Is het wellicht mogelijk om bij het bestellen op de site te vermelden hoeveel voorraad er nog is van een bepaald artikel? Het scheelt achteraf een hoop gedoe zoals het terugstorten van geld, opnieuw... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb voor het eerst een bestelling Kappers merken geplaatst. vanaf het plaatsen van de bestelling tot aan mijn deur geleverde bestelling, verliep soepel. bij ontvangst van het pakket heb ik het gel... Mehr ansehen
Voor het eerst bij kappersmerken besteld, helaas het verkeerde artikel ontvangen wat kan gebeuren. Kreeg gelijk reactie op mijn mail en kreeg alsnog de goede artikelen kosteloos opgestuurd. Wat een to... Mehr ansehen
Klokhoek 14, 3833gx, Leusden, Niederlande
- 020 214 2383
- hallo@kappersmerken.nl
- kappersmerken.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zorg voor een andere postvervoerder.
Zorg voor een andere postvervoerder. Die wel eerlijk de pakjes leverd. PostNL heeft in vlaanderen een superslecht imago. Dit blijkt weeral. Zeggen dat je iets hebt geleverd en dan 4 dagen daarna het pakje komen leveren. Natuurlijk beter laat dan nooit.

Vlugge levering .
Kwaliteit heel goed en verzending prima…
Kwaliteit heel goed en verzending prima op tijd.
Good communication
Good communication
Fast delivery
Package was delivered on wrong address
Goed product
Goed product, snelle levering. Ik had alleen geen track & trace, ineens was het pakketje er.

Antwort von Kappersmerken.nl
super goed, heb niets te klagen.
bij ontvangst van het pakket heb ik het gelijk geopend en alles zat erbij, en daar voelde ik me tevreden bij.
Lekker snel verstuurd en vind het een…
Lekker snel verstuurd en vind het een fijn product.
Alsnog binnen 24 uur mijn bestelling!
Na het contact met kappersmerken dat mijn kammen nog niet waren gelevert, namen ze mijn klacht serieus en gelijk nieuwe opgestuurd gekregen, deze waren er zelfs de dag erna! Echt top service!! Erg aan te raden (en excuses van het vorig bericht, is iets mis gegaan bij postNL en niet bij jullie) dank jullie wel voor de goede zorgen
Prima geleverd
Erg snel en klant vriendelijk
Erg snel en klant vriendelijk.
Eerst kreeg ik mail dat de bestelling deels was gecanceld van twee bestellingen en dat het geld terug gestuurd zou worden.
Al heel fijn om dat te krijgen.
Na dat ik dus contact had gezocht kreeg ik een mail en hebben we snel toch nog vervangingen kunnen regelen voor wat in nodig had en de twee bestellingen samen gevoegd geld terug van de verzendkosten !
Ben erg blij met de service.
het duurde erg lang voordat de spullen…
het duurde erg lang voordat de spullen kwamen

Snelle levering!
Dienst na verkoop onbereikbaar
Ik probeer de Dienst na verkoop te bereiken. 2x per Telefoon : Dienst na verkoop GESLOTEN !!?? (sic). U kunt bericht/telefoonnummer laten en ze bellen zo vlug mogelijk. Ik wacht nog... Mailtje gestuurd : geen reactie sinds 4 dagen. Mijn probleem : batterijen stuk na 3 maanden. De garantie moet toegepast worden.

Perfect geleverd
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.