Kamphuisdakkoffers Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We gaan nu al jaren naar Kamphuis om een dakkoffer met rails en een trekhaakbox te huren voor de zomervakantie. Wij wonen bijna 1,5 uur hier vandaan, maar doordat ze altijd kunnen leveren wat je nodi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als diverse jaren achtereen naar volle tevredenheid hier artikelen gehuurd. Na aanvraag zeer snel een reactie terug. Ditmaal sneeuwkettingen gehuurd, bij afhalen bleek het ook ditmaal om een gloed... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

⭐☆☆☆☆ Zeer slechte ervaring. Ik heb een nieuwe fietsendrager besteld voor €275, plus verzendkosten. Een dag later liet de verkoper weten dat het door mij bestelde model niet meer beschikba... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Großhändler für Kfz-Werkstattausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

We verkopen en verhuren alles op en aan uw auto. Bijvoorbeeld: Trekhaakboxen Daktenten Dakdragers Dakkoffers Fietsendragers Fietstrailers

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Contactformulier ingevuld mbt aanschaf dakdragers.

Contactformulier ingevuld mbt dakdragers welke men voor een mooie prijs op de site had staan. Geen reactie. Gebeld en men zou het contactformulier erbij zoeken en reageren. Wederom geen reactie. Weer gebeld. Men kon het formulier niet vinden. En de bewuste dragers ook niet op de site. Ik moest maar elders bestellen daar het merk toch niet op voorraad was. Volgens site wel op voorraad….en vervolgens verbinding verbroken?? Paar uur later waren de dragers ineens 120 euro duurder op de site en nog steeds op voorraad. Kon men ze toevallig ineens wel vinden denk ik. Komt super onbetrouwbaar over!!! . Als dit bij verkoop al zo gaat….wat dan bij vragen en garantie gevallen. Ik zou adviseren bij een gerenommeerd en klantvriendelijk bedrijf uw spullen aan te schaffen. Een gewaarschuwd mens……

Nog een reactie op de reactie van het bedrijf. Zoals in vele reviews ligt het bij dit bedrijf al snel aan de klant. Zo ook nu weer. Blijkbaar draait de klant ook zelfs helemaal door. Vele malen gebeld….blijkbaar. Knap bedacht. Nou ik weet niet wie er wel gebeld heeft. Ik niet. Het was mij al snel, na het verbreken van de verbinding, duidelijk dat ik geen zaken wens te doen met dit soort bedrijven. Succes Kamphuis in wonderland. De lezers zullen de rode draad in de reviews wel snappen.

Laatste reactie en dan zoekt men het maar uit.

Veel gebeld???!!! Die gast verzint het ter plaatse. Zou hij misschien willen. Steeds minder klanten bellen waarschijnlijk. Dat krijg je als je producten niet kunt vinden op je eigen site, maar even later wel de prijs kunt verhogen van datzelfde product. Inmiddels ben ik voorzien van goede dakdragers voor een eerlijke prijs.

13. November 2025

Antwort von Kamphuisdakkoffers

We werden door deze klant gebeld betreffende een dakdragers set. Het contactformulier is gebruikt, maar wij hebben daar niets van binnen gehad, kan ook aan de website hebben gelegen dat weet ik niet. Ik heb de webdesigner er wel naar laten kijken vandaag! De dakdragers waren niet op voorraad en de site moest nog worden aangepast. We hebben voorgesteld eventueel bij een collega te bestellen, dat klopt. Dat het dus een foutje van onze kant was klopt ook. Wij hebben niet de haak erop gegooid dat klopt niet, kennelijk heeft hij zelf per abuis een knopje ingedrukt... De klant begon echter helemaal door te draaien en heeft ons wel een uur lang continu opgebeld..... We hebben opgepakt maar hij gaf geen antwoord meer, zodat we hem ook niet verder konden helpen met eventueel een vervangend produkt of een andere mooie aanbieding.
Dus mocht u , als klant, zich nog bedenken; bel gerust nog een keer, maar blijf dan wel aan de lijn en antwoord gewoon op onze vragen aub.

Prettig weekend :-)

Nog een reactie op de reactie van de klant: Kijk gerust op alle Bol.com en Google reviews. En Op Trustpilot doen we het zo slecht nog niet.
Deze klant was teleurgesteld; dat begrijp ik, maar vervolgens gaat hij zich als een klein kind gedragen. Hij heeft hier echt een uur lang gebeld of zijn repeat aan gezet....ik weet het niet. Een erg zure klant die zijn willetje niet krijgt.
Verder geen idee wat hij allemaal wil met zijn reacties, heeft bij ons niets gekocht, dus wat bezielt deze man. ........

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afraden om hier te kopen!

Dakdrager gekocht en duidelijk aangegeven dat ik deze voor een bepaalde datum nodig had. Ik heb meerdere keren contact proberen te zoeken om te vragen of het zou lukken. Helaas geen gehoor. Gevolg; pakket te laat binnen waardoor ik deze niet meer nodig heb. Nu doen ikzelf op te draaien voor alle verzendkosten. Belachelijk slechte klantenservice!!!!

1. September 2025

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Jamie Snijder uit Zaandam heeft bij ons een fietsendrager op het dak besteld. Vlak voor zijn vakantie besteld en de drager hebben wij hier gewoon verstuurd, maar het was kennelijk te kort dag. Hij heeft dus zelf gewoon veel te laat besteld. Het produkt is opgestuurd, terug gestuurd en we hebben het aankoopbedrag en ook de verzendkosten vergoed, het kost ons dus alleen maar geld!!
Maar wel 2 x een 1 ster review plaatsen........Tja.....

Enorm slecht bereikbaar

Enorm slecht bereikbaar. Daarnaast niet klantvriendelijk. Zou het bedrijf afraden.

4. September 2025

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Maar wel 2 x een 1 ster review plaatsen........Tja.....

Top service!!!

Ik had nog dakklemmen nodig van de Hapro dakkkoffer. Alleen dit bedrijf was zo fantastisch om mij uit de brand te helpen, want we gaan vrijdag namelijk weg naar Spanje en zij hebben mij de dakklemmen verkocht zodat ik op reis kon en ze gingen zelf weer nieuwe kopen voor hun eigen dakkoffer. Echt fantastisch!!!🤩

16. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij Kamphuis een fietsendrager gekocht…

Bij Kamphuis een fietsendrager gekocht en super geholpen door een jongeman, die erg vakbekwaam is, heel veel verstand over de producten die hij verkoopt en vooral erg netjes is in omgang met de klant.

Om over zijn werkgever meneer Gregor Kamphuis maar niet te spreken, deze man is asociaal in het telefonisch en met app reageren naar zijn klanten.
Zodra er ook maar iets is wat tegenzit gaat hij in de verdediging op een asociale manier.

Ik hoop dat de jongemannen ons heeft geholpen heel erg snel voor zichzelf begint, die komt er wel.

10. Juli 2025

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Bedankt voor uw 2... sterren review.

Uw man heeft mij gebeld; omdat u de Uebler (dure) fietsendrager verkeerd op uw trekhaak had geplaatst. (kon ik zien nav de gestuurde foto's in de app)

Dat heb ik uw man gezegd en ervoor gewaarschuwd dat deze dan stuk kan gaan! Gewoon gewaarschuwd meer niet maar dat werd niet geaccepteerd....de man des huizes was het daar niet mee eens en werd zelf onverschillig.

Ze zijn hier terug geweest en hebben het nog eens netjes uitgelegd gekregen van Bram.

Wel weer een review schrijven achteraf , waarom?? Zeg het maar.....

We wensen ze veel gebruiksgemak met de Uebler :-)

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed.
Werd op de juiste manier geholpen.
Ik kwam er voor een klem, voor een fietsdrager. Ik dacht dat die stuk was, maar werd direct gemaakt zonder enige kosten. Anders was ik wel een nieuwe nodig.

18. April 2025

Stug.

Een interessant product bij Kamphuis dakkoffers gezien welke ik vervolgens 65 euro goedkoper via diverse andere webshops tegenkwam. Meteen contact opgenomen met Dhr. Kamphuis en vervolgens vol ongeloof en met veel pijn en moeite dan maar 20 euro korting gekregen. Voor mij geen Kamphuis meer.

5. Dezember 2024

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Bij ons een product gezien en ergens een ander product op internet gezien?? Appels met peren vergelijken dus. En dan vol ongeloof maar wel; zonder veel pijn en moeite een 1 ster review plaatsen.......???
Dit valt onder de categorie : Zeer bijzonder :-)

Heel goed advies

Heel goed advies bij aankoop van de fietsendrager voor onze VW California. Bij thuiskomst geconstateerd dat er een rubber ontbrak, dit werd snel nagestuurd.

15. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Accu na bijna 2 jaar viel nog binnen de…

Accu na bijna 2 jaar viel nog binnen de garantie en er is gratis een nieuwe opgestuurd met vooraf een bericht dat de accu onderweg is!

6. Dezember 2023

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Bedankt voor uw positieve reactie!
Prettige jaarwisseling!

Gregor Kamphuis

Leugens en fabeltjes

De heer Gregor Kamphuis neemt met een een bewonderenswaardige consequentheid een loopje met de waarheid. Als hij zegt dat hij iets (in mijn geval een fietsendrager) op voorraad heeft, heeft hij dat niet. Als hij zegt dat hij terugbelt of mailt, doet hij dat niet. Zijn vermogen tot het verzinnen van smoesjes is enorm. Leveren op tijd kan hij nooit; dat ligt nooit aan hem, maar aan de leverancier, of (zie andere reviews) corona, of de post, of DHL. Kortom, hij is een leugenaar. Na een opeenstapeling van leugens, gebroken beloftes en lulkoek, kreeg ik mijn geld pas terug na dreiging met het doen van aangifte. Vermijd deze figuur!

30. Juni 2023

Warmelink uit Utrecht:
Deze klant gaat al dreigend door het leven.....zo ook bij ons. Een drager was niet leverbaar, een ander type wel. We hebben deze week aangeboden deze zonder verzendkosten naar hem.op te sturen uit coulance. Het bedrag is gewoon terug gestort. Maar zie hier zijn reactie hij blijft agressief....
We wensen hem een prettige vakantie!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte service + onbeschoftheid

Vorig jaar een pro user gekocht, met de benodigde accessoires. Hierbij zijn bij 2 accessoires de draaiknoppen van kapot gedraaid. Hiermee zijn wij terug gegaan om te kijken bij Kamphorst wat mogelijk is. Bij aankomst werd al direct gezegd dat er geen garantie op geboden werd voordat de kapotte accessoires überhaupt waren gezien. Nadat de draaiknoppen bekeken waren werd aangegeven dat wij deze zelf kapot gemaakt hebben met te vast aandraaien. Afijn, we waren verondersteld dat de kwaliteit niet helemaal top was omdat ze bij minder vast aandraaien de fietsen losschoven van de bevestiging. Op dit moment hadden wij gehoopt dat de beste eigenaar ons wellicht kon helpen met het probleem, en dachten we een punt erachter gezet te hebben waar de oorzaak zou liggen. Helaas vond de eigenaar het nodig om over dat onderwerp door te gaan en kregen wij op gegeven moment een uiterst onbeschofte opmerking. ‘Als 2 dingen kapot zijn dat is het duidelijk hoe jullie met de spullen omgaan’. De toon was gezet door de eigenaar en het was duidelijk dat de after sale service niet bepaald bevredigend was. Waarna wij ook verbouwereerd zijn vertrokken door de onbeschoftheid van de eigenaar.

