Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze... Mehr ansehen
Top service en vakkundige montage! Super blij met onze nieuwe keuken! Het hele proces liep soepel: Appie heeft tijdens het bestellen al onze wensen perfect doorgenomen en uitgetekend in een mooie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Door Appie in de winkel heel goed geadviseerd en geholpen bij het samenstellen van ons keuken. De keuken is in mei geplaatst door Jeffrey Piroe en collega's. Door het niet duidelijk aangeven van ons e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er werd goed met ons meegedacht bij Keukenstunter Alkmaar over budget en verschillende opties, muur verven of gekleurde kastjes bijvoorbeeld. Doordat er meerdere mensen meekeken kregen we verschillend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Niederlande
- info@keukenstunter.com
- keukenstunter.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Perfect geholpen en genoeg keuze
Na binnenkomst werden we gegroet door Richard. Eén van de verkopers van filiaal Alkmaar. Hij zei ook kijk lekker rond en mochten we een vragen zijn hoor ik het graag.
Nadat we een rondje hadden gelopen hadden we een keuken gezien die wel met onze ideeën matchden. En we hadden hiervoor al flink wat keukenzaken bezocht.
Richard heeft ons daarna uitstekend geholpen en de nodige tips om het geheel naar wens samen te stellen.
Wij ervaarde dit als prettig en toen alles netjes samengesteld was is door Richard alles met ons doorgenomen. En hebben ook daarna de keuken besteld.

Antwort von Keukenstunter
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe…
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe keuken! Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij Keukenstunter voelde ik me goed geholpen. Iedere keer wanneer ik vragen had, stonden de medewerkers vriendelijk en geduldig voor me klaar. Dat gaf mij veel vertrouwen tijdens het hele proces van uitzoeken tot bestellen.
Ook complimenten voor Hussein, die de keuken heeft geplaatst. Echt top werk geleverd! Alles is netjes, precies en met oog voor detail gedaan. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.
Daarnaast wil ik benadrukken dat alle medewerkers altijd gezellig en behulpzaam waren – en ze kunnen ook allemaal tegen een grapje! Dat maakte het hele traject extra prettig en ontspannen.
Kortom: super tevreden met zowel de service als de plaatsing. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt!

Antwort von Keukenstunter
Keukenstunter Purmerend heb mij super…
Keukenstunter Purmerend heb mij super goed geholpen met keuzes en budget, niet opdringerig en zeer gast vrij.
Alles ging heel soepel vanaf uitzoeken totaan de levering. Word keurig op de hoogte gehouden tot de levering. Keukenstunter bedankt

Antwort von Keukenstunter
Begin juli binnengelopen bij…
Begin juli binnengelopen bij Keukenstunter waar wij ons wilden oriënteren voor een nieuwe keuken in onze seniorenwoning ,waar wij hartelijk werden ontvangen door Kazim..na een paar uurtjes een prachtige keuken uitgezocht met deze fijne meedenkende verkoper...niets was hem teveel...gisteren onze prachtige keuken geplaatst door 2 hele fijne hardwerkende monteurs...en vandaag nam Kazim contact met ons op om te vragen of alles naar onze zin was...wij kunnen niet anders zeggen dat wij een Super geweldige ervaring hebben met deze Keukenstunter en hun medewerkers...met speciale dank aan Kazim.

Een aanrader!
In maart 2025 binnen gelopen bij Keukenstunter Mijdrecht, waar Erwin ons aansprak dat hij dit samen met zijn zoon Tim doet. Dat kwaliteit, eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan.
Niets teveel gezegd! We hebben fijne gesprekken gehad, goed advies gekregen, geen opdringerig gedoe, wat heeft geresulteerd in de aankoop van een prachtige keuken die eind augustus geplaatst is door een top monteur waar zij mee werken.
Wij zijn zeer tevreden! Zeker een aanrader!

Prima ervaring
Keukenstunter Mijdrecht heeft ons tot in details bijgestaan in het ontwerp van de keuken.
Heeft met vakmensen de keuken zorgvuldig geplaatst.
En ze zijn zeer correct geweest in de nazorg.
Kortom: Een prima winkel voor je nieuwe keuken

Antwort von Keukenstunter
Mooie winkel, vriendelijk personeel en meelevend.
Wij werden vriendelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd wat onze wensen waren. Een 3D ontwerp laten maken, een mooi ontwerp van onze droomkeuken. Communicatie is goed in de winkel of per mail, alles werd prima opgepakt door Michael en dhr. Erdal. Wij zijn zeer tevreden, dank jullie wel.

Antwort von Keukenstunter
Keukenstunter Westpoort is top!
Wij zijn vandaag langs geweest bij de keukenstunter westpoort, super goed & vriendelijk geholpen door Murtaza. Heel service gericht & heel goed meegedacht.

Antwort von Keukenstunter
Super goed kwaliteit ervaring…
Super goed kwaliteit ervaring deskundige eerlijk klant gericht ben erg tevreden hoe hoe we zijn behandeld. We willen meneer Murtaza Nourozi bedanken voor een advieze en deskundigeheid bij keukenstunter westpoort.

Antwort von Keukenstunter
Super goed en fijn geholpen door…
Super goed en fijn geholpen door Richard in Alkmaar! Denkt mee en adviseert goed. We zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen en er is veel mogelijk voor een geweldige prijs! Zeker een aanrader!!!!!!

Vandaag 24.08.2025 zomaar inSpijkenisse
Vandaag 24.08.2025 zomaar in Spijkenisse naar binnen gelopen. Wij wilde ons oriënteren, Gerben en Johan vroegen of ze ons konden helpen. Ze waren nog bezig met een klant, en wij zijn later teruggekomen. We zijn door beide heren heel vakkundig geholpen, en als wij een beslissing hebben genomen gaan we zeker terug naar deze zaak.

Antwort von Keukenstunter
Gerben heeft ons goed geadviseerd
Gerben heeft ons goed geadviseerd! We zijn erg tevreden hoe er is mee gedacht en hebben het onmogelijke waargemaakt.
We kijken uit naar de plaatsing van onze keuken!

Antwort von Keukenstunter
Met een kotsend gevoel de deur uitlopen…
Met een kotsend gevoel de deur uitlopen omdat er geprobeerd wordt een keuken door je strot te duwen. Nu tekenen dan wordt de prijs alleen maar lager. We begonnen op €26.000,- , speciale korting omdat er 2 bedrijven in 1 pand zitten, €10.000,- eraf, blijft er €16.000,- over. Als je nog wat bezuinigd op apparaten uit bijv de showroom wordt het altijd minder... maar wel nu tekenen voor €16.000,-. Met een naar en seats en sofa gevoel naar huis gegaan. Worden we later op de middag gebeld dat als we voor 18.00uur tekenen er nog eens €1500,- af kan. Verkoper was ondertussen ook met honderdduizend andere dingen bezig. Even kopietje hier, mailtje en telefoontje daar. Nee, het was een hele nare en onprettige ervaring bij de keukenstunter in Gorinchem

Antwort von Keukenstunter
Door Richard Kleverwal heel goed en…
Door Richard Kleverwal heel goed en geïnteresseerd geholpen om de voor ons juiste keuken samen te stellen. Filiaal Alkmaar. Helemaal top 👍

Antwort von Keukenstunter
We zijn heel tevreden met de service…
We zijn heel tevreden met de service van Sani- en Keukenstunter. Vanaf het eerste gesprek waren ze vriendelijk en dachten ze echt met ons mee. Wij zijn geholpen door Yorrick, Berit en Jissey. Ze luisterden goed naar onze wensen en gaven ons goed advies! Al met al een goede ervaring.

Antwort von Keukenstunter
Vanaf binnenkomst gelijk goed geholpen
Vanaf binnenkomst gelijk goed geholpen. Er werd mee gedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Super bedankt voor de goede zorg!

Antwort von Keukenstunter
Gewoon een goede en betrouwbare keukenzaak
In december een keuken gekocht. Voorafgaande de aankoop en zeer kundig advies advies gekregen van Roy. Omdat wij niet direct wisten wat de opstelling van onze nieuwe keuken moest worden zijn we vele malen bij Roy in de zaak geweest om vervolgens, na aanpassingen, weer met een 3d tekening naar huis te gaan. Voor Roy geen probleem. Voor hem was het van belang dat onze nieuwe keuken voor ons gevoel perfect moest zijn. Na vele bezoekjes en bakken koffie uiteindelijk onze droomkeuken gevonden die overigens op een zeer vakkundige wijze door Pjotr is geplaatst. Wat ik overigens als zeer prettig heb ervaren is dat er geen gladde verkoper tegenover mij zat in een strak maatpak maar een gezellige vent, Roy dus, met een koltrui die een hoop geduld met ons heeft gehad.
Klein detail: Op een van de keukenkastjes zat een vlekje dat we er niet uit kregen. Na Roy gebeld te hebben stond hij aan het einde van de dag voor de deur om dit probleem op te lossen. Klasse!!

Antwort von Keukenstunter
Een keukenbedrijf die je verwachtingen overtreft.
Onze nieuwe keuken is onlangs geplaatst door “KeukenStunter in Leiderdorp” en we zijn er ontzettend blij mee! Vanaf het eerste moment in de showroom voelden we ons welkom en goed geholpen. Onze adviseurs, we mochten ze Ab en Jeffrey noemen, namen echt de tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en dachten mee over praktische oplossingen en design. We waren vooral erg gecharmeerd van hun creatieve ideeën, oog voor detail, kennis van materialen en de eindeloze mogelijkheden aan de grafische 3D ontwerptafel, kortom heel professioneel.
Het plaatsen van de keuken is, met enige naleveringen van de fabriek, uiteindelijk vlekkeloos verlopen. De monteurs, bij naam: Shiroj, Diego en Marshano waren zeer vriendelijk, vakbekwaam. We zijn heel erg tevreden met de kwaliteit van de keuken en de apparatuur. Ook de communicatie over de levering en plaatsing was helder en correct.
We kunnen het keukenbedrijf “KeukenStunter” te Leiderdorp dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen! Ab en Jeffrey Bedankt voor de geweldige service en de prachtige keuken!"
HG, Ton en Marianne Delfos

Antwort von Keukenstunter
Fijn gesprek gehad in de keukenstunter!
Fijn gesprek gehad in de keukenstunter!
Rustig kunnen rondkijken en uiteindelijk bespreken!
Het resultaat is precies geworden wat wij wilde. De monteur was goed in zijn werk en gezellig! Heel erg bedankt!

Antwort von Keukenstunter
Vanaf de eerste binnenkomst tot nu toe…
Vanaf de eerste binnenkomst tot nu toe super gaaf ontvangen en begeleid om tot onze keuzes te komen voor de keuken en badkamer. Niets is te veel gevraagd en het enthousiasme van alle medewerkers is top. Mensen die weten wat ze doen en heel kundig zijn met het ontwerpen en advies. Je vielt je echt belangrijk en bent geen nummer. Denken mee en houden je goed op de hoogte betreft levering . In het bijzonder Edgar die echt alles er aan doet om je droomkeuken waar te maken

Antwort von Keukenstunter
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.