Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Prettige samenwerking, kennis van zaken, open voor input van opdrachtgever, duidelijke afspraken in goed overleg. Een pand van 4 etages met verschillende gebruikers, voorzien van U/Utp kabel WCD's, A... Mehr ansehen
Kundige en vriendelijke mensen. Niet heel goedkoop, maar wel door het hele huis cat6 bekabeling en een uiterst stabiel wifi. Alles all voorgeprogrammeerd. Alleen de kabels aansluiten op het modem en... Mehr ansehen
Enorm aardige en vakkundige mannen. Denken met je mee over de beste oplossing. En geven steeds volkomen transparant vooraf aan wat een extra verbetering zou kosten. Alles keurig geregeld en keurig opg... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Let goed op met dit bedrijf, want er is vooraf geen enkele duidelijkheid over de kosten, ook niet na veelvuldig vragen. Er worden te makkelijk extra werkzaamheden uitgevoerd die achteraf op onduidelijke wijze worden gefactureerd. In mijn geval is er iets meer dan een uur gewerkt – waarbij de monteur ook nog veelvuldig aan het bellen – maar werd er twee uur gefactureerd. Pas na een opmerking hierover werd er 'uit coulance' een half uurtje van een medewerker afgehaald. De medewerker weet met zijn snelle babbel helaas onnodig veel geld uit je zak te kloppen.
Daarnaast laat de kwaliteit te wensen over: de kabelgoot is niet netjes afgewerkt en het aansluitpunt is niet ver genoeg de kamer in gebracht. Geen aanrader.
Ik heb er wel weer veel van geleerd: Nooit zonder een offerte een klus laten starten. Bedankt voor deze levensles!

Antwort von Kabel Trekken
Wat een geweldig bedrijf. Het kost je wel wat maar daar krijg je wel een hoop voor terug.
4 jaar geleden wellis waar maar toch houd me er niet van op om nu nog een review te geven. Ik stap nu over naar een andere aanbieder en krijg net te horen dat ik voor die 1800 euro goed ben opgelicht..aldus kpn monteur...5 utp kabeltjes getrokken.. Met 4 accespoint een switch met een controller.. zag er allemaal netjes uit leek echt op een mini database maar deze spullen die ze hoogwaarschijnlijk ergens anders hebben opgekocht dateren uit 2017.. en vraag je jezelf af waarom toch een slechte review... omdat ik een mens ben van goed vertouwen maar deze spullen hadden een waarde van nog geen 300 euro en ze zijn 2,5 uur bezig geweest.. en nu kan ik weer nieuwe spullen kopen omdat deze oude rommel niet bij elkaar hoort en niet goed samen werkt.. dan heb ik het over een tp link switch ( niet terug te vinden in omada) en hun omada systeem waardoor ik nu niet meer over de 100mbps aan internet krijg op de accespoints.. en dan heb ik het niet eens over wat deze accespoints allemaal niet kunnen... zelf mijn zoontje van 12 hacked doormiddel van een simpele VPN ons internet die ik niet kan vinden of überhaupt kan blokkeren...

Antwort von Kabel Trekken
UTP Cat6a kabels laten trekken. Sabah en zijn maat Ali zijn snel beschikbaar en voeren hun opdracht goed uit. En testen achteraf de kwaliteit. Vooraf overlegt Sabah over de uit te voeren werkzaamheden. Deelt zijn analyse en komt met voorstellen. Aangezien hij specialist is en zijn klant vaak niet, roept hij ook oplossingen waar de klant vooraf niet over heeft nagedacht. En dat geeft ook niet.
Ik heb gekozen voor gemak en niet om zelf te gaan prutsen aan iets waar ik geen verstand van heb. Dat Sabah zijn expertise 'verkoopt', materialen gebruikt tegen een hogere prijs dan bij de Gamma is onderdeel van zijn ondernemerschap. Ik weet dat en ik accepteer dat. Ik lees in enkele recensie over Kabel-trekken.nl dat mensen het te duur vinden, Sabah meer heeft verkocht dan waar mensen vooraf over hebben nagedacht. Gemak, vakkundigheid en het in een keer goed hebben is nu eenmaal duurder dan zelf lopen rommelen. En NEE-zeggen mag altijd en zal door Sabah worden gerespecteerd. Ja-zeggen en achteraf gaan klagen is zo gemakkelijk.... Ik ben heel tevreden!
Eerste keer waren ze zeer netjes.
Tweede keer andere woning.
Mijn partner bleef alleen achter.
Ze zijn erg sneaky. Had eigen spullen die ze in rekening hebben gebracht. Ze hebben kabels afgesneden waardoor achteraf bleek dat er geen stoom meer was buiten.
Cat7 kabels waarbij ze aangaven dat ze te kort waren voor dit huis. Prima. Maar ook dat hebben ze mee gejat.
Vandaag achter gekomen dat er een GoPro weg is. Hun waren de laatste die er zijn geweest, maar bewijs dat maar.
Ik wacht na 1,5 jaar nog steeds op een bon.
Niet te vertrouwen!!!
Zeer prettig bedrijf om mee te werken.
Komen op tijd, werken snel, secuur en netjes. Beide heren waren ook allebei erg vriendelijk. Persoonlijk zou ik ze voor een andere klus zo weer inhuren. 5 sterren zeer zeker verdiend.
Een pand van 4 etages met verschillende gebruikers, voorzien van U/Utp kabel WCD's, AP's, patchpanels en switches etc. Netwerk getest, netjes afgewerkt en opgeleverd incl. tool t.b.v. systeembeheer.
Vriendelijk, duidelijk en transparant.
En het eind resultaat doet wat het moet doen. Dank.
Ze hebben binnen de mogelijkheden een prima job geleverd. Helaas was één buis in de muur blijkbaar verstopt geraakt en kon de ouderwetse coaxkabel niet worden vervangen door UTP-voorziening. Netjes afgewerkt en opgeruimd.
Goede service. Netwerkkabel was snel een goed getrokken.
Het is een geweldig bedrijf, en aardige mensen die met je meedenken.
Waarschuwing: Wat een prutswerk! Trap hier niet in!
Bij binnenkomst kwamen deze zogenaamde "professionals" met een verhaal in gebrekkig Nederlands over transparantie en een uurtarief. Klinkt netjes, maar al snel bleek het anders te zitten. In plaats van één monteur, stonden er ineens twee man op de stoep – zonder overleg. Reken maar dubbel tarief, inclusief hun lange pauze.
Ze hebben bestaande inbouwdozen gesloopt en vervangen door CAT-6 aansluitingen van goedkope kwaliteit. Let op: ik had nadrukkelijk gevraagd om goede CAT-6 kabels. Wat hebben ze geleverd? CAT 5E. Gewoon het verkeerde materiaal dus.
Ik wilde één kabel laten trekken. Ze trokken er twee, zonder overleg. Toen ik aangaf dat het zo goed was, bleef hij aandringen om “te helpen”. Die ‘hulp’ bleek achteraf een dure grap: zes internetaansluitingen (waarom zes?) en een WiFi-access point – zogenaamd “voor een mooie prijs”.
Halverwege het werk werd ineens verteld dat het 700 euro zou kosten. Tegen het eind liep het bedrag op tot bijna 2.000 euro. De rekening? Die stond zogenaamd op zijn laptop, maar die was "ineens weg". Hij zou hem later sturen. Nooit iets ontvangen.
De afwerking is schandalig. Grote gaten in muren aan de andere kant van het huis, beschadigd stucwerk, kabels die los hangen en amateuristisch bij elkaar zijn geknoopt in de meterkast. Alsof een leerling zonder begeleiding aan het oefenen was. De extra stopcontacten bleken bovendien levensgevaarlijk aangesloten: gewoon op de kookgroep gezet!
Let op: ze schrijven zelf hun positieve reviews. Trap er niet in. Dit zijn geen vakmensen, maar prutsers van het ergste soort. En jij draait op voor de schade.
Hele fijne mensen. Sabah een hele ervaren man die weet waar over gesproken word. Geven goed aan welke en hoe de werkzaamheden plaats vinden. En daarnaast krijg je veel advies. Mijn meterkast is helemaal aangepakt en goed ingericht en ook zijn er internet kabels getrokken door het huis en mooi afgewerkt. Ik ben zeer tevreden.
Goed en deskundig advies, oog voor mijn wensen en zorgen, vakkundige uitvoering en een prachtig resultaat. Internetkabels trekken, WiFi verbeteren en stopcontacten toegevoegd door het hele huis, fantastisch.
Gisteren hebben ze bij mijn moeder van 82 jaar kabels getrokken en alles aangesloten (glasvezel, tv, internet en telefoon). Zeer tevreden over de service en contact met de mannen terwijl ik op mijn werk was. Absoluut een aanrader deze mannen in te huren voor een lastige klus!
Problemen met wifi thuis zeer deskundig en snel verholpen. Maak vooraf goede afspraak over geleverde diensten en kosten. Wegwerken/bundelen van kabels in de meterkast kan netter. Al met al toch zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat.
Super goed geholpen met mijn netwerk problemen thuis. Ze leggen alles haar fijn uit, kijken naar een gepaste oplossing en werken super netjes alles af.
Ook mijn meterkast hebben ze fantastisch voor mij geordend.
Ik ben heel blij met het eindresultaat, echt top!
Uitstekende communicatie, alles keurig uitgelegd wat er ging gebeuren. Kabel extra getrokken door vloer heen. Het kost uiteindelijk wel wat maar je krijgt kwaliteit.
Erg goed werkt geleverd, je krijgt waar je voor betaald. Nu overal vast internet en goeie wifi, top!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.