K2 Entreprise ApS  Bewertungen 5

3.7

Unternehmensdetails

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

K2 Entreprise ApS er en autoriseret VVS- og gasvirksomhed med base i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra mindre reparationer og serviceopgaver til større installationer og renoveringsprojekter. Vores mål er altid at levere en løsning der er fagligt korrekt holdbar og tilpasset den enkelte kundes behov. Hos os lægger vi stor vægt på kvalitet ordentlighed og god kommunikation. Vi ved at VVS- og gasarbejde kræver tillid og derfor prioriterer vi at være tydelige i vores rådgivning realistiske i vores tilbud og grundige i vores udførelse. Vi møder vores kunder med respekt og sørger for at arbejdet bliver udført professionelt og ansvarligt fra start til slut. Vi udfører blandt andet installation og service af gulvvarme almindeligt VVS-arbejde i bolig og erhverv gasinstallationer fejlfinding udskiftning af armaturer toiletter radiatorer rørarbejde samt andre tekniske løsninger inden for vores fagområde. Uanset om opgaven er lille eller stor går vi til den med samme seriøsitet. K2 Entreprise ApS bygger på praktisk erfaring stærk faglighed og et ønske om at levere et resultat vores kunder kan være trygge ved. Vi tror på godt håndværk ærlig dialog og løsninger der holder i længden. Når du vælger os får du en samarbejdspartner der tager ansvar og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

K2ep er min go-to VVS-virksomhed

K2ep er min go-to VVS-virksomhed. Jeg har fået virksomheden til at udføre flere opgaver, herunder installation af vaskemaskine og opvaskemaskine.

Kommunikationen er altid hurtig og nem, arbejdet udføres professionelt, servicen er i top fra start til slut, og priserne er rimelige. Brahim er meget hjælpsom og god til at kommunikere, og han sørger altid for at forstå mine behov og beskrive opgaverne grundigt. Samtidig er hans medarbejdere professionelle, venlige og høflige.

Jeg er meget tilfreds med K2ep og kan varmt anbefale virksomheden.

4. Juni 2026

Hej Sarah

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner

Det betyder rigtig meget for os at høre at du er tilfreds med både arbejdet kommunikationen og servicen

Vi sætter stor pris på tilliden og er glade for at kunne hjælpe med flere VVS opgaver hos dig

Du er altid velkommen til at kontakte os igen hvis du får brug for hjælp

Venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og flot resultat

Rigtig nem at kontakte og koordinere med og et flot resultat, hvor jeg heller ikke skulle tænke på indkøb af materialer. God og venlig service fra start til slut.

8. Juni 2026

Hej Andreas

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre at du har været tilfreds med både servicen kommunikationen og resultatet.

Vi sætter stor pris på tilliden og hjælper gerne igen en anden gang.

Venlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Installationen var ikke lovlig

Jeg har haft firmaet ude til to forskellige opgaver.
1 opgave var fjernelse og afpropning af naturgas rør. Selve afpropningen er fint lavet. Men da jeg kom hjem, kunne jeg se de har lavet hul i væggen ind til mit soveværelse, det kan ske når man arbejder, men at jeg ikke bliver fortalt og selv skal finde ud af, at der er lavet skade synes jeg er for dårligt. Jeg fik 500 kr i kompensation for ulejligheden.
2 opgave:
Her skal de sætte rør i køkkenet fra badeværelset ind i væggen og tilføje en pexdåse. Alt er aftalt telefonisk med en som talte fint dansk. Da han kommer virker han uforstående overfor, hvad han skal og bliver ved med at spørge, hvad der skal ske, på et sprog som er en blanding af svensk og engelsk - totalt uforståeligt. Efter endt arbejde skal min far lave køkkenet færdigt, men spotter, at der ikke er sat en pexdåse på, hvilket gør installationen ulovlig. Vi tager kontakt til dem og de kommer og udbedre arbejdet. Igen vil de give 500 kr i kompensation, til trods for at de har udført en installation ulovlig og det er mig selv, igen, som gør opmærksom på det og skal yderligere vente 3 uger med et færdigt køkken, fordi de skal komme og lave det lovligt. Første gang var 500 fint, men anden gang er det simpelthen for sølle, at forsøge at spise mig af med 500 kr på en så dyr regning for et først ulovligt udført arbejde.

Så hvis ikke i ønsker, at skulle dobbelttjekke installationen for at være sikker på det er lovligt, så vælg nogle andre end dette firma.

8. April 2026

Hej Line

Tak for din anmeldelse.

Jeg er oprigtigt ked af at du står tilbage med en dårlig oplevelse af forløbet.

Jeg vil dog gerne nuancere beskrivelsen omkring at arbejdet skulle være ulovligt. Der var tale om en tilpasning ved gennemføringen i væggen hvor afslutningen omkring bøsningerne skulle rettes så installationen kunne afsluttes korrekt og tæt ved væggen.

Det blev efterfølgende fulgt op og rettet.

Vi er autoriseret VVS-virksomhed og tager naturligvis ansvar for at vores arbejde udføres korrekt.

Jeg er samtidig enig i at kommunikationen omkring forløbet kunne have været bedre og det beklager jeg.

Vi har været i dialog med dig efterfølgende og der er givet et nedslag på fakturaen som goodwill.

Vi tager din kritik alvorligt og bruger sagen internt til at sikre bedre kvalitetssikring og tydeligere kommunikation fremadrettet.

Vh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

K2 Entreprise og Brahim er super…

K2 Entreprise og Brahim er super professionelle. De overholder aftaler, de er fleksible, og de arbejder virkelig igennem på forbilledlig vis. De har lavet et super fint stykke arbejde med rørføring til vores nye køkken. Stor anbefaling herfra.

Mvh
Theis

11. Mai 2026

Hej Theis

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det betyder meget for os at høre at I har været tilfredse med både aftalerne fleksibiliteten og det udførte arbejde.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe med rørføringen til jeres nye køkken og vi sætter stor pris på anbefalingen.

Med venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udskift og flyt radiator til gulv ved vindue

K2 Entreprise stod for afmontering og udskiftning af min radiator, og leverede både god service, fair pris og super professionel kommunikation hele vejen. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart bruge dem igen fremover.

6. August 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr