Snel geleverd, precies volgens afspraak. Keramisch vilt gekocht om mijn ovenplaten te beschermen tegen glazuur. Het werkt geweldig
De levertijd is lang, maar ook wel echt de moeite waard! Degelijk materiaal en goede maten. De aslade was helaas verkeerd qua afmetingen, na het melden had ik binnen 5 dagen een nieuwe in huis die wel... Mehr ansehen
Dit is een net bedrijf behulpzaam en meedenkend . Ik heb bij dit bedrijf tot alle tevredenheid een pelletrookkanaal gekocht en opgehaald . Het enige wat beter kan is de levertijd , ik bestel een pell... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Over ons: Bij kachelmaterialenshop.nl kunt u terecht voor alles dat met uw haard of kachel te maken heeft. Het assortiment bestaat uit rookkanalen, vuurvaste stenen, isolatiematerialen en onderhoudsartikelen. De belangrijkste voordelen van onze we..
Ambachtsstraat 16, 3861 RH, Nijkerk, Niederlande
- 085 27 35 236
- info@kachelmaterialenshop.nl
- kachelmaterialenshop.nl
Hat 22 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snel geleverd
Het werkt geweldig
In het begin lijkt alles goed geregeld
In het begin lijkt alles goed geregeld: ze denken mee, maken een offerte en communiceren netjes. Na mijn aanbetaling bleek echter dat de levertijd van het rookkanaal 1 à 2 weken was, terwijl ik het sneller nodig had. Dit is uiteindelijk aangepast naar RVS omdat dat wel op voorraad was, wat in eerste instantie netjes werd opgelost.
Daarna ging het echter volledig mis. Ik heb te veel betaald en wacht nog steeds op een credit. Er werd beloofd dat dit begin van de volgende week geregeld zou zijn, maar er gebeurde niets. Na bellen zou het via de mail worden afgehandeld, maar ook daar blijft reactie uit.
Op meerdere mails wordt niet gereageerd en er is geen enkele duidelijke terugkoppeling. Het is onacceptabel dat wanneer je te veel betaalt en een deel niet geleverd wordt, je zo lang op je geld moet wachten.
Wees hier dus voorzichtig: zolang alles goed gaat is er niks aan de hand, maar zodra er iets misloopt of geld terug moet komen, wordt het blijkbaar erg slecht opgepakt.
Goed meegedacht over kacheldeur
Het bedrijf heeft goed meegedacht over de kacheldeuren die ik voor mijn open haard wilde hebben. Het product ziet er ook heel goed uit.
Overzichtelijk
Snel geleverd, goed verpakt. Juiste producten
Ik heb met bestelling nog niet…
Ik heb met bestelling nog niet ontvangen. Alleen een automatisch gegenereerde mail dat het artikel in backorder staat.
Geen alternatief geboden geen informatie.
Deskundig advies
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Ik heb een stalen schoorsteen voor mijn open haard besteld. Snelle levering en een goede prijs.

Heldere communicatie en service
Heldere communicatie, erg bereidwillig om te helpen aan het juiste product . Naar mijn beleving een verkeerd artikel ontvangen waarna ze direct een nieuwe opstuurde en niet eens direct vroeger om retourzending van het andere product kortom zeer goede ervaring.

Persoonlijk contact en betrokken
Persoonlijk contact en betrokken, nabellen, zending met spoed versturen, degelijk mooi materiaal.
Flexibel en vriendelijk
Prima geholpen.
Bij het afhalen van de bestelling bleek dat ik iets verkeert besteld had.
Het kon direct gewijzigd en betaald worden.

Antwort von Kachelmaterialenshop.nl
Was zeer snel verzonden en kwam goed…
Was zeer snel verzonden en kwam goed ingepakt aan. Heel goed materiaal voor topprijs!

Antwort von Kachelmaterialenshop.nl
Alles geleverd en toch mooi optijd een…
Alles geleverd en toch mooi optijd een mooi en duidelijk bedrijf
Snelle levering van de spullen die je…
Snelle levering van de spullen die je hebt besteld.
Heb goede ervaring
Heb goede ervaring, altijd netjes te woord gestaan en mooie prijzen en goede service.
Mvg A.J .S
Top klanteservice en eerlijk bedrijf
Top klanteservice en eerlijk bedrijf
Zeer betrouwbaar
Snelle levering en goede kwaliteit van materialen.
Adequate levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.