Eigenlijk redelijk veel. 2 gaatjes die niet opgemerkt zijn. Zonder overleg worden er dingen gedaan. Afspraken niet op tijd. Zit zeker 45 min. te wachten. Nu mis ik dit slecht werk groot deel van... Mehr ansehen
Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... Mehr ansehen
Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Werd snel geholpen en tijdens behandeling uitleg over wat er werd gedaan. Vriendelijke tandarts en assistent. Moest een vulling vervangen worden. Gekozen om dit zonder verdoving te doen. Kreeg de moge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.
Marnixstraat 80, 2023RG, Haarlem, Niederlande
- 0235265500
- kennemerland@octandartsen.nl
- kennemerland.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel aardig en kindvriendelijk ✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️

Antwort von Tandartspraktijk Kennemerland
Altijd prima en nauwkeurig werk.
Altijd prima en nauwkeurig werk.
En ook altijd vriendelijk en belangstellend.

Prima tandartszorg
Prima tandartszorg, ook toen bleek dat er nog iets moest worden bijgewerkt

Antwort von Tandartspraktijk Kennemerland
De contact met de tandarts was erg vlak…
De contact met de tandarts was erg vlak en bode zelfs geen excuses voor het feit dat ze 45 minuten laat was. ze zei niet eens gedag.
de assistent was wel vriendelijk in het contact

Marsmanplein
Marsmanplein, Kennemerland practice.
Dr. Petrik is een ervaren en professionele arts.
Wij danken hem hartelijk voor zijn deskundige hulp.

Antwort von Tandartspraktijk Kennemerland
Kon snel geholpen worden en ook snel…
Kon snel geholpen worden en ook snel aan de beurt en goed geholpen!!

Kwaliteit én vriendelijkheid
Dit is een grotere tandkliniek met meerdere vestigingen in Kennemerland. Maar ondanks de schaalgrootte ervaar ik er deskundigheid en vriendelijke persoonlijke aandacht. Ik blij hier patient te zijn sinds ruim 1 jaar.

Antwort von Tandartspraktijk Kennemerland
Iedere keer een andere tandarts, en mondhygieniste is echt heel vervelend. En dit is al de afgelopen jaren zo. Ik denk om deze reden een andere tandarts te zoeken.
iedere keer een andere tandarts en mondhygieniste en dat al de laatste jaren. Dit is voor mij nu reden om een andere tandarts te zoeken. Het iedere keer weer moeten uitleggen dat ik botversterkend infuus krijg ivm uitgezaaide borstkanker, en dat voorzichtigheid moet worden geboden met de tandheelkunde is niet leuk.
De laatste mondhygieniste was helemaal erg. Alles was nat gespoten, m/n shirt nek, en alles ging mis, ze liet van alles vallen, liep tussendoor een hele poos weg. het was niet best.

Tijdens telefonisch contact
Tijdens telefonisch contact, geen vriendelijke dames aan de lijn. Telefonisch wordt er opgegooid, zonder gedag te zeggen. Alles op automatische piloot, zonder hart voor de cliënt.

Antwort von Tandartspraktijk Kennemerland
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.