The app lets you buy a lunch from kitchens that have been closed for several hours prior to your order. There is no way back - your money is gone, and the kitchen is closed. No support phone, and a ch... Mehr ansehen
Lækker mad, super brugervenlig app både for store og små 😊 Bestemt en anbefaling værd til den travle familie hvor madpakken ofte er en sur tjans om morgenen 🙈 Bestemt også hvis man bare har lyst ti... Mehr ansehen
It’s not possible to clam for a refund, when using the AI chat bot gives you steps to clam for a refund however when following those steps there is not a refund section to click on to. The chat bot... Mehr ansehen
Vi har brugt KANPLA i 2 år nu, og det har været en blandet fornøjelse. Der var flere gange hvor maden ikke dukkede op til tiden, eller slet ikke og/eller maden var noget andet end det man havde... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
OBS: Vi driver ikke køkkener eller laver mad på tværs af lokationer. Vores mission er at lede den digitale transformation af kantinedrift ved at skabe den bedste platform for bedre oplevelser i kantiner, samtidig med at vi positivt påvirker både overskud og planet.
Søndergade 44, 3 sal., 8000, Aarhus C, Dänemark
- kanpla@kanpla.io
- kanpla.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Manglende levering af skolemad
Dårlig service! Jeg havde bestilt skolemad til mit barn, maden dukkede ikke op på skolen og mit barn sad derfor uden frokost.
Firmaet svarer ikke på henvendelser.

Antwort von Kanpla
Jeg har skrevet til dem flere emails
Jeg har skrevet til dem flere emails, hører aldrig fra dem igen.

Antwort von Kanpla
Ufattelig dårlig support og hjemmeside…
Ufattelig dårlig support og hjemmeside der er helt talentløs. For c. et år siden skrev jeg til dem at når man fylder penge på - så sletter den ens kurv og man kan starte forfra. De har ikke løst det på trods af 3-4 henvendelser siden. Jeg har lært at LEVE MED DET. Men i sidste uge hvor min søn får risengrød på skolen er det muggent med tydelige mugpletter (så slemt at læreren skrev til mig og gjorde obs på det - og sagde at andre på skolen også havde fået det). Skrev til dem for en uge siden, og stadig intet hørt.
Svar til Kanpla;
I har ikke bedt om andet end mit navn og reference nr. problemet er der stadig - ufatteligt nok her over et år efter jeg brokkede mig første gang. Håver I bruger jeres funding på at ansætte nogle gode kodere 😉

Antwort von Kanpla
Ved oprykning til en anden skole
Ved oprykning til en anden skole. Fandt jeg ud af, at vi stadig havde nogle penge stående på den gamle Kanpla og ville så gerne have dem udbetalt, dette kunne så ikke lade sig gøre, da jeg havde skiftet kort i mellem tiden. Hvis jeg ville havde pengene udbetalt skulle jeg sende dem mit reg. nr. og kortnr. i en mail til dem, det havde jeg ikke lyst til. Så jeg ændrede mine kortoplysninger inde på den gamle Kanpla, så jeg tænkte jeg, at så kunne de overføre pengene der, men det kunne ikke lade sig gøre. Til sidst spurgte jeg om de ikke kunne udbetale via mobilPay, men det kunne heller ikke lade sig gøre. Nu har de afsluttet min sag og beholdt pengene.🤬

Antwort von Kanpla
Jeg har for 2 måneder siden bestilt…
Jeg har for 2 måneder siden bestilt udbetaling af mine penge i deres system og de skriver at de er udbetalt, men pengene er aldrig kommet på min konto.
Det er heller ikke muligt at komme i kontakt med en rigtig person. Telefonen er lukket og du kan kun skrive med en robot.
OK bestillings system, men udvalg er ikke børnevenligt
OK bestillings system og priser er passende, men udvalget af mad er alt for ringe.
Madens kvalitet er ok, men de skyder over mål til de mindre klasser. Det er ikke mad, som passer til frikvarter spisning, hvor man måske ikke når det hele.
Salat er ikke til at pakke ned igen.
Sandwich er for store og uhåndterbare.
Vores børn gider det ikke.
Den dårligste hjemmeside til dato…
Den dårligste hjemmeside jeg til dato har brugt. Alt går super langsomt. Ofte går den helt i stå og man må trykke mange gange. Man skal absolut have den store tålmodighed med sig. Benytter det kun yderst sjældent når mine børn i folkeskole plager om bestilt mad. Dette er desværre eneste måde. Et mareridt hver gang. Bruger en Samsung A52 som ellers til alle mine andre digitale gøremål fungerer glimrende. Jeg overvejede at prøve appen, men kan se den har en gennemsnitsvurdering på 1,7, så det orker jeg ikke at prøve.
Nok den ringeste app jeg har på telefonen!
Nok den ringeste app jeg har, og det er inklusiv de italienske apps, jeg også har brug for. Det er ulideligt mange gange den skal reinstalleres og hvornår er det nu lige man opdager det? Nåå ja, når man står i den kø, hvor den skal bruges - Måske også derfor kokken ryster på hovedet og ruller med øjnene når det sker. Men hvad pokker, når man udvikler apps som kunderne er tvungne til at have, så behøver man jo ikke at investere så meget energi!
Elendig support
Jeg bestilte mad til mit barn der går i 4. Kl. Da maden skulle hentes, var der ingen mad at hente.
Jeg skrev til supporten nogle dage efter, for at gøre opmærksom på dette, og for at få penge retur, for en vare de ikke havde leveret. Ikke nok med at det er uacceptabelt, at man ikke kan stole på at maden kommer frem, så barnet skal gå en hel dag, uden frokost, så vælger de at ignorere henvendelsen.
Jeg skrev d. 10/12/23. Der blev “svaret” med et spørgsmål retur d. 13/12/23 og det svarede jeg på samme dag. Nu er der gået over en måned, hvor jeg stadig ikke har fået penge retur eller hørt fra dem.
Det er så ringe support og service.

