Kaartwereld Bewertungen

1'208
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn kaart is altijd op tijd hele mooie kwaliteit. Echt een aanrader veel keuze en leuk dat er een spaar systeem is. Vandaag een kaart voor bijna niks kunnen versturen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij kaartwereld is er een heel grote keuze aan kaartjes voor alle denkbare gelegenheden die je helemaal "eigen" kunt maken door teksten toe te voegen. Het is erg leuk en makkelijk om te doen en geen g... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ruim aanbod kaarten en als extra's verschillende cadeaus om te versturen. Makkelijk te bestellen en extra leuk om een persoonlijke kaart te maken. Snelle afwerking en de volgende dag al bezorgd. He... Mehr ansehen

Hervorragend

(1'208)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede service, kaart kwam alleen later dan verwacht

Ik had een kaart en een knuffel besteld op donderdag avond, dit zou betekenen dat hij vrijdag verzondern zou worden en dus zaterdag aan zou komen. Dit was echter niet het geval, de knuffel en de kaart kwamen pas dinsdag aan. Dit was erg jammer.

Ondanks dit was de service wel goed en de kaart en knuffel waren goede kwaliteit.

8. November 2016

Snelle verhuisservice

Lang nagedacht over de het uiterlijk van de kaart. De voorbeeldkaart die ik uiteindelijk heb gekozen overtrof al mijn verwachtingen. Zeer goede kwaliteit van de kaart en enveloppe. Keurig op tijd afgeleverd en helemaal super dat ik er ook postzegels bij kon bestellen. Alles in een keer geregeld en dat met een supermooie kwaliteit.

5. November 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eenvoudig zelf een fotokaart maken

Geen problemen ondervonden met het maken van een fotokaart.
Hiernaar gaat mijn voorkeur meestal uit omdat er weinig verjaardagskaarten naar mijn smaak bijzitten. Ik houd van strak en mooi, alle poespas en drukte hoeft niet voor mij. Bij het maken van een fotokaart heb ik zelf de keus!

1. November 2016

Fijne verrassing

Was mijn eerste ervaring. Hoe alles werkte met tekst op kaart uitzoeken kado ging redelijk snel. Doordat ik de verzenddatum verkeerd had ingevuld kon ik die zelf niet meer wijzigen. Heb dan ook gebeld en een meneer heeft me opnieuw de bestelling laten plaatsen zonder kosten van het bestelde. Wie weet zou dit proces nog sneller kunnen want duurde wel even. Omdat ik al een kortingscode had was het eerst niet duidelijk welke nieuwe code ik moest invullen om op 0 euro uit te komen (ik had nl al afgerekend). Vriendelijke, behulpzame mederwerker aan de lijn.

29. Oktober 2016

Goed maar 1 wens

Prima app!
Ik zou het alleen handig vinden om na afronden via een link de kaart nogmaals te kunnen bekijken. En zeker als je namens anderen een felicitatie- of beterschapskaart stuurt

28. Oktober 2016

Zeer tevreden

Duidelijke site waar je makkelijk en snel een mooie kaart kunt maken. Ga ik hier zeker vaker doen!

27. Oktober 2016

Een geweldige ervaring

Dit is echt een aanrader, het was zo leuk om een kaart te maken. Ook was er voldoende keus. Dit was relax, voortaan zo mijn kaarten voor verjaardagen etc. bestellen. Het wordt ook nog op de juiste dag bezorgd.

24. Oktober 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nog nooit zo makkelijk geweest om iemand een kaart te sturen!

Omdat ik veel leuke, grappige, mooie en soms prachtige foto's heb begint het sturen van een kaart met het bedenken welke foto goed past bij de gelegenheid en de persoon. Vervolgens is het achter de computer een fluitje van een cent: inloggen bij Kaartwereld, ik kies standaard eigen foto en eigen ontwerp, schrijf een leuke tekst op de achterzijde, betalen en verzenden. Het kost hooguit 15 minuten. Het is leuk om, op bezoek bij de persoon die de kaart heeft ontvangen, te horen dat de kaart zo werd gewaardeerd. Ik bekijk hem dan even en vind de kwaliteit van foto en tekst altijd uitstekend.
Soms is de foto te groot voor de plaats die er voor is op de kaart en verschijnt hij maar ten dele op de kaart. Dat kun je volgens mij nu niet op de Kaartwereld-site zelf regelen - of heb ik niet goed gekeken?
Ik maak dan altijd buiten Kaartwereld om met een softwareprogramma op mijn computer een selectie van de foto, en die komt dan wel goed op de kaart. Het zou een verbetering kunnen zijn om foto's te kunnen bewerken (selectie uitsnijden), maar de eenvoud van de huidige site is ook aantrekkelijk. Daan Admiraal.

17. Oktober 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kaarten versturen gaat goed, maar betalen is onmogelijk in de app.

Ik gebruik de app regelmatig om kaarten mee te sturen, zowel uit de reguliere selectie als met een eigen afbeelding.

Over het algemeen zijn mijn ervaringen goed, behalve in het buitenland. Daar kan je niet betalen nadat je een kaart hebt samengesteld. Ten eerste valt de iDeal optie af en kan je alleen nog maar met creditcard betalen. Als je dit doet dan moet je dit verifiëren bij je bank, maar het scherm met de code voor de reader valt half buiten beeld. Je kan je kaart dus niet versturen.

Ik heb de klantenservice benaderd en zij kwam met adviezen als 'installeer de app opnieuw' en 'zoek een pc'. De eerste optie werkte niet en de tweede was onmogelijk. Toen hield de service op en werd er gereageerd met "Ja, dan is er niks meer aan te doen.". Dit terwijl er in mijn ervaring meerdere manieren zijn om het probleem toch nog op te lossen. Ik vind de klantenservice daarom niet behulpzaam en niet professioneel.

Als je de klantenservice niet nodig hebt dan is de app wel erg prettig in gebruik!

16. Oktober 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr