse is nooit gekomen en er werd de hele ochtend niet gereageerd op telefoon, app en mail.
In de middag kreeg ik een bericht dat ik later wel terug gebeld zou worden, maar ook nooit meer gebeld.
Echt schandalig! Er stonden hier 30 kinderen te wachten op Mickey.
Op ons feestje hoorde ik van anderen dat zij ook deze ervaring hebben gehad bij dit bedrijf, had ik dat maar eerder geweten!

30. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr