Keukenplanten.nl Bewertungen

4.7

Ik heb hier besteld omdat keukenplanten.nl een mooi assortiment heeft maar zeker ook omdat hun informatie zo goed is, 1 vd allerbeste infobronnen over zelf groente kweken in Nederland, niet alleen v.w... Mehr ansehen

Nadat ik na een paar dagen niks had ontvangen contact opgenomen en snelle reactie gekregen. Ik had per ongeluk verkeerde huisnr vermeld. Ondanks mijn fout heel snel reactie gekregen en alsnog de zelfd... Mehr ansehen

Snel geleverd, met attentie waarvan je je kunt afvragen of plastic wergwerpspul in deze tijd nog wel zo'n gelukkige keuze is. Zaden nog niet kunnen gebruiken ivm het seizoen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb nog niets besteld bij keukenplanten.nl maar wil graag een beoordeling van de website geven. Vele jaren zoek ik al op het internet naar informa... Mehr ansehen

1. Garten
  2. Gartencenter
  3. Geschäft

Van zaadje tot eigen keuken; Altijd overzicht in je moestuin! Zelf groenten, fruit en kruiden kweken. Weet welke handen aan je voeding hebben gezeten.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestelling snel en keurig afgeleverd

Bestelling snel en keurig afgeleverd. Geen plastic in de verpakking maar papier om product te beschermen, erg fijn.

7. März 2023

Antwort von Keukenplanten.nl

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven en fijn dat alles naar wens is!

Een fijn biologisch assortiment en snel…

Een fijn biologisch assortiment en snel geleverd. Ook de zaaikalender is zooo overzichtelijk! Ik had niet van die groene vingers maar nu gaat alles een stuk makkelijker en weet ik wat mijn planten nodig hebben.

8. März 2023

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Ik miste alleen een pakbon en de verzending kan wat sneller. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

27. Februar 2023

Antwort von Keukenplanten.nl

Dank je wel voor de feedback!

Als alles goed is gegaan dan moet het overzicht van je bestelling in de bevestigingsmail staan. We printen (bijna) niets uit. Je ontvangt de mail direct na het bestellen. Mocht het daar niet in staan, of mocht je het overzicht nogmaals willen ontvangen, laat het gerust even weten zodat we dit alsnog kunnen sturen.

'Keukenplanten.nl' heeft veel expertise…

'Keukenplanten.nl' heeft veel expertise en deelt dit graag op een persoonlijke en vriendelijke manier. Dat maakt het moestuinieren dat al op zich al heel ontzettend leuk zelfs een stukje fijner!

Verder: de hele zakelijke kant verliep super.

22. Februar 2023

Antwort von Keukenplanten.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling, en veel succes op de uitdagende kleigrond. Stuur gerust nog eens een berichtje als je vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon iets wilt delen :)

Geen persoonlijk contact gehad

Geen persoonlijk contact gehad, omdat het eenvoudig direct online was te bestellen. Snelle en correcte levering.

30. Januar 2023

Antwort von Keukenplanten.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat het is gelukt met bestellen. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Trays bij deze vriendelijke mensen…

Trays bij deze vriendelijke mensen besteld, en na enkele dagen waren deze al terplaatse in België. Netjes verpakt en aangeleverd. Bedankt voor de extra naamplaatjes er bij.
Correcte prijs in ieder geval.
Groetjes uit België ,Wim

24. Januar 2023

Antwort von Keukenplanten.nl

Bedankt voor deze leuke beoordeling! Ik ben blij dat we je goed hebben geholpen.

Voldoet aan al mijn verwachtingen!

Zeer klantvriendelijk, vragen worden geduldig en helder beantwoord, razendsnelle verzending, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. En een geweldige zaaikalender! Keukenplanten voldoet aan al mijn verwachtingen. Ik zal dit voorjaar nog regelmatig terugkomen om mijn moestuin te vullen.

17. Januar 2023