Afspraak keurig op tijd, locatie alleen met de auto te bereiken, wel gratis parkeren. Gesprek met de arts ging erg snel, fijn, maar met een foutje tot gevolg waardoor dit in de loop van de dag via kan... Mehr ansehen
Super makkelijk door de keuring heen gekomen. Stond binnen 3 minuten weer buiten. Top geregeld. Bij andere instanties voorheen veel meer punten gehad die ze controleerde. Maar zo kan het dus ook.
Locatie werd in uitnodigingsmail duidelijk beschreven. Keuringsarts was heel vriendelijk, stelde mij op mijn gemak, gaf ter verduidelijking informatie en stond open om vragen te stellen.
Goede locatie. Goede uitleg. Respectvol onderzocht. Locatie staat goed beschreven maar als je die niet gelezen hebt is het wel even zoeken in de grote hal.
Rijbewijs keuringen
Bislett 12, 7825 SB, Emmen, Niederlande
- 085 060 7009
- info@keuringbureau.nl
- keuringbureau.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
houd je mail in de gaten
De keuring vond in een net gebouw plaats, waar we koffie kregen.
Zeer vlotte en vriendelijke keuring.
Zeer vlotte en vriendelijke keuring.
Netjes geholpen goede keuring
In mijn geval op loopafstand maar…
In mijn geval op loopafstand maar anders ruim voldoende gratis parkeerplaats. Keuring precies op tijd en verliep zeer soepel. Over 5 jaar hier weer keuren.
Eerste plaats het was geen keuring ze…was geen keuring
Eerste plaats het was geen keuring ze vroeg wat voor medicijnen en de ogen goed waren zeggen en schrijven 2 minuten binnen geweest en dan voor €70 schandalig.
Op tijd en vriendelijk ontvangen
snelle service goed geholpen
Goede keuring
De keuringsarts heeft het naar mijn mening goed gedaan.
Zeer vriendelijke en goede Arts
Snel een afspraak en alles op tijd en…
Snel een afspraak en alles op tijd en prima afgehandeld
Keurig verzorgd.
Alles op tijd. Eenieder heeft 12 minuten. Koffie erbij. Gastvrij. Ik had gelezen dat ik urine moest meenemen. Dat is niet meer nodig. Nieuwe procedure : bloedprikken.
Ik vind wel dat € 350,— per uur zwaar betaald is.
Elders is dat € 175,— per uur. Komt dan wel reiskosten bij. Te ver van huis.
Comfortabel!
Gastvrij en vriendelijk ontvangen en…
Gastvrij en vriendelijk ontvangen en zeer duidelijk gesprek gehad.
Snelle respons via mail
Het was geen volwaardige keuring
Het was geen volwaardige keuring. Er werd geprikt op suiker, bloeddruk gemeten en een oogmeting gedaan. Er werden totaal geen vragen gesteld over problemen of medische aandoeningen. Hoe gaan zij weten dat iemand in staat is om te rijden. Zo kan iedereen altijd de weg op. Als je goedgekeurd wilt worden, moet je hier zijn. Als je een serieuze keuring wilt waar je ook zeker weet dat iemand veilig kan rijden zou ik voor een andere organisatie kiezen
Ja er ging totaal volgens mij niets…
Ja er ging totaal volgens mij niets kort en zakelijk bezoekje gehad
Vriendelijk en kundig.
De arts was heel vriendelijk en stelde daardoor gerust, heel belangrijk in de meeste situaties.
Op korte termijn afspraak kunnen…
Op korte termijn afspraak kunnen maken,lokatie lekker dichtbij en ruime keuze in de tijd om een afspraak te maken
goed en netjes geregeld
De keuring verliep perfect ze deden wat…
De keuring verliep perfect ze deden wat ze moesten doen
Goede arts kundig.
Duidelijke snelle behandeling.