Keukenstunter Bewertungen 1'051

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en vakkundige montage! Super blij met onze nieuwe keuken! Het hele proces liep soepel: Appie heeft tijdens het bestellen al onze wensen perfect doorgenomen en uitgetekend in een mooie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door Appie in de winkel heel goed geadviseerd en geholpen bij het samenstellen van ons keuken. De keuken is in mei geplaatst door Jeffrey Piroe en collega's. Door het niet duidelijk aangeven van ons e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd goed met ons meegedacht bij Keukenstunter Alkmaar over budget en verschillende opties, muur verven of gekleurde kastjes bijvoorbeeld. Doordat er meerdere mensen meekeken kregen we verschillend... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Küchenstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

4.6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de nieuwe Keuken

Heel blij met de nieuwe Keuken, de mannen werkte hard en in een dag stond de keuken er!!!
De communicatie was top,zeer beleefd en een luisterend oor.

24. Februar 2026

Beste Jeannette,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat heerlijk dat je nieuwe keuken al in één dag volledig gemonteerd is door onze hardwerkende mannen.

Fijn dat je de communicatie en onze service zo positief hebt ervaren. Heel veel plezier met het prachtige eindresultaat!

Groet,

Team Keukenstunter Leiderdorp

Ga naar Keukenstunter Mijdrecht voor goed advies en kwaliteit

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij de Keukenstunter in Mijdrecht! Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen voor de keuken. Erwin is deskundig en denkt actief mee, kwam met praktische oplossingen en goed advies. Hierdoor is onze keuken niet alleen mooi geworden, maar ook functioneel. Ik ben meerdere keren in de winkel geweest en dat was allemaal prima. De levering verliep vlekkeloos en afspraken werden nagekomen.
We zijn ontzettend blij met de nieuwe keuken en kan deze winkel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

4. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag bij keukenstunter Alkmaar…

Vandaag bij keukenstunter Alkmaar geweest en onze droomkeuken besteld. Zeer goed geholpen door Pasquale en Rachid!!! Deskundige advies gekregen, goed mee gedacht in het ontwerp. En de prijs mooi binnen ons bedacht budget. Kunnen niet wachten tot deze.mooie keuken is geïnstalleerd!

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte klantenservice defecte apparaten zelf met siemens oplossen... kan niet waar zijn he?!?!

Sinds december en nog steeds geen complete keuken en het is inmiddels april. Mail worden ook niet meer beantwoord. Slechte klantenservice.
Ontbreken nog steeds enkele artikelen die niet geleverd worden en laten ook niks meer van zich horen!

Blijf ver weg van Keukenstunter Eindhoven/Son!

Niet zo lang geleden werd Keukenstunter in Eindhoven/Son overgenomen door een nieuwe eigenaar, en sindsdien is de service en communicatie volledig achteruitgegaan. Toen wij onze keuken kochten, was er nog een andere eigenaar, maar helaas waren de problemen na de overname niet te overzien.

Begin van het Drama: het Afroepgesprek

Onze problemen begonnen al bij het afroepgesprek. We hadden de kleur van accessoires zoals de spoelbak, kraan en spotjes aangepast van gunmetal naar geborsteld koper, maar wat we niet wisten, was dat de capaciteit van de boiler werd aangepast van 7 liter naar 3 liter, zonder onze goedkeuring. Dit werd pas na veel navragen duidelijk. Toen we het afroepdocument uiteindelijk drie weken later per e-mail ontvingen (na herhaaldelijk aandringen), bleek de wijziging niet te kloppen. De medewerker in de winkel had zelf aangegeven dat dit een fout was en dat er een oplossing zou komen, maar via e-mail werd dit simpelweg afgewimpeld.

Communicatie is een Ramp

De communicatie met Keukenstunter is ronduit slecht. We kregen te horen dat de levering op maandag 8 december zou plaatsvinden, en dat de monteur op donderdag 11 en vrijdag 12 december zou komen. Maar het kwam pas op woensdagavond naar voren, en alleen omdat wij zelf navraag deden. Hierdoor moesten wij op het laatste moment vrij nemen om de monteurs te kunnen ontvangen, wat absoluut niet professioneel is. Dit was de eerste grote teleurstelling, maar helaas niet de laatste.
Dit was ook het geval voor de openstaande punten die nog afgerond moesten worden..Vanuit Keukenstunter was er totaal geen begrip om samen tot een geschikte datum te komen. Uiteindelijk hebben wij zelf met de monteur een afspraak gemaakt, en dat bleek geen enkel probleem. Het is dan ook vreemd dat Keukenstunter dit zelf niet kon regelen.

