Service helt i top. Købte 3 plantekasser, som vi er super tilfredse med. Den ene kasse havde fået et par skrammer under transporten - efter jeg sendte et par billeder til selskabet herom, fik vi stra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Besøgte hjemmesiden hos KabelTromlen og kunne se, at det produkt jeg ønskede, var udsolgt. Efter at have kigget hos konkurrenter vendte jeg tilbage og benyttede deres “Stil os et spørgsmål”-f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er så umådeligt glad for mine møbler! Og især den service jeg fik under processen. Skulle jeg give lidt negativt feedback, så handler det mest om leveringen. Sådan et kæmpe bord (den helt store m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har oplevet en helt enestående service fra Kabeltromlen som jeg ikke har oplevet tilsvarende. Jeg købte et produkt som var meget ringe, men efter at have sendt en mail til Kabeltromlen fik je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min passion for genbrugstræ Jeg har altid haft et brændende ønske om at blive selvstændig og arbejde med træ, men ikke hvilket som helst træ. Genbrugsmaterialer har altid betydet noget særligt for mig på grund af materialets sjæl og historie. Der skulle et stort skift i mit liv til, før jeg begyndte at udleve min drøm. For 5 år siden var jeg midt i en skilsmisse og havde behov for at bruge mine hænder, mens jeg samlede tankerne. Derfor startede jeg med at producere møbler ude i mine forældres have. Her kræsede jeg om træet og lærte mig selv at lave rustikke, unikke møbler ved at bevare materialets sjæl og historie. For første gang følte jeg, at jeg var landet på den rigtige hylde. Efterspørgslen på møblerne kom hurtigt og jeg lejede mig ind i et lille værksted og er siden flyttet til større lokaler 3 gange for at kunne følge med i efterspørgslen. Passionerede hilsner Palle Top Stifter af Kabeltromlen
Hovvejen 148, 8361, Hasselager, Dänemark
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Min oplevelse med Kabeltromlens produkt
Det var en udmærket måde, Kabeltromlen præsenterede sit produkt på. Billederne på hjemmesiden er gode. Det svarede til mine forventninger, da jeg fik varen leveret.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Det er nu ca. 7 måneder siden jeg købte en kabeltromle plade. Dengang jeg modtog den, klagede jeg over at den var meget våd og nogle steder rådden.
Det måtte jeg åbenbart forvente. Og jeg blev bedt om at sende billeder, som jeg gjorde.
Ud fra billederne blev jeg afvist. Det var ikke råd. Det kan man simpelthen sagtens vurdere ud fra et billede.
7 måneder siden, pladen har stået indendørs lige siden, og har STADIG en fugtighed på 21%. Og det som åbenbart ikke var råddent, eksisterer slet ikke mere....
Handler aldrig her igen.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Fire små stjerner. Jeg tvivler på at trallerne er brugte - det virker som om, de har fået en behandling, så de har lidt patina.
Bænken vi købte havde to små stift hoveder, som stak op og som man kunne rive sig på - dem har vi fjernet.
Plantebordet var i den højde vi havde bedt om - tak for det. Dog manglede et af sømmene i metalpladen.
Alt i alt synes vi bænken og plantebordet er pæne, men de lever ikke helt op til det I lover.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Jeg købte en tralle-skobænk hos Kabeltromlen ApS i juli. Den blev hurtigt leveret, og den er flot. Jeg har brugt den til at fastgøre klatreudstyr på til min kat, og vi er begge meget glade for resultatet, og så passer den iøvrigt flot ind i stuen.

Jeg bestilte en BRED TRALLEBÆNK | NYE TRALLER
Jeg fik tilsendt en rabatkode på 10 % fordi jeg tilmeldte nyhedsbrev. 3 dage efter bestilling fik jeg besked at bænken var klar til afhentning.
Da jeg afhenter bænken i dag giver de yderligere 10 % rabat fordi de i weekenden giver 20 % rabat.
Det er kundeservice på et utroligt højt plan.
Tak for oplevelsen og den super fine bænk.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Virkelig god kunde service. Havde brug for nogle råd angående køb. Fik råd og svar med det samme. Bordet er ualmindelig smukt.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Nem hjemmeside og hurtig levering , meget tilfreds med bænken😊

Antwort von Kabeltromlen ApS
Hurtig levering, meget fin bænk. Jeg kan kun anbefale at handle hos dem.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Og produktet er som det skal være

Antwort von Kabeltromlen ApS
Jeg købte en gasflaskeskjuler/grillbord til altanen. Jeg synes billederne på websiden meget fint illustrerende hvad jeg købte. Varen var måske lidt mere rustik end jeg havde forventet, men ikke noget der går ud over anvendeligheden. Jeg savnede måske varens mål. Hvad angår pris/kvalitet, synes jeg afgjort jeg har fået valuta for pengene. Jeg satte pris på muligheden for lørdagslevering. Jeg klarede selv opbæring en uden problemer, men jeg havde også købt en lille model. Det ville være rart hvis man også kunne bestille opbæring.

Antwort von Kabeltromlen ApS
Jeg købte fejlagtigt to blomsterkasser, men skulle have haft de større plantekasser. Intet problem. Kasserne blev afhentet og nye afleveret for et meget beskedent byttegebyr. Mange tak for særdeles venlig imødekommenhed.

Antwort von Kabeltromlen ApS
God behandling og hurtig levering

Antwort von Kabeltromlen ApS
Bestilte en bænk og blomsterkumme, begge levede op til forventningerne, og pynter flot på terassen

Antwort von Kabeltromlen ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.