Kære Kaatsu fitness Jeg er lige begyndt her oppe i Holte og jeg må sige at det er kæmpe gave at møde Marie som har inspireret mig og ikke mindst holdt mig i gang hele vejen igennem. Hun er en fant... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har netop afsluttet signaturforløb hos Marie, i Kaatsu Holte. Jeg følte mig mødt på en fin og respektfuld måde, med god lydhørhed for mine problematikker. Marie er et behageligt menneske, der v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den eneste grund til at jeg giver fem stjerner er grundet Marie i Holte. Hun er en fantastisk underviser, har styr på sine ting, udarbejder jeres social media mv. Hun er virkelig en gave for Kaatsu. H... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Træner i Roskilde. Er virkelig glad for konceptet, der gør, at jeg kan træne “tungt” uden at mine led brokker sig. Mikkel er en sand perle og en opmærksom og detaljeorienteret PT. jeg er selv uddannet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
KAATSU stammer fra Japan og betyder "tilført tryk". KAATSU FITNESS er en træningsform der gavner sundhed og styrke og øger og forbedrer både muskelmasse, kredsløb og fedtforbrænding. KAATSU er for alle uanset alder eller baggrund, om du døjer med skader, er nybegynder eller eliteatlet. Fordele ved KAATSU: KAATSU leverer resultater på markant kortere tid end konventionel styrketræning, man har et markant kortere træningstidsforbrug og man er 100% skadesfri da træningsformen er en lavintensitets træningsform - dvs den er skånsom mod led og sener. "Du kan høste alle styrkegevinster fra tung og tidskrævende styrketræning, på meget kort tid og helt uden at risikere belastingsskader. KAATSU måske den mest effektive træningsmetode nogensinde..." Læs mere på www.kaatsufitness.dk
Bergensgade 1, 2100, København, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg startede i Kaatsu fitness for 2 måneder siden.
Det er fornøjelse at træne i Kaatsu fitness i Hostrup have.
Kaatsu instruktør Christian er yderst professionel og altid i godt humør.
Jeg kan varmt anbefale Christian og Kaatsu fitness

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg kan desværre ikke give nul stjerne !
De har en annonce på Facebook hvor man kan bede om at blive ringet op.
En fyr ringer mig op, men jeg siger han må ringe på et andet tidspunkt, samtalen tog vel 3 sek. Jeg høre ikke mere fra ham, og her et par dage efter får jeg SERIØST en mail med en tid OG EN REGNING og en besked om at hvis jeg ikke aflyser 2 timer inden skal jeg betale hele beløbet 😳
Jeg er målløs over at nogen kan drive forretning på denne måde!

Framragende.
Jeg er medlem i jeres Roskilde afdeling og føler at jeg må give en gang ros til instruktør teamet, for deres kompetancer og gode humør.Jeg har haft flere tæningssessions med Rene som instruktør, og vil i den forbindelse give ham stor ros, virkelig en elev i kan være stolte af.

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Træner ved Kaatsu ved Østerport station.
Kaatsu træningen er genial, nem at gå til og med god effekt uden smerten fra overbelastning. Og så er der altid en super dejlig rolig stemning i centret og altid en velinformeret træner at spørge hvis man ikke lige husker det hele.

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg har nu været medlem af Kaatsu Fitness i et par måneder. Indrømmet- jeg var lidt skeptisk i starten. Der var en meget fin intro i forhold til udstyret ligesom der blev foretaget kropsanalyse. Der fulgte 5 sessioner af ca. 1 times varighed med forskellige instruktører som alle var meget kompetente & opmærksomme. I de 5 sessioner kom vi hele udstyret igennem- det var hårdt hver gang, men givtigt. Selv om man “ bliver sluppet fri” efter intro’en er instruktørerne stadig opmærksomme på dig og kommer med gode råd og anvisninger… på den gode måde.
Har du F.eks en skade af en slags vil jeg klart anbefale Kaatsu Fitness.
Gode hilsner Søren, 65 år

Fantastisk træningsoplevelse!
Jeg havde en skøn prøvetime hos Kaatsu Fitness ved Østerport. Jeg fik en grundig gennemgang af træningingsformen, samt en kropsanalyse. Min træner var super kompetent og meget behagelig.
Selve træningen var enormt effektiv og jeg kunne virkelig mærke, at den tog fat i muskler, der ikke bliver aktiveret ved almindelig styrketræning.
Det eneste minus jeg kan finde er, at det desværre er for dyrt for mig at finde penge til i budgettet.