De Levering: Fouten en Vertragingen

De levering van de keuken was een complete chaos. We ontdekten dat er een bovenkast en een deurkast verkeerd waren geleverd. Ook de apparaten – koelkast, vriezer, oven, kookplaat, vaatwasser en boiler – werden allemaal te laat geleverd. Als klap op de vuurpijl was de verlichting in de grepen niet naar wens. In de showroom in Eindhoven was er een keuken met verlichting in zowel de boven- als ondergrepen van een eiland. Dit idee vonden wij geweldig en vroegen expliciet om dezelfde verlichting in de verticale grepen van de hoge kasten voor de koelkast en vriezer. Echter, ondanks dat we dit duidelijk aangegeven hadden, werd er slechts verlichting in één greep besteld – en niet in de andere zoals afgesproken.

Een paar weken voor de levering werd er gebeld door een medewerker over de verlichting. Hij raadde aan om geen verlichting in alle grepen te nemen, omdat dit anders te veel zou zijn, wat we volkomen begrepen. Wij gaven echter aan dat we het mooi vonden en we zouden het altijd kunnen dimmen of uitzetten als het te veel werd. Het resultaat? Ze bestelden alleen verlichting in één greep en gaven ons een einddocument om te controleren, waar geen specifieke informatie over de verlichting op stond, behalve dat het om een "L-greep met verlichting" zou gaan. Echt belachelijk!

Kastconcept en Afwerking: Flutwerk

Wat betreft het schiereiland in de keuken, we hadden een verborgen kast met push-to-open mechanisme in gedachten, maar helaas werd het concept van de verborgen kast niet meegenomen in de ontwerptekeningen. Hierdoor was er een lelijke plint en sloot de kastdeur niet tot de grond, wat totaal niet het gewenste effect opleverde. Daarnaast waren de panelen achter het eiland niet één geheel, maar bestonden ze uit twee panelen, wat een naad veroorzaakte en de afwerking onvolmaakt maakte.

Defecte Kookplaat en Slechte Garantie

Toen we eindelijk wilden beginnen met koken, werkte de kookplaat niet naar behoren en schoot continu uit. Toen we contact opnamen met Keukenstunter, werd ons simpelweg verteld dat we voor garantie bij Siemens moesten zijn, aangezien de apparaten daar vandaan komen. Dit is absurd! We hebben de volledige keuken en de apparaten samen bij Keukenstunter gekocht, dus het zou hun verantwoordelijkheid moeten zijn om dit probleem op te lossen.

2. April 2026

Mooie keuken, goede service

Vandaag een nieuwe afdekking voor de afzuigtoren van onze Novy kookplaat opgehaald bij Keukenstunter Purmerend. Werd nog onder garantie geleverd. Bedankt Wesley, top!

1. April 2026

Keuken

We zijn in de zaak geholpen door Jeffrey en zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Hij heeft duidelijk verstand van zaken, denkt goed mee en geeft tegelijkertijd eerlijk en passend advies.

Wat we vooral prettig vonden, is dat hij de tekening en offerte direct ter plekke voor ons in orde maakte. Dat gaf meteen een duidelijk beeld en vertrouwen. Daarnaast heeft hij de keuken ook zelf bij ons gemonteerd, wat zorgde voor een fijne en persoonlijke aanpak.

Van begin tot eind zijn we super tevreden. Jeffrey is goed bereikbaar, makkelijk benaderbaar en komt zijn afspraken na. Absoluut een aanrader!

1. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb bij hun 2 jaar geleden een keuken…

Heb bij hun 2 jaar geleden een keuken gekocht. Toen ik laatst per ongeluk mijn keukenplint door midden had gebroken ben ik met hun in contact geweest over een offerte voor een nieuwe. Toen kwamen met het voorstel om hem kosteloos te leveren wat ik niet om had gevraagd of verwacht bedankt voor de goede service

28. Februar 2026

Beste klant,

Wat leuk om te horen dat jullie ook na aankoop zo goed geholpen zijn door Keukenstunter Eindhoven. Mooi dat dit zo netjes en kosteloos is opgelost. Bedankt voor de mooie woorden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken, we zijn heel goed en klantvriendelijk geholpen. Een echte aanrader!

25. März 2026

Antwort von Keukenstunter

Heel erg bedankt voor deze mooie review Patricia. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe keuken!

