I dag i Rønne fik jeg og min mand en utrolig god betjening, uden at vi var nødt til at opsøge det kom en utrolig sød ung pige hen og spurgte om hun kunne hjælpe os med noget, vi skulle have topmadras... Mehr ansehen
Har netop købt en Dunlopillo seng i Jysk i Vejen. Der er sikkert kvalificerede og servicemindede sælger blandt personalet, men at lyve om, at man har SKAL købe en rullemadras, hvis man senere vil... Mehr ansehen
Var i Jydsk Helsingør, skulle bare kigge rundt men den sødeste ekspedient kom hen og gav en super betjening, så hele familien kan takke den søde pige som hed Mynte for nu at have fået masser af gode t... Mehr ansehen
Vi købte en kommode " Tangbjerg"med seks skuffer.Limtræet mangler lim,skruerne ødelægger huller,flækker det meget tynde materiale ved skuffe samlinger.Skruegevind knækker etc.Jeg har samlet skabe ,ko... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Har købt et panelgardin hvor stangen er…
Har købt et panelgardin hvor stangen er for lang. Den fås desværre ikke kortere end 1 Mtr. Den skulle uden problemer kunne afkortes, Men den tegning der er med er helt umulig for almindelige mennesker at læse. Det lykkedes os aldrig at finde ud af systemet og står nu med en ubrugelig afkortet stang. En brochure med lidt forklarende tekst ville være ønskeligt . Her er kun pile op og ned og frem og tilbage. Komplet uforståeligt.
Det er muligt at i Jylland vil man …
Det er muligt at i Jylland vil man vente en uge før at man modtager de bestilte varer fra jysk
Her på djælveøen finder man da bare et andet firma at handle med
Julegaven reserveret
Godt koncept med click & collect - virkede godt for mig når de sidste julegaver lige mangler.
Julegaven redet af jydsk Kundeservice !
D. 15 dec købte vi en topmadrads i jydsk Middelfart afdeling, den var lovet leveret d. 22/12
til min søn bosiddende i København .
Da jeg ikke havde modtaget d. Lovende SMS fra jydsk i Middelfart ringede jeg til
afdelingen i Middelfart ,De fortalte at vores var ikke var kommet kommet og først vil komme
D.28/12 og det blev min kone og jeg rigtigt skuffet og vrede over!
Så ringede jeg til jydsk kundeservice og en MEGET flink ung mand fandt så varen i
Horsens afdeling og reserverede den til os!
Så kørte jeg fra fredericia til Horsens og hentede vores gave til sønnen, så var julen redet!
Men vi handler ikke mere i jydsk afdeling Middelfart da vi ikke har tiltro til forretningen,
Mvh. Gunnar Bent Yde
Erritsø Fredericia
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.