In eerste instantie zijn wij vandaag gekomen voor de Thule epos 3. Waarbij de eigenaar zei dat Thule dit type niet kon / wou leveren aan het bedrijf.

Na dit incident zijn wij naar de dichtstbijzijnde lokale Thule dealer gegaan. En die kon de Epos 3 direct bestellen. Ook heeft de lokale dealer (die primair niet eens gericht is op fietspullen) aangegeven dat alle dealers vrijblijvend de Thule modellen kon selecteren zolang de voorraad strekkend is.

Zegt dit dan toch wat over het niet willen leveren van Thule aan Kamphorst?

Inmiddels de Thule epos 3 besteld bij het andere bedrijf en die heeft zelfs de kapotte Pro User stangen kosteloos op zijn risico doorgestuurd naar de importeur.

Samenvatting van een lang verhaal:
De verwachte after sale service en respect wat ontbrak bij Kamphorst, bieden andere lokale partijen wel aan.
Ik geef niet aan dat je niet bij Kamphorst moet kopen, maar hou er rekening mee dat als je ergens wat mee krijgt, je er mogelijk alleen voorstaat.

Reden dat ik 2 sterren geef en geen 1: vorige keer heeft hij wel service verleent bij het uitzoeken van de pro user. After sale service kan sterk verbeterd worden.
wij komen hier nooit meer.

27. Juni 2023

Dj legendCore;
2 framehouders stuk na een jaar gebruik. Op alle aan slijtage onderhevige onderdelen zit geen garantie. Geldt bij alle verkopers, voor alle fietsendragers. Maar we proberen wel altijd iets voor onze klanten te regelen. Deze klant wilde dat niet meer ....hebben we wel aangeboden! Bovendien waren ze zelf juist erg onrustig en brutaal en hadden ook zelf de framehouders kapot gedraait; dat gaven ze zelf uiteindelijk ook toe.... De Epos komt overigens eind dit jaar ook bij ons beschikbaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Retouren worden niet juist verwerkt.

hier een fietsendrager besteld, na geen verzendbevestinging te hebben ontvangen heb ik hier achteraan gemaild. Als antwoord kreeg ik te horen dat de fietsendrager niet meer op voorraad is en ik mijn geld terug gestord zou krijgen. Inmiddels ben ik een aantal mailtjes en drie telefoontjes verder, en nogsteeds heb ik mijn geld niet terug ontvangen.

5. März 2023

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Chiel: was allang terug gestort. We hopen u graag terug te zien!

Vriendelijk maar levert niets

Een dakrek bij hun besteld welke volgens de site op voorraad was. Keurig een mail gekregen dat deze toch niet op voorraad was en dat het 1 tot 2 weken kon gaan duren. Na deze 2 weken iedere week te horen gekregen dat hij volgende week verzonden zou worden tm verzendbevestiging aan toe. Toen ik het na 2 maanden zat was en een belastbare toezegging wenste of een terugbetaling, werd de terugbetaling direct in gang gezet. Duurde ook weer enkele dagen. Heb uiteindelijk 2 maanden er mee verspild. Vriendelijk in de reacties maar uiteindelijk bij mij niets gebracht. Ik zou voorzichtig zijn met hier iets kopen en ik kom er nooit weer.

3. November 2022

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Bedrag is terug gestort en we hopen u graag terug te zien. Bedankt voor uw review!

Fietsendrager gekocht van Ueber

Fietsendrager gekocht van Ueber.
Kentekenplaat door verkoper gemonteerd.
Tijdens onze vakantie rit de kenteken plaat verloren.
Jammer dat wij zelf nu voor deze kosten op moeten draaien.
Een beetje service dmv een tegemoetkoming van de kosten was wel net zo netjes geweest bij aankoop van een fietsenrek van 729 €.

9. August 2022

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Hannink: is zelf zijn kentekenplaat verloren. Komt na 3 maanden bij ons dat verhalen??? Meneer Hannink veel plezier met uw mooie Uebler Fietsendrager!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rude seller, vastly inflated shipping quote

Requested a shipping quote from this guy for roof bars, the quote came back as €139. His competitor quoted me €12 for the same item. He got upset as I didn't order from him and emailed back that "Your a clown".
Rude person, I should have checked his reviews before contacting him.