Bedankt namens ons hele team

Goede service, nieuwe eigenaar

Na een onafgehandelde zaak met de vorige eigenaar hebben wij kortgeleden contact opgenomen met Gwenn over een openstaande aanbetaling, die nooit in behandeling is genomen.
Rob en collega's hebben ons op uiterst correcte, snelle en coulante wijze geholpen met deze kwestie. We zijn met een aantal mooie apparaten gecompenseerd.
Bedankt voor de fijne service!

18. März 2026

Beste Nick,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Keukenstunter Son en dat dit netjes en snel is opgelost. Mooi dat er een passende oplossing is gevonden. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had amazing experience doing out…

We had amazing experience doing our kitchen with Kukenstunter, delft. Cees and Jeroen have been very proactive in helping eith design ans changes as per our needs. Really appreciate the commitment and perfection. Thank you.

1. Februar 2026

Dear customer,

Thank you for your kind words! Great to hear you had such a positive experience with Keukenstunter Delft and that Cees and Jeroen could support you with the design and adjustments. We appreciate it!

Kind regards, Team Keukenstunter.com

Wat een mooie keuken

Wat een mooie keuken! Jeffrey heeft ons in alle stappen begeleid. Hij heeft tot 2 keer toe een keuken voor ons getekend omdat wij na een paar weken hadden bedacht dat we onze keuken aan de andere kant van de ruimte wilden plaatsen. Daarnaast had hij ook advies over zaken waar je als leek niet over nadenkt, want je koopt niet elke dag een keuken. En vandaag tenslotte de plaatsing van de keuken. Wat een vakmanschap en ook weer meedenken met ons en ook rekening houden met onze mening. Wil je een mooie en praktische keuken waar je blij van wordt ga dan zeker naar keukenstunter in Leiderdorp!

16. März 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Keukenstunter Leiderdorp. Fijn dat Jeffrey jullie zo goed heeft begeleid tijdens het hele traject en dat er echt is meegedacht in het ontwerp.

Mooi om te horen dat ook de plaatsing naar wens is verlopen. Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Wees gewaarschuwd

Mijn ervaring met Keukenstunter Alkmaar is helaas bijzonder slecht geweest. Het begon al bij het ontwerp: Er is een keukenvoorstel gemaakt waarin onvoldoende rekening werd gehouden met praktische zaken zoals mijn lengte en de ergonomie van het gebruik. Hierdoor kwam ik tijdens de montage pas achter problemen die vooraf eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden.
Daarnaast zijn meerdere mondelinge beloftes niet nagekomen. De communicatie vooraf was vaak tegenstrijdig en ik ben niet geattendeerd op belangrijke keuzes en aandachtspunten, waardoor ik tijdens de plaatsing voor zeer vervelende verrassingen kwam te staan. Toen ik hierover klachten meldde, werd er weinig verantwoordelijkheid genomen en schoof men de problemen vooral van zich af.
De aanschaf van deze keuken heeft mij veel ellende opgeleverd, zowel tijdens het langslepende proces als daarna. Tot op de dag van vandaag ondervind ik ellende. Ik heb enorme spijt de keuken bij hen te hebben gekocht. Op basis van mijn ervaring raad ik het iedereen af een keuken aan te schaffen bij Keukenstunter Alkmaar.

20. Oktober 2025

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring. Inmiddels heeft onze serviceafdeling contact met u opgenomen om dit samen te bespreken en naar een passende oplossing te kijken.

Wij hopen dat we dit naar tevredenheid met u kunnen afronden.

Team Keukenstunter.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Medewerker wilde ons niet eens helpen

Medewerker wilde ons niet eens helpen in de vestiging van naaldwijk. Nooit meer ! We kwamen met afspraak en zijn vertrokken omdat de medewerker telkens wegloopt om telefoontje op te nemen terwijl we halverwege nog in gesprek waren. Wilt niet helpen met adviseren. Geen hulp terwijl we wisten wat we wilden en niet de moeilijkste zijn. Wilde niet eens een 3d tekening voor ons opstellen. We voelen ons gediscrimineerd.

8. März 2026

Beste mevrouw Yildiz,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat uw bezoek aan Keukenstunter Naaldwijk niet naar wens is verlopen.

De situatie zoals u deze beschrijft herkennen wij niet volledig, maar wij vinden het belangrijk om dit zorgvuldig te bekijken. Wij nemen dergelijke signalen serieus en staan er altijd voor open om hierover in gesprek te gaan.

Wij willen u daarom vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via ervaring@keukenstunter.com, zodat wij uw ervaring verder kunnen bespreken.

Team Keukenstunter Naaldwijk

Zeer mooie keuken

Het begint al als je binnenkomt het contact dat was sally lekker een paar uurtjes gezeten onder een genot van een goede bak koffie spulletjes bekijken een 3D tekening maken van een keuken een hele mooie keuken helemaal verliefd paar kleine aanpassingen goede uitleg verkocht afspraken gemaakt met de elektricien raymon en de keukenmonteur houssein super geweldig gedaan jongens en dame we zijn er heel blij mee bedankt hier voor.

7. März 2026

Antwort von Keukenstunter

Heel leuk om deze mooie review te mogen lezen Edwin.
Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Groeten namens ons hele team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijne ervaring bij Keukenstunter…

Super fijne ervaring bij Keukenstunter in Alkmaar! We zijn goed geholpen door Richard en Jissey met het samenstellen van onze keuken. Er werd echt met ons meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk een prachtige keuken kunnen samenstellen voor een mooie prijs. We kijken ernaar uit dat hij geplaatst wordt!

7. März 2026

Beste Katie,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door Richard en Jissey bij Keukenstunter Alkmaar. Fijn dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat jullie een mooie keuken hebben kunnen samenstellen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eind november hebben wij een prachtige…

Eind november hebben wij een prachtige keuken besteld voor ons nieuwe huis. We zijn meerdere keren langs geweest en zijn elke keer ontzettend goed geholpen. De koffie stond altijd klaar en er werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. We voelden ons echt welkom en goed geadviseerd gedurende het hele traject.

Wij raden iedereen aan om bij jullie een keuken te kopen. Topservice!

4. März 2026

Beste klant,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Keukenstunter Naaldwijk. Fijn dat jullie meerdere keren zo goed zijn geholpen en dat er de tijd werd genomen om alles rustig door te nemen.

Bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helemaal happy met mijn nieuwe keuken…

Helemaal happy met mijn nieuwe keuken gekocht bij Keukenstunter Purmerend! Ik had een hoop vragen. Die werden allemaal goed en vriendelijk beantwoordt. Levertijd viel mij reuze mee en plaatsing was ook zo gedaan.
Er wordt mee gedacht, mee geholpen en gewoon goed werk geleverd. Echt een aanrader!

21. Januar 2026

Beste Fenna,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe keuken van Keukenstunter Purmerend. Fijn dat al je vragen goed zijn beantwoord en dat zowel de levering als de plaatsing naar wens zijn verlopen. Bedankt voor de mooie woorden en veel kookplezier!

Geweldige service

Geweldige service. Van begin tot het einde is alles soepel en vlekkeloos verlopen. Topkir snapt heel goed wat je wensen zijn en regelt alles.
De keuken is in 1 dag geplaatst, mannen werken hard en netjes.
Complimenten en een hele dikke aanrader voor iedereen die een prachtige keuken zoekt.

2. März 2026

Beste Kim,

Wat leuk om te lezen dat alles van begin tot eind soepel is verlopen bij Keukenstunter Leiderdorp en dat de keuken naar wens is geplaatst. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Een echte aanrader!

Keuken netjes en optijd geleverd tegen een goede prijs! Vakkundig gemonteerd en zeer vriendelijke service gedurende het gehele proces van koop tot montage!

27. Februar 2026

Beste Emir,

Wat fijn om te horen dat de keuken van Keukenstunter Leiderdorp netjes en op tijd is geleverd en dat de montage naar tevredenheid is verlopen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik raad niemand aan een keuken kopen…

Ik raad niemand aan een keuken kopen bij keukensteunter, als je een maal handekining zet en alles betaald, en de rest moet je zelf achter aan gaan.

27. Februar 2026

Beste klant,

Dank voor het delen van uw ervaring. Wij hebben uw situatie meerdere keren met u besproken en vanuit onze kant geprobeerd mee te denken over een mogelijke oplossing.

Tijdens deze gesprekken is ook toegelicht dat het werkblad beschadigingen vertoont die kunnen ontstaan door het gebruik van schoonmaakmiddelen die niet geschikt zijn voor dit type materiaal. Ondanks dat de keuken destijds onder een andere eigenaar is aangeschaft, hebben wij geprobeerd u hierin zo goed mogelijk te helpen.

Op dit moment hebben wij u alle informatie en ondersteuning gegeven die wij kunnen bieden.

Team Keukenstunter.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr