Kentekenwinkel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kenteken platen zien er keurig uit goed en verpakt. Communicatie met betreffende mensen verloopt zeer goed en rustig. Behulpzaam en reageren snel en netjes. Ondanks de slechte levering van gls wa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette afhandeling van de order. Niets op aan te merken. Qua bezorging gaat mijn voorkeur uit naar DHL en PostNL. Het pakketje was netjes verpakt met grote melding BREEKBAAR/FRAGILE. Dit uiteraard om h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel bezorgd en kenteken is zoals gewenst. Helaas maken ze gebruik van GLS als bezorgdienst, waar ik tot op heden alleen maar slechte ervaringen mee heb gehad en ook nu duwden ze het ruw door de bri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruim een week geleden kentekenplaat besteld en tot op heden niets ontvangen. Kentekenwinkel.nl geeft aan dat ze niets kunnen doen en hun vervoerder weet niet waar het pakket is. Lekker dan, en nu?... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschenkeladen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij leveren alles op het gebied van kentekenplaten, van aanhanger kentekenplaten tot het maken van een fun plaat met eigen tekst.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 27 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

64 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

snelle levering, goede prijs

Goede witte plaat gekregen. Het was alleen even onduidelijk hoe het zat met het NL-teken. Uiteindelijk kreeg ik een losse sticker. Het is handiger als die al direct op de plaat zit

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kenteken niet de volgende dag geleverd…

kenteken niet de volgende dag geleverd zoals op website beloofd. willen niet eens de verzendkosten terugstorten zit nu met 2 platen .klanten service geheel niet geïnteresseerd in eenoplossing of compromis.

Ben me niet bewust van enige dreiging die ik geuit zou hebben wel van het compleet negeren van het zoeken naar een compromis voor mijn extra gemaakte kosten buiten mijn schuld om. De verzendkosten zouden gewoon gerestitueerd kunnen worden en aan de courier doorberekend kunnen worden. Ja ik heb meerdere negatieve recensies geplaatst dat is het gevolg als je “klantenservice” je met een Kluitje het riet in stuurt. Het meedenken van de klantenservice was beperkt tot enkel en alleen “nee we kunnen niets doen” meer niet.

14. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Kentekenwinkel-Logo

Antwort von Kentekenwinkel

Jammer dat je op deze manier reageert.

De levering van je kentekenplaat heeft inderdaad vertraging opgelopen, iets waar wij op zichzelf ook niet blij mee zijn. Zoals aangegeven in onze voorwaarden is “voor 17:00 besteld, morgen in huis” een streven, geen garantie – we zijn daarbij afhankelijk van externe bezorgdiensten. Helaas gebeurt het zelden, maar soms komt een zending een later aan. Dat is vervelend, maar geen reden voor de toon en houding die je richting onze medewerkers hebt laten blijken.

Onze klantenservice heeft meerdere keren geprobeerd met je mee te denken, maar dreigen en ongegronde beschuldigingen maken een normaal gesprek onmogelijk. We staan altijd open voor een oplossing, maar communicatie moet wel van twee kanten komen en op respectvolle wijze verlopen.

Je bent uiteraard vrij om je mening te uiten, maar het verspreiden van onjuiste informatie en het plaatsen van herhaalde negatieve reviews lost niets op – zeker niet als de feiten anders liggen dan je suggereert.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr