Kara Kliniek | Zaandam Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via een oud klasgenoot in aanraking gekomen met Kübra, en vanaf moment 1 voelde het heel vertrouwd. Ik ben zelf altijd sceptisch (richting mezelf) geweest over therapie/coaching maar ik ben blij dat i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kubra heb ik in een andere setting leren kennen. De kubra die ik daar al heel leuk vond is de zelfde kubra als mijn behandelaar. Ik ga niet naar een behandelaar maar naar een goeie vriendin die me hel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Training van Kübra Kara, over omgaan met agressie, culturele diversiteit en AVG. Fijn, hartelijk, warm: interactief temperament.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij binnenkomst en intake gaf Therapeut Kübra meteen een veilig en vertrouwd gevoel. Tijdens de sessies merk ik dat zijn erg professioneel is en mij goed laat nadenken over situaties op een manier... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfecte coach

Voor het eerste van een Coach gebruik gemaakt. Kubra is open/eerlijk en heeft mij prima begeleid met vragen waar ik niet uit kwam. De gesprekken zijn ontspannen en geeft Feedback op haar eigen manier.

28. Januar 2025

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Carmody, dankjewel voor je fijne woorden, dit waarderen we enorm! 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kübra heeft kennis van zaken

Kübra heeft kennis van zaken, geeft goede begeleiding en is makkelijk om mee te praten! Kortom een hele fijne coach!

27. Oktober 2024

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste, zo fijn om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het voor! 😊💚🍀 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kubra is een warm en betrokken persoon

Kubra is een warm en betrokken persoon. Voor mijn dochter heeft ze als coach echt goed werk gedaan!

27. Januar 2025

Beste Nadia, wat een mooie review, dankjewel! 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer duidelijke en overzichtelijke…

Zeer duidelijke en overzichtelijke training!
Geen slaapverwekkend stof maar vlot en kundige coach. Bedankt Kubra!

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Halgourd, we waarderen je feedback enorm, wat fijn om te lezen! 💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Geweldig!

Vriendelijke erg professioneel, duidelijk en vlot!

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste TSL Academy, wat een fijne review, dat waarderen we enorm! 💚😊 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel gezellig en erg leerzaam

Heel gezellig en erg leerzaam! Bedankt Kubra!

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Sema, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dankjewel! 💚🍀 Groetjes, Karakter Kliniek

Goede uitleg

Goede uitleg, vriendelijk en begripvol

Beste Ramsha, we waarderen je feedback enorm💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Je bent een topper

Kubra Kara van Coachpraktijk KARAter verdient een uitgebreide lofzang. Haar coaching vaardigheden zijn ronduit indrukwekkend en hebben een aanzienlijke impact gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat Kubra onderscheidt, is haar vermogen om een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waarin je je op je gemak voelt om je diepste gedachten en gevoelens te delen.

Vanaf het allereerste gesprek merkte ik Kubra's toewijding aan mijn groei op. Ze combineert een scherp inzicht met een empathisch begrip, wat resulteert in doelgerichte coaching die echt aansluit bij mijn behoeften. Kubra heeft de gave om de juiste vragen te stellen die me dwongen om diep na te denken en nieuwe perspectieven te verkennen. Dit heeft niet alleen geleid tot concrete stappen richting mijn doelen, maar ook tot een dieper begrip van mezelf.

Wat Coachpraktijk KARAter onderscheidt, is de persoonlijke aanpak van Kubra. Ze gaat verder dan alleen professionele begeleiding; ze investeert echt in het welzijn van haar cliënten. Haar oprechte betrokkenheid en toewijding aan mijn succes hebben mijn vertrouwen in het coachingproces versterkt.

Bovendien is Kubra uiterst flexibel en past ze haar aanpak aan op basis van de specifieke uitdagingen waarmee ik geconfronteerd werd. Haar veelzijdigheid en capaciteit om zich aan te passen aan verschillende behoeften hebben de effectiviteit van de coaching aanzienlijk vergroot.

In Coachpraktijk KARAter heb ik niet alleen een coach gevonden, maar ook een mentor die me heeft geholpen om mijn volledige potentieel te benutten. Kubra Kara levert coaching op het hoogste niveau, en ik beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar transformatieve groei en zelfontwikkeling. Bedankt, Kubra, voor een jaar van inspirerende begeleiding en empowerment.

30. November 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Jayden, dit maakt ons werk nóg leuker, dankjewel! 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Top training

Vandaag heb ik de training omgaan met agressie gekregen van Kubra. Ik vond haar duidelijk, vlot en het was niet saai. Ik voel mij voorbereid bij mijn nieuwe baan!

17. Oktober 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Imane, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent, dankjewel! 💚🍀 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Training professionele gedrag in stressvolle situaties

Leerzame training gehad van Kubra! Super gezellig persoon waar je uren naar kan luisteren, wat erg belangrijk is tijdens zo een training. Intelligentie straalt ze uit en geeft je daarnaast ook veel advies mee waar je wat aan hebt.

28. September 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Raabss El, jouw review brengt een glimlach op ons gezicht, dankjewel! 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer dan een goede coach

Ik vind Kubra een hele fijne coach, niet alleen omdat zij beschikt over de eigenschappen die een coach hoort te hebben, maar ook omdat ik gauw op mijn gemak was bij haar. Ze voelde veilloos aan wat ik nodig had om tot de kern te komen. Ik voelde mij erg gezien en ik ben zo goed geholpen! Kortom; het was een zeer positieve ervaring en ik zou het iedereen aanraden.

2. Mai 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Mariska, zulke fijne woorden maken ons trots, super bedankt! 💚😊 Groetjes, Karakter Kliniek

Aanrader!

Met haar enthousiasme, geduld en expertise zorgt Kubra ervoor dat ik me erg op me gemak voelde. Ik weet nu hoe ik beter balans kan vinden tussen werk en privé. Dikke aanrader!

30. Januar 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Surayny, dit soort feedback geeft ons energie, heel erg bedankt! 💚🍀 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top communicatie zowel tijdens de…

Top communicatie zowel tijdens de coaching sessies als buiten. De eigenaar reageert gauw op de appjes.

10. Februar 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Melek Yagmur, we zijn blij met je positieve review, bedankt! 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Zeer klantvriendelijke organisatie

De klantenservice van Coachpraktijk KARAkter is uitstekend. Ik had een aantal vragen voordat ik mij aanmeldde en er werd snel en beleefd gereageerd. Erg geruststellend om te weten dat ik met een professionele organisatie te maken had.

21. Oktober 2022

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Ilsa, bedankt voor deze fijne review, hier doen we het voor! 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het intakegesprek bij Coachpraktijk…

Kübra is een hele fijne en warme coach. Ze haalt het beste uit je. Je krijgt inzichten en gaat anders leren kijken tegen je problemen. Tijdens het traject heeft ze de inhoud van de sessies en haar manier van coaching aangepast naar wat ik op dat moment nodig had. Zoals beloofd gepersonaliseerd. Het was prettig dat er duidelijkheid en structuur is van begin tot einde van de traject. Ik gebruik nog steeds oefeningen die ik kreeg in mijn dagelijks leven. En dat voelt fijn. Bedankt!

15. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De coaches bij Coachpraktijk KARAkter…

De coaches bij Coachpraktijk KARAkter zijn zeer professioneel en hebben veel ervaring. Ik had het gevoel dat ik in goede handen was vanaf het moment dat ik met hen begon te werken. Ze hebben me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en meer inzicht te krijgen in mezelf.

27. März 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Almila, super bedankt voor je prachtige beoordeling! Dit geeft ons nóg meer motivatie om het beste te blijven doen. 😊💚 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je op zoek bent naar een coach die…

Als je op zoek bent naar een coach die je helpt om je volledige potentieel te bereiken, dan moet je Coachpraktijk KARAkter eens proberen. Hun coaches zijn zeer professioneel en hebben een schat aan ervaring. Ik ben zeer tevreden met mijn coaching-traject bij hen.

21. April 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Dilek, jouw 5-sterrenreview tovert een glimlach op ons gezicht. Dankjewel voor je vertrouwen! 💚😊 Groetjes, Karakter Kliniek

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coachpraktijk KARAkter heeft me veel…

Coachpraktijk KARAkter heeft me veel geholpen om mijn doelen te bereiken. Hun coaches hebben me geholpen om mijn zwakke punten te verbeteren en mijn sterke punten te versterken. Ik voel me veel beter uitgerust om de uitdagingen aan te gaan die voor me liggen.

17. Januar 2023

Antwort von Kara Kliniek | Zaandam

Beste Ka, dankjewel voor je fijne review en de vijf sterren! 😊💚 We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent. Groetjes, Karakter Kliniek

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr