Vanaf het eerste moment erg vriendelijk ontvangen en goed geholpen! Communicatie verliep super soepel en erg prettig. Mike is erg behulpzaam en denkt mee over ideeën/mogelijkheden. Het opbouwen ging... Mehr ansehen
Kaya = top! Ten eerste is Mike echt een topper. Vrolijke kerel die graag meedenkt. Heeft ons van begin tot eind goed geadviseerd en begeleid. Alles op basis van vertrouwen. We kregen achteraf... Mehr ansehen
We zijn ontzettend blij met onze compleet nieuwe slaapkamer van Kaya Living. Alles is volledig op maat gemaakt, inclusief dekenkist, ombouw en een prachtige achterwand met mooie spiegels. In de sh... Mehr ansehen
Mike en zijn team hebben echt vakwerk geleverd! van de eerste offerte tot de uiteindelijke plaatsing van ons maatwerk bed was alles perfect geregeld. Zeer korte lijnen, altijd bereikbaar en behulpza... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Kaya Living draait alles om jouw droominterieur. Wij ontwerpen en realiseren volledige, op maat gemaakte slaapkamers, van hoofdborden en verschillende type bedden tot nachtkastjes, wanden met geïntegreerde elektra en verlichting, tv-liften en stijlvolle afstyling. In onze showroom in Den Bosch nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Je voelt de kwaliteit van onze materialen, kiest jouw favoriete stoffen en ontvangt deskundig advies over het ideale ligcomfort. Alles wordt met zorg in Nederland geproduceerd door ons kleine, ervaren team van vakmensen. Bij Kaya Living ben je geen nummertje, je hebt één vast aanspreekpunt en we zorgen dat het hele proces persoonlijk, soepel en betrokken verloopt. Ons doel? Dat jij elke nacht geniet van een heerlijke nachtrust in een slaapkamer die tot in elk detail bij jou past. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid – dát is waar Kaya Living voor staat.
Graaf van Solmsweg 99, e15, 5221 BM, 's-Hertogenbosch, Niederlande
- 0627139321
- info@kayaliving.nl
- kayaliving.nl
In 1 woord: WAUW!
Geweldig goede ervaring met Kaya Living! We zijn intens tevreden met ons nieuwe hoofdbord en bedombouw.
Het voelt als slapen in een hotelbed, maar dan in je eigen slaapkamer. Slapen als een roos gegarandeerd!
Service en contact was perfect! Vragen werden snel beantwoord, fijn stijladvies en zelfs kleurstaaltjes thuis gestuurd gekregen.
Levering en plaatsing van het gehele product vond snel plaats.
Wij zijn heel blij met de keuze om een bedombouw en hoofdbord door Kaya Living te laten maken en plaatsen!
Dikke aanrader!
Geweldig bedrijf en service Kaya Living!
Wat een superbedrijf is Kaya Living. Wij hadden zelf een hoofdbord in gedachte, wij waren alleen nog op zoek naar een bedrijf dat dit waar kon maken. En Kaya Living heeft ons vanaf het begin tot het eind echt super goed geholpen en ons droombed waargemaakt. Wij hadden gekozen voor zelf montage en dit was heel makkelijk te doen. Duidelijk uitgelegd (ook via het filmpje op Instagram). Dus voor een ieder die twijfelt..... Niet meer doen en bestellen maar!
Vlotte levering met uitstekende uitleg…
Vlotte levering met uitstekende uitleg zelf monteren en is voor een beetje handige man/vrouw prima te doen.Het eindresultaat is prachtig , we zijn dan ook meer dan tevreden.Onze slaapkamer is helemaal af.
Carolien en Frank
Van begin tot het eind heel goed…
Van begin tot het eind heel goed geholpen. Het contact verliep snel en gemakkelijk via Instagram. Ze denken goed met je mee en sturen stof staaltjes op naar behoefte. Zeker een aanrader!
Top service voor een top prijs!
Super!
Super!! Heel blij met het eind resultaat. Communicatie ook top!
Goede service, snelle levering, betaalbaar en een super mooi resultaat!!
TOPPERS!
Ik ben blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.
Hier staat de klant op nummer 1!
Wij zijn tevreden vanaf het begin!
Heerlijke bedden!
Super kwaliteit en zeer vriendelijke…
Super kwaliteit en zeer vriendelijke medewerkers!
Bedankt voor mijn prachtige slaapkamer!!
Goede communicatie, top service en een geweldig eindproduct! Zó blij met m’n prachtige bed!
Leuk bedrijf!
Leuk bedrijf!
Van de aanvraag tot aan het plaatsen goed verlopen en volgens afspraak.
Erg blij mee.
Ik werd snel en super vriendelijk…
Ik werd snel en super vriendelijk geholpen! Onze slaapkamer heeft een complete nieuwe look binnen no time!
Via Instagram terecht gekomen bij Kaya…
Via Instagram terecht gekomen bij Kaya Living. Met al mijn vragen meteen netjes te woord gestaan, meteen ruimdenkende ideeën voor mijn bed. Ik ben erg tevreden met de communicatie en kwaliteit van het bed. Snelle deskundige plaatsing. Ik raad Kaya Living zeker aan. Elke nacht slaap ik als een Roosje
Zó mooi en luxe afgewerkt!
Ik ben zo ontzettend blij met Kaya Living. Zó mooi en netjes afgewerkt! Het heeft mijn slaapkamer omgetoverd tot een luxe hotelkamer.
Top product
Ik had de eer om de eerste klant te zijn die een achterwand en bed ombouw geleverd kreeg van Kaya Living.
Snelle service, een mooie kwaliteit en dat voor een hele gunstige prijs.
Met de uit losse panelen bestaande achterwand was het geen frustratie om deze de trap op te krijgen zonder beschadigingen of trapleuningen los te schroeven van de muur.
Topservice!
Onlangs ons bed laten 'upgraden' door Kaya Living. Echt zo enorm blij met het eindresultaat! Wat een metamorfose! Vanaf het eerste contact tot aan de daadwerkelijke levering en plaatsing hebben wij een topservice gehad. Ook qua verdere 'af'styling werd enorm met ons meegedacht. Het eindresultaat was dan ook verbluffend! Ik zou Kaya Living dan ook aan iedereen aanbevelen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.