Bij her afhalen van mijn zetels ik geef 5 sterren voor Robben in schoten jsyk heel vriendelijk heel behulpzaam en een glimlach dank u voor de hulp ROBBEN en al het personeel
Après plusieurs achats tant en live qu'en ligne et être passé par plusieurs magasins de la marque, voici mes considérations : Marchandise (bois) de piètre qualité, dès lors d'un rapport qualité p... Mehr ansehen
Bonjour, je tiens à déposer plainte contre le gérant du magasin JYSK à Renaix un certain Youssef. Celui-ci m'a manqué de respect et même été menacant pour un échange de produit car le produit q... Mehr ansehen
J'achète un lit, je paye et on me dit disponible dans +-8/10 jours ! Ok, après 15 jours, je repasse au magasin, la vendeuse me reconnaît et me dit "il n'est pas encore là ! Il devrait arrivé jeudi ( 3... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Erreur livraison et meuble pas à la bonne couleur !!
Erreur dans la livraison de mes meubles,de plus au montage un des 3 lits est de 2 couleurs au lieu uniquement en chêne !! Pas de retour du magasin de COUVIN ( aucune personne ne vous rappelle comme convenu) et pas de solution proposée ??!!
Je vais entreprendre une action via un service de consommateurs, c'est la seule façon de les faire bouger
commande anarchique
Suite a une commande au magasin de Couvin je n'ai pas reçu l'entièreté de mes meubles dans la livraison, après rectification (j'ai du me rendre au magasin), ils m'ont livré un des 3 lits dans une couleur partiellement différente (chêne/blanc au lieu de chêne complet)
Après réclamation je n'ai toujours pas de retour de leur part!
Let me save you weeks of frustration
Let me save you weeks of frustration: DON’T BUY FROM JYSK.
What was supposed to be a simple order for a 180x200 bed and mattress turned into a logistical farce. It’s now been over a month, and I’m still missing a part of my order, and that’s after receiving the WRONG items not once, not twice, but THREE times.
Here’s what happened:
First, they sent me a 160x200 mattress, even though I clearly ordered a 180x200.
Then they sent another completely wrong item.
After weeks of useless email ping-pong and empty apologies, I finally got the right mattress.
But guess what? No protective cover.
I followed up. They sent me a top-mattress cover that has nothing to do with the main mattress.
I asked again. I waited. They sent me the wrong item AGAIN.
And yes, even after clarifying, sending photos, explaining it over and over they STILL haven't sent the correct cover with handles for the main 180x200 mattress.
JYSK's customer service is completely incompetent, borderline non-existent, and clearly doesn’t read what you write. It feels like I'm talking to a wall or worse, bots trained to give irrelevant, copy-pasted replies. No ownership, no urgency, no solution.
To make things worse:
I had to call their Dutch-speaking call center, because the French line is a black hole, unreachable most of the time.
That means international phone charges just to chase them for their own mistakes.
I had to reorganize my work, explain to my manager why I’m stuck working from home, just to receive the wrong item again.
And I’ve been sleeping for weeks on an unprotected mattress while they play customer service roulette.
This is not bad service, this is a company that fundamentally doesn’t care.
Their logistics are a clown show. Their support team is disconnected from reality.
And their treatment of paying customers is shameful.
JYSK should be ashamed to call itself a retailer.
Unless you enjoy chaos, being ignored, losing time and money, and yelling into the void : STAY AWAY.
Order #: 4063917950
Case #: 25649741
Filed: Everywhere that matters.
Goed geholpen!
Goed geholpen!
Kledinghangers waren zo goed als dezelfde prijs als Ikea, maar ze zijn dij Jysk VEEL beter van qualiteit.
Stoelen gekocht, degelijk, mooi, goedkoop, meer moet dat niet zijn.
Fuyez, rien ne tient
"Garde-robe" DAMHUS
Qu’est ce que je regrette de ne pas avoir lu les avis des clients avant d'acheter! Mais qui aurait cru qu’un support à vêtements aussi fragile pouvait exister ? Impossible de suspendre plus de 5-6 vêtements sans qu’il ne s’écroule. La qualité est tellement mauvaise qu’on dirait une blague – même en Chine, ils doivent se demander ce qu’on leur a envoyé. Les barres en fer creuses se plient comme du papier à cigarette et les pièces en plastique cassantes semblent sorties d’un atelier de bric-à-brac. Quant aux instructions, l'auteur de Jysk devrait peut-être suivre une formation chez Ikea. Bref, si vous cherchez un support à vêtements, cherchez ailleurs…
Jysk heeft twee pagina's? ( Review over Alkmaar)
Als jij de medewerkers gewoon op een normale menselijke manier behandeld is de service gewoon prima. Vaak daar geweest en mensen doen zo onbeschoft en denken dat dan elke medewerker hun als koning gaat behandelen. Zo werkt dat niet!
Soms duurt het langer voordat bepaalde dingen op voorraad zijn, maar vergeleken met IKEA is de JYSK een stuk voordeliger en het assortiment is goed. Goeie prijs en de kwaliteit valt reuze mee, mensen moeten niet voor 10 euro 100 euro aan kwaliteit verwachten. Wees reëel en dan ben je hier op het goede adress
Bezoek aan filiaal Roeselare
Bezoek aan filiaal Roeselare, zeer goede bediening en vriendelijk personeel
C'est la 3ième fois que nous nous…
C'est la 3ième fois que nous nous déplaçons à Zaventem pour rien. En ligne, pour un store, il y a du stock et quand on arrive sur place, il n'y a rien. Ce qui veut dire, que rien n'est mis à jour sur le site. En plus, je demande de l'aide à l'homme à la caisse, il m'envoie seul en m'indiquant où sont les stores, mal poli de sa part, au lieu de rigoler avec ses collègues féminin, il aurait du m'accompagner ou me faire accompagner avec quelqu'un d'autre. C'est finalement une étudiante trouvé dans les rayons, qui m'a guidé et tentée de m'aider, mais nous n'avons pas trouvé ce qui était soi-disant en stock, et tout les stores étaient mélangés, même ça, n'est pas mis à jour. J'ai finalement trouvé mon store dans un autre magasin. Il faut fuir ce genre de magasin (JYSK) ou une partie du personnel n'est là que pour son chèque de fin de mois, moi, j'y vais plus, 3 x pour rien me suffit.
Blommor plantenbak 31x31x50 bruin ,wie…
Blommor plantenbak 31x31x50 bruin ,wie heeft er nog 2 stuks ?In hun filialen staan er nog enkele wegens einde reeks.Meerdere winkels bezocht :
Willen de mensen daar nog werken ???1) erzijn er nog 5 zichbaar in Deinze 3 gekocht 2 andere "ze liggen nog in het magazijn".GA ZE DAN HALEN!Lochristi 2 zichtbaar ,fout in de PC .Geen enkele alsook in Halle!Roeselare is het toppunt;Er zijn er nog effectief 13 beschikbaar.Sorry meneer wij net gesloten kom morgen even terug (ik liet zelf weten dat het een ritje was van 100km.Gewoon cash betalen en de dag later inscannen is niet mogelijk.Ik heb reeds 9 stuks en wil er nog 2 voor ze volledig weg zijn(koem.poelsneer gmail Zottegem )Wat een service.Willen ze hun overschot nog wel verkopen of liever naar de vuilnis???!!!
Bestelling geplaatst en nooit geleverd
Bestelling geplaatst en nooit geleverd. Na dagen mailen en bellen van ellende het zelf maar gaan afhalen in hun winkel. Waar ik dan nog transportkosten voor heb mogen betalen.... ik koop er nooit meer
Overstappen naar een betrouwbare bezorger
Jullie kunnen beter overstappen naar DHL. Eeuwig dat gelieg van Post.NL dat ze het niet gered hebben vandaag wordt vervelend. Voor mij een reden om niet meer zo snel bij jullie te bestellen in ieder geval.
Useless service in Leeuw St Pieters store
Went to Leeuw St Pieters store to buy a Kastbjerg chair. They had it in stock but not in the showroom. The two girls at the counter said they could not show me the chair or even open the box. Useless service. Left in disgust. Won't go there again. Prefer IKEA at any time.
Bezoek aan filiaal deinze
Bezoek aan filiaal deinze , heel behulpzaam en vriendelijk personeel ondanks hun jonge leeftijd 👍
Ik heb via de website van Jysk…
Ik heb via de website van Jysk Maasmechelen een tuinstoel besteld via Click&Go en ik ontving ook inderdaad binnen het half uur de bevestigingsmail van mijn bestelling en daarin werd aangegeven dat de tuinstoel vanaf dat moment klaarstond. Toen ik echter op tijd bij Jysk Maasmechelen arriveerde, bleek er hiermee geen stoel te zijn. Mijn bestelling werd zelfs door het personeel in twijfel getrokken, ondanks de mail als bewijs. Van een compensatie in de vorm van een andere stoel of een financiële tegemoetkoming was eveneens geen sprake. Ik had er namelijk wél 2x 40 minuten (66km) voor gereden. Ook de klantenservice via Messenger reageert niet op mijn bericht. Kortom, een waardeloze zaak die niet waarmaakt wat wordt beloofd.
Zeer slechte service en wanorde bij…
Zeer slechte service en wanorde bij JYSK – grote teleurstelling!
Ik heb de afgelopen dagen een bijzonder slechte ervaring gehad met JYSK en voel me genoodzaakt om anderen te waarschuwen voor de chaotische service en klantonvriendelijkheid. Wat een eenvoudige aankoop van zes stoelen had moeten zijn, is uitgedraaid op een frustrerende en tijdrovende nachtmerrie.
Eerst bestelde ik stoelen via Click & Collect bij verschillende filialen, met de zekerheid dat deze op voorraad waren. Bij aankomst in pelt bleken er echter minder stoelen beschikbaar dan beloofd. Vervolgens moest ik naar Mol, waar mij telefonisch werd verzekerd dat de stoelen klaarlagen. Maar toen de chauffeur die ik had ingeschakeld daar aankwam, bleek er opnieuw maar één stoel te zijn in plaats van twee. De medewerkers daar toonden geen enkele vorm van klantvriendelijkheid en boden zonder schaamte het showmodel aan tegen de volle prijs.
Alsof dat nog niet erg genoeg was, mocht ik mijn bestelling niet meer ophalen rond 17u50, ondanks eerdere telefonische bevestiging en het feit dat ik al onderweg was. Dit betekende opnieuw een rit van 40 minuten voor niets! Zelfs toen ik in de winkel was, werd er geen enkele moeite gedaan om met een oplossing te komen. De houding van het personeel in Mol was ronduit onbeschoft en ongeïnteresseerd.
Uiteindelijk moest ik zelf een extra stoel bestellen in Bree en nóg een extra rit maken. Hierdoor ben ik onnodig vaak op en neer moeten rijden, heb ik extra kosten moeten maken voor benzine en heb ik enorm veel tijd verspild.
JYSK heeft duidelijk geen respect voor de tijd en moeite van hun klanten. De organisatie is een complete puinhoop, medewerkers geven foutieve informatie en er is geen enkele vorm van klantvriendelijkheid. Ik had verwacht dat een winkelketen als JYSK professionaliteit en betrouwbaarheid zou uitstralen, maar dit was een regelrechte ramp.
Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier iets bestelt. Dit is geen bedrijf dat klanten serieus neemt!
Bevestiging online bestelling
Ik bestel online stoelen, click & collect. Ik krijg een melding dat ze klaarstaan. Aangezien ze bijna nergens meer verkrijgbaar zijn rijden mijn ouders naar de winkel in Halle. 1u onderweg voor enkele stoelen op te halen. Zeggen ze daar doodleuk dat ze die stoelen helemaal niet hebben.
Serieus, waar zijn jullie mee bezig? Wat is het nut van een bevestiging? Wij gaan geen moeite meer doen om de tweede bestelling in Gent op te halen. Ligt hoogstwaarschijnlijk toch niet klaar.
Een schande hoe jullie met klanten omgaan, zeer amateuristisch.
Als B2B een bestelling geplaatst
Als B2B een bestelling geplaatst, mail gekregen dat de bestelling klaarlag in Zaventem. Bij aankomst bleek er niets klaar te staan en bleek 3/4e van de bestelling niet aanwezig ondanks de stock voorraden op de website. Er werden geen excuses aangeboden en er werd geen oplossing gezocht, Het personeel toonde zich zeer onbekwaam en nonchalant.
heb in kontich een topper gekocht voor…
heb in kontich een topper gekocht voor men bed, ik kreeg direct een goede uitleg en niets was te veel voor deze jonge man, goede service en vriendelijke mensen.
Slechte service in deze winkels
Slechte service in deze winkels. Ook veel chaos bij afhaling producten. Komen hun eigen reglement niet na wat kortingen betreft. Veel tijdverlies bij de kassa.
Very poor service...
Very poor service
I ordered a plaid on 31 january online so in sales period
Confirmation mail is mentioning that i have to wait a confirmation mail and sms that ready to pick up in the shop
6 days later still no news. Calling shop several times. No answer. Then finally someone to answer my question. Oh should be forgotten. No prob come along there is still one available. Come within 2 days for same conditions.
Same day to the shop and there same girl is telling me that the 2 days are expired because order was done 31 january...and the colour is not available...and the promo price is not valid anymore.
Why not telling me all this on the phone ? Why let me go there 45 min driving there and back for nothing ! Really unacceptable
Jysk waremme very very poor service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.