Kentekenmaken.nl Bewertungen

1'115
TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews. Kentekenplaat besteld met tekst, snel geleverd binnen 1 dag, maar wat slecht gedrukt zeg. Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb de indruk dat ze van hele goede wil zijn en uiteindelijk komt het ook helemaal goed. Het lijkt er voor mij op dat de problemen ontstaan doordat ze GoParcel als tussenpersoon gebruiken naar Po... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uitermate slecht! Ik heb een gele kentekenplaat besteld en ontvang een witte. Hierdoor probeer ik inmiddels al een maand contact te zoeken met het bedrijf. Echter tot heden geen reactie, helemaal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf, bestel hier niets. 2 witte platen besteld, ontvangen met verkeerde kenteken (wel goed besteld, zoals ook in de mailbevestiging). Mail gestuurd, geen antwoord. Meerdere keren gebe... Mehr ansehen

1. Stanztechnik-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!

Mangelhaft

(1'115)

195 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Diep triest, nooit gaan bestellen aub

Diep triest, dat zulke bedrijven nog bestaan in Nederland.
Lossen eigen gemaakte fouten niet op, communiceren niet. Te laat de reviews gelezen en ja ik ben er ook ingestonken. En wat ze leveren is ook nog om te janken. 1 ster is een minimum maar is nog teveel voor dit bedrijf. Nooit en ook Nooit weer bij de kentekenfactory/kentekenmaken

23. September 2025

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is prima.
4 sterren, ze geven aan voor 17uur besteld volgende dag geleverd. Dat was helaas niet zo, ondanks dat ik om 16:30 ongeveer besteld heb.

Netjes de volgende dag een mail gekregen met track en trace van PostNL, netjes verpakt en witte plaat met opleg letters keurig gefabriceerd.

Ik was toch even nerveus of alles goed zou gaan omdat ik na mijn bestelling pas ging kijken naar reviews.
Daarom deze review geplaatst, want mag ook best gezegd worden als het wel goed gaat.

26. September 2025

klantenservice geen gehoor

op 20 juli 2025 een wit kenteken besteld, een paar dagen later werd deze beschadigd bezorgd. Direct contact opgenomen via sms met kentekenfactory. kentekenfactory zou in gesprek gaan met postNL, helaas geen reactie meer gekregen nadat ik meermaals hierom heb gevraagd.

Vervolgens via de mail een brief "ondeugdelijk product" gestuurd, hierbij verzocht kentekenfactory foto's van het product. Deze heb ik aangeleverd maar vervolgens weer geen reactie ontvangen.

Inmiddels een brief "ontbinden koopovereenkomst" verzonden, ik verwacht hier ook geen reactie meer op te krijgen.

Aan iedereen die problemen met kentekenfactory heeft ervaren, kijk op de website van ACM Consuwijzer voor je rechten en maak hier alsjeblieft ook een melding als kentekenfactory zijn wettelijke verplichtingen niet nakomt.

20. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verlate bestelling

Ik had een bestelling geplaatst die in twee delen geleverd zou worden. Het eerste deel kwam netjes en snel binnen, maar het tweede deel liet op zich wachten. PostNL bleef aangeven dat ze het zouden bezorgen, maar telkens werd de levering uitgesteld. Uiteindelijk heeft het bedrijf mij, geheel uit eigen initiatief, een nieuwe kentekenplaathouder gestuurd – terwijl de vertraging eigenlijk de schuld van PostNL was. Dat noem ik pas topservice!

17. September 2025

Onjuiste productsamenstelling en communicatie

De bestelling geplaatst, er komt een bevestiging maar verder niks. Diverse keren contact opgenomen via de genoemde telefoonnummers waar snel maar slecht op werd gereageerd. Vragen blijven onbeantwoord, wat wordt toegezegd wordt niet waar gemaakt en het product is zonder overleg aangepast.

Er zijn verschillende sites waar je dit kan laten doen, het advies: kies een van de andere sites

15. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster omdat je wat moet invullen

Een ster omdat je wat moet invullen.
Wat een onzettend slecht bedrijf!
Ik had twee platen besteld. Heb er daarvan maar een gekregen.
Er wordt vervolgens niet gereageerd op mail. En als je belt wordt er niet opgenomen maar gereageerd met een sms. Geen normaal contact mee te krijgen. Er worden beloftes gemaakt die niet worden nagekomen. Een waardeloos bedrijf!

Niets kopen hier.

1. August 2025

Levert niet

Levert niet. Meerdere keren contact gehad op WhatsApp. Geeft aan dat ze de platen gaan leveren. Maar vervolgens doen ze niks. Ook nemen ze de telefoon niet op

26. August 2025

Slechte service

Kenteken besteld, netjes geleverd, echter bleek er een letter niet te kloppen. Kan gebeuren. Echter na eerst meermaals contact hebben geprobeerd op te nemen zonder succes, besloten een boze mail te sturen. Hier werd ineens wel op gereageerd, met dat het een menselijke fout was en er een nieuwe zou worden opgestuurd. Goed opgelost zou je denken. Echter is na 3 weken nog steeds geen nieuwe nummerplaat bezorgd en wordt er ook niet meer gereageerd op mails. Zeer onprofessioneel, en zou ze dus zeker niet aanraden.

12. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Witte plaat wel, maar verloopstekker nooit ontvangen - EDIT: uiteindelijk wel ontvangen

Witte plaat besteld op 11 juli 2025 en ontvangen binnen enkele dagen. Mooi. In de bestelling ook aangevinkt en betaald voor verloopstekker. Die is niet geleverd samen met de plaat. Daarna:
- 4 x mail
- 1 x contactformulier op hun site
- toen 'kun je ons op dit nummer whatsappen?'
- 4 x geappt
- laatste keer fotootje van een computerscherm waarop een PostNL verwachte leverdatum van morgen staat (maar zonder omschrijving van mijn bestelling zichtbaar).

Ik heb aangegeven tot overmorgen af te wachten en daarna niet meer te geloven dat de bestelling ooit nog komt. Dan wil ik mijn geld terug. Het gaat niet om een reuzebedrag (€ 12 ongeveer), maar wel om het principe: als je geld wil verdienen met zaken doen, hoort normale communicatie en oplossingen zoeken en geven erbij. Zo niet, ga offline en val de wereld niet lastig met dit soort gedoe.

advies: achteraf betalen
beter advies: andere aanbieder zoeken met betere reviews.

EDIT (22 augustus): stekker ontvangen! Na veel vijven en zessen - anders gezegd: heel veel zelf aan de bel trekken - toch stekker ontvangen. Is volgens mij alleen wel de verkeerde (waarvan ik nu niet weet of dat aan mijzelf ligt overigens, eerlijk is eerlijk, dat kijk ik vanavond even na). Als het de verkeerde is, dan gaat ie retour.

Heb van 1 naar 2 sterren verhoogd omdat het artikel na veel zeuren toch is geleverd.

18. August 2025

Uiteindelijk goed gekomen

Op 8 augustus heb ik mijn bestelling geplaatst, en pas vandaag (26 augustus) is alles compleet binnengekomen. Dat is een stuk langer dan gehoopt.

Eerst ontving ik slechts één van de drie platen. Voor de andere twee bleek een ander type plaat nodig te zijn om mijn tekst passend te maken. Jammer dat ik daar niet vooraf over geïnformeerd ben. Het contact verliep ook niet makkelijk: beide nummers op de site bleven onbeantwoord, en via WhatsApp werd ik weer doorverwezen naar een nummer. Dat voelde een beetje van het kastje naar de muur. Uiteindelijk werd ik gelukkig teruggebeld en ging de productie de volgende dag van start.

Daarna raakte de zending kwijt bij PostNL. Dat was opnieuw frustrerend, maar dit keer kreeg ik via de app snel en duidelijk antwoord. En uiteindelijk is het dus toch goed gekomen.

De kwaliteit van de bestelling is prima en alles is inmiddels compleet en naar wens, maar door alle hobbels onderweg is het voor mij geen 5-sterren ervaring geworden.

13. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles aan deze site is waardeloos.

Alles aan deze site is waardeloos.
De klantenservice reageert zelden, en als ze al reageren, is het met de meest zinloze vragen.

Ik had twee kentekenplaten besteld en kreeg er maar één geleverd. Toen ik dit meldde, vroegen ze doodleuk: “Hoeveel kentekenplaten heeft u ontvangen?”
Daarna gaf ik aan dat ik een factuur nodig had, en kreeg ik als reactie: “Mist u de factuur?”

Sindsdien krijg ik helemaal geen reactie meer. Ik heb gevraagd om mijn geld terug, maar ik heb er geen vertrouwen in dat dat gaat gebeuren.
Deze website zou wat mij betreft direct offline gehaald moeten worden.

11. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niks mis mee

Niks mis mee, gewoon netjes geleverd wat ik besteld had.
Maandag besteld en Donderdag ik huis

8. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Incomplete levering en geen communicatie

Incomplete levering en niet de moeite nemen om hierover te communiceren. Alleen per email en SMS te benaderen en je krijgt geen feedback. E.e.a. zoals er vele van deze reviews hetzelfde onderwerp hebben. Jammer dat ik niet eerst reviews heb gecontroleerd.

6. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Amateuristisch

Ze komen hun belofte niet na over levering binnen een dag. Vier dagen na het doen van de bestelling is de kentekenplaat nog altijd niet binnen. Ik kreeg sinds de bestelling alleen een orderbevestiging; geen enkele update over verzending gehad. Een e-mail van mij aan de 'klantenservice' met de vraag wat de verzendstatus is (inclusief ordernummer en overige gegevens) werd beantwoord met de vraag 'wat had u besteld?'. Dit gaf al te denken natuurlijk, want iedere serieuze webshop kan via het ordernummer en een naam of adres de verzendstatus inzien. Na deze intelligente vraag volgde radiostilte. Ze zijn ook nog eens niet of nauwelijks goedkoper dan andere partijen.

Update: toeval of niet, maar een uur na het plaatsen van deze review, kreeg ik een reactie via WhatsApp met een track & trace van PostNL. Ze krijgen er daarom een ster bij voor de inzet, maar er valt nog wel veel te verbeteren voor deze webwinkel, te beginnen met hun communicatie / customer experience.

5. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr