Én ting er selve produktet - altså vinen - som er som den skal være👍🏻 Noget andet, og måske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til præcis det tidsrum je... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi købte også "søsteren" Da vi havde smagt den økologiske Pinot Gris vin fra Alsace, købte vi også 6 Gewürsttraminer fra samme vingård. Begge er dejlige økologiske vine til en fair pris og leveret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfekt service og vejledning Vinen til risalamande skulle i hus. Det blev en Quinta do Vale Meão Vintage Port 2017. Åbnes to timer før servering, blid dekantering. En perfekt smagsoplevelse o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Som en leg. 3 af 4 100krs vine er smagt, to lever op til hypen, en bare god ( 97 point!). Fin retur politik som jeg dog ikke har prøvet, forventer skæve vine returneret uden diskussion / de kommer... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Jysk Vin ApS
Vom Unternehmen geschrieben
Via jyskvin.dk og ikke mindst personalet i vores butik i Randers, forsøger vi hver dag at gøre vinnyderne klogere på vin.
Hurtig levering over hele Danmark
Bestillinger foretaget på hverdage inden kl. 15 afsendes samme dag, hvorfor vi tilbyder lynhurtig levering over hele Danmark.Vi vil garantere din tilfredshed
Hos Jysk Vin har vi en ambition om, at du skal være 100% tilfreds med dit vinkøb! Gerne så tilfreds, at du handler igen - og endda fortæller vennerne eller naboen om den gode oplevelse.Derfor har vi også vores tilfredshedsgaranti!
Kort og godt går det ud på, at hvis vores vine ikke lever op til forventningerne, tager vi indenfor 30 dage efter dit køb dine uåbnede flasker retur – PÅ VORES REGNING.
Vi er helt bevidste om, at smag og behag er forskellig fra person til person. Derfor gør vi os også stor umage med at beskrive vinene så godt som muligt, så du har den bedst mulige idé om, hvad du køber. Men vi kan ærlig talt også tage fejl – og vin kan sagtens ændre sig over tid. Og derfor beder vi dig kontakte os på jyskvin@jyskvin.dk eller Tlf: 86 40 44 44, hvis du ikke er tilfreds med dit vinkøb.
Så finder vi en løsning på det.
Bemærk at vores tilfredshedsgaranti udelukkende gælder på vin.
Kontaktinformationen
Østre Boulevard 29, 8930, Randers NØ, Dänemark
- 86 40 44 44
- jyskvin@jyskvin.dk
- jyskvin.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og kompetent rådgivning
Hurtig og kompetent rådgivning

Antwort von Jysk Vin ApS
Godt udvalg og fantastisk service
altid gode priser, god service og godt udvalg. vinfestival er der vi smager, møder personalet og lærer noget om vin producenterne.

Vin og kvalitet
Jeg er generelt tilfreds med vinene, Rhone, Italiensk samt spanske vine som vi køber næsten hver gang kvalitet og pris er rimeligt passende

God vin til ok priser
God vin til ok priser. Hurtig levering- og ingen fragt hvis du bestiller mindst 6 flasker

Antwort von Jysk Vin ApS
Gode vine til prisen og leveret til…
Gode vine til prisen og leveret til døren til tiden

3 stk. priser er genialt
Bortset fra, at jeg savner et søgefelt på hjemmesiden (på en iPad), er indhold og udvalg godt og informativt beskrevet. Samtidigt værdsætter jeg muligheden for at købe mange af vinene med 3 stk. priser, for ofte er 6 stk. for meget, især hvis man skal prøve nye (og måske anderledes) vine.

Antwort von Jysk Vin ApS
Dejlige vine og fin service
JV har et dejligt udvalg som passer til mine behov 😀
Det er altid en fornøjelse at blive betjent af Mia, som hver gang viser stor vin kompetence, effektivitet og venlighed 🍷👍👍

Antwort von Jysk Vin ApS
Fin pris fin vin hurtig levering
Fin pris fin vin hurtig levering. Tak Jyskvin.

Super god service
Super god service i forbindelse med returvarer og ny bestilling

Antwort von Jysk Vin ApS
Hurtig og præcis levering.
Hurtig og præcis levering.
Vinens kvalitet svarede til prisen.

Hurtigt smidigt og som altid god vin
Hurtigt smidigt og som altid god vin

Antwort von Jysk Vin ApS
Hver eneste gang er Jysk Vin perfekt…
Hver eneste gang er Jysk Vin perfekt fra start til mål.
Fremragende tilbud på dejlige vine, og leveringen er tilsvarende perfekt.

Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering.
Dertil kom at prisen var fair for en rigtig god 2022 Valpolicella Ripasso Classico Superiore, Acinatico
Accordini fra 2022.

Antwort von Jysk Vin ApS
Det er en god vin,nemt at bestille og…
Det er en god vin,nemt at bestille og hurtig levering.
Oven i købet tifredshedsgaranti, så kan man ikke ønske mere.

Antwort von Jysk Vin ApS
Det er en fornøjelse at handle her
Det er en fornøjelse at handle her. Altid imødekommende - altid venlige - altid vidende og meget professionelle - tak.

Let at bestille og hurtig levering
Let at bestille og hurtig levering

Antwort von Jysk Vin ApS
Hurtig levering og konkurrencedygtige…
Hurtig levering og konkurrencedygtige priser på et godt sortiment.

Super vine-super service
Super vine, super hjemmeside, super service.
Altid gode vine til fornuftige priser og rigtig gode tilbud. Hurtig og effektiv levering.

Checket til fingerspidserne
Checket til fingerspidserne

Antwort von Jysk Vin ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.