Ringe app og supportoplevelse
Skolen jeg skulle tilmelde mit barn til, kunne ikke fremsøges i listen over skoler.
Så havde jeg mulighed for at “Chat med os”. Men den chat fungerede ikke rigtigt på min iPhone og var tilsyneladende ikke bemandet længere.
Så gik jeg ind på kanplas hjemmeside og henvendte mig i chatten der.
Supporteren kunne ikke hjælpe med andet end at “sende den videre”. Hun tog imod mit telefonnummer, men jeg har intet hørt.

Antwort von Kanpla
klage over DÅRLIGE!!! oplevelser med mad fra kanpla
Jeg fik kylling i paprika med ris. Det smagte som om hun havde tabt saltbøtten på kyllingen og ikke havde mere til paprikasovsen. Ovenikøbet var min kylling rosa/lyserød indeni, altså prøver hun at dræbe mig. normalt er maden god, men pastaen har det med at være overkogt så konsistensen er det samme som kartoffelmos som heller ikke er særlig godt pga. mangel på SALT!!! (Hvem pokker putter også ananas og peberfrugt på pizza hvor dejen plejer at være smattet af vand)
Når jeg bestiller burger er der en valg muglighed for om bøffen skal ligge i sovs eller ingen sovs på bøffen. jeg valgte ingen sovs på min bøf, men modtog en bøf som sejlede en tur i havet af sovs.

Antwort von Kanpla
Nem måde at bestille mad på…
Nem måde at bestille mad på der bliver leveret direkte til døren. Rigtig go mad :-)
Super fin ordning med et bredt udvalg…
Super fin ordning med et bredt udvalg af mad.
Virkelig lækker frokost
Virkelig lækker frokost. Mange valgmuligheder, så det er nemt at finde noget, som alle kan lide. Frokosten er altid varm.
Lækkert og let system
Meget god og varieret kost med flere…
Meget god og varieret kost med flere valg muligheder
Håbløst bestillingssystem, pas på!
Egentlig er vores datter og vi godt tilfreds med skolemaden fra Bistrup og Nør, men det er et helt håbløst bestillingssystem. I dag sad vores datter uden sin skolemad, selvom jeg bestilte i aftes. Da jeg havde lagt maden i kurven, stod der, at jeg skulle indbetale penge på kontoen. Jeg overførte 500 kr, som jeg plejer, og modtog en bekræftelse. Både på skærmen og på mail. I dag ringer min datter så og har ikke fået frokost. Jeg suser ind og tjekker min mail og finder mailen fra i går, som viser sig at være en indbetalingsbekræftelse med en lille notits om, at man lige skal huske at lægge maden i kurven igen, for ellers går bestillingen ikke igennem. Det ved jeg så nu. Klog af skade. Men den skal da bare sende mig tilbage med en popup om, at maden skal bestilles igen - eller helt selv gå tilbage til kurven. Håbløst systemt. En ommer. Desværre har vi ikke rigtig nogen alternativer.

Mediocre food
Update: it has now been over 2 weeks and the money has not been returned. Unacceptable.
‐----
Mediocre food. On one occasion food for my child was delivered to a different school. Ridiculous! 10 kr fee for money withdrawal is a scandal. Will never use again.

Poor user experience
As a company it is not possible to remove employees when leaving the company. You have to contact support.
This is just one example of one of many missing features and terrible user experience on this platform.

Antwort von Kanpla
Kvaliteten af maden er dårlig
Kvaliteten af maden er dårlig. Den er ikke frisk. Jeg sendte dem en mail, men de svarede ikke. Jeg vil aldrig købe deres mad til mine børn igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.