Fantastisk oplevelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Højt serviceniveau og super venligt og kompetent personale 👍🏾
Jeg har opdaget muskler jeg ikke viste eksisterede og er virkelig imponeret over hvor effektivt træningen er på trods af den lave belastning.
Sidst men ikke mindst fandt jeg at bodyscanningen er et super værdifuldt værktøj 💖

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
En kronisk, og smertefuld, rygskade gennem 13 år med diverse former for genoptræning gjorde mig nervøs for at prøve noget nyt. Men min tvivl blev gjort til skamme... KAATSU Fitness er fantastisk. Det er innovativt, og jeg har ikke været så smertefri i mange år. Derudover er personalet altid imødekommende og venlige, der er rigtig god atmosfære i centret, og det korte tidsforbrug er altsammen med til, at jeg er en stor fan.

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg kan varmt anbefale at prøve KAATSU fitness . Jeg har meldt mig ind, efter en virkelig professionel og motiverende intro time hos Camilla i Holte.
Jeg har mange skader og har ikke kunne styrketræne længe, og har virkelig savnet den følelse man har efter en god tung styrketræning.
Hos KAATSU Fitness, går du der fra ,med følelsen af at have løftet tungt selvom der kun er få kilo på vægtstangen.
Har nu været igang i 3 uger og kan mærke at jeg allerede har fået markant mere styrke i kroppen .
Jeg har endnu ikke mærket noget til mine mange skader.
Så har du som mig haft svært ved at komme igang med styrketræning grundet skade/ smerter, Så prøv KAATSU fitness.

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Med et nyligt overrevet korsbånd, kan jeg mærke en ekstrem forskel på blot 3 gange træning. Efter 8 kan jeg gå på ujævnt terræn. Jeg håber efter 2 måneders træning jeg kan undgå en operation. Uanset hvad så har jeg på rekordtid undgået unødig belastning at blive så stærk. Håber I snart kommer til Hillerød :) PS må ikke glemme, at de kompetente instruktører er med til at gøre den store forskel. Tak Holte!

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Introsessionen var rigtig god med en træner, der havde stor viden om Kaatsu Fitness.

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg blev modtaget super positivt af Kaatsu instruktør Julie som har guidet, vist og talt mig igennem min introsession.
Først med bodyscan og efterfølgende træning.
Julie var dygtig til, at forklare effekt ved hver maskine/øvelse og omhyggelig med at spørge ind til mig og min oplevelse undervejs.
Behagelig og professionel vejledning med overskud til samtidig, at hilse og hjælpe andre trænende i centeret.
(De øvrige trænende var alle i godt humør - god stemning)
Jeg har mærket tydelig og “positiv” effekt af træningen uden at føle ubehag ved mine tidligere skader.
Det har helt generelt været en positiv oplevelse og en træningsform som jeg er overbevist om at “mine” tidligere diskusprolapser, dårlige knæ og skade i baglår kan tåle og vil have stor gavn af.
Tror godt jeg kunne blive “hooked” og skal hjem og have min bedre halvdel til at booke en introsession.
Eneste minus er beliggenheden - da der ikke findes et Kaatsu center tættere på Rødovre hvor jeg bor.
Så hermed en opfordring til at åbne flere centre;-)
Prisen er lidt højere end i et alm træningscenter….. men her er så også ALTID en behjælpelig instruktør til stede samt 1 personlig træning om måneden med i prisen.
Jeg vil gerne opfordre andre til at give Kaatsu et forsøg - måske bliver I vild med det:-)

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg har i dag haft en introtime hos Kaatsu Fitness på Østerbro.
Jeg blev modtaget af en meget imødekommende og dedikeret træner - Tammaro.
Centeret på Østerbro er lille, men hyggeligt. Der er rent og pænt og rart at være. Meget pæne faciliteter.
Inden træningen gik igang, var der en introduktion, hvor jeg fik forklaret konceptetet.
Inden allerførste træning, kommer man i en form for bodyscanner. Den fortæller om alt fra vægt, muskelmasse til balance mellem de forskellige muskelgrupper mm. Alle ens resultater bliver gennemgået med træneren og så er det ellers i gang.
Træningen er meget anderledes grundet kaatsu båndende, som er okklusionstræning, som man uden tvivl skal vende sig til.
Det er en meget skånsom træning, med veldokumenteret effekt.
Trods meget lille belastning kilomæssigt var træningen overraskende hård og kroppen træt efterfølgende på den helt rigtige måde.
Både med og uden skader er dette en rigtig god træningsform og jeg vil anbefale alle denne form for træning.
Den eneste ulempe jeg umiddelbart ser, er at prisen desværre er noget høj set i forhold til andre steder.
Men har man de ekstra penge der skal til, tror jeg bestemt er pengene er givet godt ud. Specielt for de der døjer med skader og kæmper med genoptræningen.
Finder jeg pengene, så ved godt hvor jeg gerne vil træne igen - også selvom jeg ikke selv døjer med nogle skader.
Tak for en rigtig god oplevelse!

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Har i dag haft en introtime hos Kaatsu fitness på Østerbro. Blev modtaget af en meget venlig, imødekommende og engageret træner, Philip, som på en behagelig og rolig facon guidede mig igennem træningen. Han var lyttende og tog sig god tid, og stemningen i centeret er generelt god. Her er tid, plads, rent og rart at være, og man føler sig straks velkommen.
Træningen var professionel, og trods diverse skavanker kunne jeg gennemføre øvelser jeg normalt ikke kan udføre, grundet den lave belastning der arbejdes med. Alligevel er kroppen træt, og man mærker tydeligt at man har presset kroppen på en anden måde.
Jeg vil hermed gerne anbefale folk som overvejer denne form for træning, eller har forskellige problematikker eller skader, at give denne træningsform en chance. Nok er det ikke markedets billigste træning, men jeg tror at de penge man investerer i sit helbred, er tjent hjem, i form af at man så sparer på diverse andre behandlinger.
Finder jeg pengene, så ved godt hvor jeg gerne vil træne igen!
Tak for en god oplevelse

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Har haft min første intro time, og må erkende mine tvivl er gjort til skamme, banebrydende træning.
Tænker det tager lidt tid at vænne sig til den type fitness?
Udgiften er lidt for høj, og desværre ikke så mange centre..
Konklusionen er klar! Det er super

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg er mester i at brokke mig. Faktisk så meget, at jeg har en blog om det med Sebastian Dorset. Men jeg er også af den overbevisning, at hvis man brokker, skal man også rose. Så det vil jeg gerne gøre.
Jeg har været medlem siden slut august 2021, og jeg har været glad for medlemskabet lige siden.
Jeg bliver ALTID mødt med et smil, der er rent, ryddeligt og pænt.
Har jeg brug for råd og vejledning, er der altid venlig og kyndig hjælp. Og ofte uopfordret - det er så fedt. For det sker ALDRIG i et “almindeligt” træningscenter.
I dag havde jeg en månedlig vejledningssession med Mathies. Jeg er fuld af beundring over hans engagement, viden og venlighed.
De bedste hilsener
Hans Bundsgaard

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Jeg kan lide stedet. Jeg kom med et højre ben og knæ, jeg næsten ikke kunne støtte på. Jeg kunne ikke gå op og ned ad trappen normalt. Jeg blev taget godt imod og har nu haft 3 træninger, der har gjort en kæmpe forskel. Wow, det har gjort en forskel for min krop og især knæet! Glæder mig til at fortsætte og mærke flere resultater.

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Ville aldrig anbefale dette sted til nogen. Ikke på grund af træningen, men det er et mareridt at komme ud af igen. Du modtager et opkald med en anklagende tone hvor du skal forsvare hvorfor du vil meldes ud. Herefter gør de alt muligt for at hive så mange penge ud af dig som muligt, på trods af at fejlen ligger hos deres ansatte i forhold til forkert vejledning ved indmeldelse. En større mangel på selvindsigt skal der ledes længe efter, det har været SÅ ubehagelig en oplevelse!

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Effektiv træning hvor resultater kommer lige så hurtigt som lovet.
Og ikke mindst:
Her bliver vi alle behandlet som VIP kunder 👍🏻

Antwort von KAATSU FITNESS A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.