11. Februar 2022

Antwort von Kamphuisdakkoffers

You are not a customer of our company. But please caa us and we can hear your story. Have a nice day!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een bedrijf om aan te bevelen !

Afgelopen week per mail en telefonisch contact gehad
met Fa.Kamphuis i.v.m. eventuele aankoop van een fietsdrager Uebler F24. Onze vragen over dit product werden steeds correct en snel verstrekt.
De aankoop was dus snel geregeld.
Uitleg en plaatsing op de trekhaak was duidelijk.
Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van de aankoop. We bevelen Fa.Kamphuis aan.

4. Januar 2022

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Bedankt voor uw positieve review. Veel gebruiksgemak gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurige afhandeling van geannuleerde bestelling

Recent een fietsendrager besteld. Bij de bevestiging stond al dat er mogelijk een levertijd op zat. De eerstvolgende werkdag kreeg ik een melding dat de levertijd een maand of meer kon bedragen en of ik daar bezwaar tegen had. Daarop de bestelling geannuleerd. Hier ook nog telefonisch contact over gezocht ivm het feit dat het al betaald was. Werd keurig te woord gestaan en later bevestigd. Ook stond het geld binnen een paar dagen weer terug op mij rekening. Keurig afgehandeld. Dus ik herken me niet in eerdere negatieve reviews.

21. August 2021

Antwort von Kamphuisdakkoffers

Bedankt voor uw positieve review. Veel gebruiksgemak gewenst!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling geannuleerd, artikel niet op voorraad

Ik heb de bestelling geannuleerd, maar wilde toch wat kwijt.

Ik ga eind volgende week op vakantie. Ik heb een andere auto en daar moesten andere dragers bij.

Deze vond ik op de site en zou op voorraad zijn, dus ik heb deze besteld. De maandag erop bleef het stil. Als iets op voorraad is krijg je over het algemeen de volgende werkdag wel iets van een mailtje dat de bestelling in behandeling is, dus ik ben dinsdag toch maar eens gaan mailen.

Hierop kreeg ik wel vlot een antwoord, maar niet het gehoopte antwoord. De dakdragers zouden in augustus weer binnenkomen, of ik daar een probleem mee had, want dan hoorden ze het graag.

Natuurlijk heb ik daar een probleem mee. Als ik iets bestel wat op de site staat als voorradig, dan ga ik er van uit dat ik deze met 2 tot 3 werkdagen zeker wel verzonden wordt. Deze gegevens kloppen dus niet. Ik heb aangegeven op basis daarvan de bestelling te annuleren. Ik ga er vanuit dat de afhandeling daarvan correct zal verlopen.

Het artikel dat ik bestelde stond trouwens ook 3 keer op de site, met 2 verschillende prijzen.

Toen ik later de site weer opzocht viel mijn oog op de reviews op google en Trustpilot en daar schrok ik toch best wel van. Het is over het algemeen heel onverstandig om met klanten in discussie te gaan en je gelijk proberen te halen, maar dat zie ik helaas bij dit bedrijf steeds gebeuren. Vaak is het beter om de commentaren ter harte te nemen en waar onvrede is dit oplossen, of je nu gelijk hebt of niet, vaak worden reviews dan ook aangepast. Dit soort negatieve reviews houden klanten weg en dat kost op termijn omzet. Als ik de reviews had bekeken vóór ik had besteld, had ik elders besteld (veel klachten over voorraad die er niet is), terwijl dit misschien volkomen onterecht was.

27. Juli 2021

Antwort von Kamphuisdakkoffers

We snappen dat deze klant teleurgesteld was maar niet alles is altijd per direct leverbaar. Tip: U mag ons ook bellen voor u iets besteld!
Graag tot een volgende keer!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr