Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inmiddels het pakket ontvangen en niet opengemaakt omdat het meteen retour gaat. Maar dat gaat dus niet. Inderdaad misbruik van KVK nummer en virtueel kantoor in Woerden. Voor ieder die dit leest... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pure oplichting. Trap er niet in alsjeblieft, alle positieve reviews hier zijn 100% nep. Kleding is vies, super slecht van kwaliteit en is weken onderweg. Krijg je ook nog een mail dat je invoer... Mehr ansehen

1.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

BESTEL HIER NIETS

BESTEL HIER NIETS! Er staat een adres in Nederland en een Nederlands telefoinnummer maar het is dropshipping uit China. Volledige oplichterij!
Het begon met de levertijd: Ik bestelde een jurkje, daar stond bij dat het binnen 24 uur verzonden zou worden. Dat gebeurde pas na 5 dagen, maar daarna hoorde ik niets meer. Op dag 13 heb ik ze gemaild, geen antwoord, op dag 17 nog een keer gemaild en daarin gezegd dat ik mijn betaling zou terugdraaien als ik niet meteen antwoord kreeg.
Daar kwam wel antwoord op, het zou er bijna zijn.
Vervolgens kwam het inderdaad binnen, hele slechte kwaliteit, een dunne glimmende stof die voelde als een vuilniszak(zo'n dunne), de jurk was helemaal asymmetrisch(en dat was niet te zien op de foto op de site) en het staat op de site als 'paillettenjurk' maar er is geen paillet te zien.
Dus ik heb meteen weer gemaild dat ik het wil retourneren en niet bereid ben de kosten daarvoor te betalen omdat dit niet is wat ik heb besteld. Weer een paar keer moeten mailen voor antwoord: ik kon het retourneren op eigen kosten of het houden en 10%van het aankoop bedrag terug krijgen.
Dus ik mailde meteen terug waar het dan heen moest, weer geen antwoord, tot ik mailde dat ik het wel naar het adres op de site, in Woerden zou retourneren.
Vervolgens eindelijk weer een antwoord: het retour adres (je voelt m al aankomen) bleek in China te zijn ( opgezocht: retour kosten rond de 50 euro!!) Maar ik kon m ook houden en 20% terug krijgen.
Uiteindelijk heb ik dat dan maar gedaan, heb inderdaad terug gestort gekregen. Kost me nog steeds 35 euro voor een jurk die ik niet eens naar carnaval aan zou trekken. En van 25 april t/m 10 juni energie verlies door dit gedoe.

25. April 2025

Oplichters!

Maar dat gaat dus niet.
Inderdaad misbruik van KVK nummer en virtueel kantoor in Woerden.
Voor ieder die dit leest maak een melding bij consuwijzer!

21. Juni 2025

Belachelijke kwaliteit

Belachelijke kwaliteit! Naar mijn idee is de site nep, komt helemaal niet overeen met de troep die je thuis krijgt gestuurd. Verzending duurt heel lang, en dan ziet het er nog lelijk en goedkoop uit ook. Je betaalt veel te veel geld voor wat je krijgt. Ik zou hier niet bestellen!!

12. Juni 2025

Nep webshop

Dit zijn inderdaad oplichters. Het KvK-nummer op hun website is gestolen van een bedrijf dat in 2024 failliet is gegaan, en het telefoonnummer dat op de site staat is niet actief. Het adres dat vermeld staat is van een business center dat niks met kleding te maken heeft. De reacties van de klantenservice zijn AI gegenereerd en worden verstuurd onder de meest overduidelijk Nederlandse nepnaam (Emma de Vries) om de klant een vals gevoel van oprechtheid te geven. De jurkjes zijn van ontzettend slechte kwaliteit, en komen vermoedelijk uit China. Terugsturen is niet mogelijk en naar je geld kun je fluiten. Bestel hier niet.

11. Juni 2025

Pure oplichting

Kleding is vies, super slecht van kwaliteit en is weken onderweg. Krijg je ook nog een mail dat je invoerkosten moet betalen.

Dat deze mensen met zichzelf kunnen leven kan ik niet begrijpen.

3. Juni 2025

Niet kopen!!

Niet kopen!!! Je wordt genaaid!! Het zijn goedkope jurkjes van Ali of Shein oid. Bij het retour melden, omdat hij niet goed paste wilde ze dat ik een foto maakte van het feit dat de jurk te strak zat. Het retour adres klopte achteraf niet, bleek naar China te moeten. Met retour en douane kosten voor mij. Ik kan nu niet meer bij het jurkje. €70 kwijt en geen jurkje meer. Ik heb een officiële klacht ingediend.

10. Mai 2025

Bestel hier niet

Bestel hier niet. Twee jurkjes besteld. Een wil ik retourneren. Moet verplicht een foto gestuurd worden van het artikel dat je wilt retourneren. Blijven om de hete brij draaien. Ik heb nog steeds geen reactie. Moet zelf kosten betalen van retourneren maar dan is het nog maar de vraag of je je geld terug krijgt. Bestel hier niet!!

23. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Iets besteld en niet gekregen

Iets besteld en niet gekregen. Ze reageren met standaard mailtjes op mijn vragen, tot drie keer krijg ik dezelfde mail. Zijn telefonisch niet bereikbaar.

Wacht al 2 maanden op een jurk of terugbetaling.

30. Mai 2025

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!! Troep uit China. Niet naar wens dus ik wilde retourneren. Daarvoor moet je eerst met ze mailen. Wat weken duurt!!! Zelfs foto's zijn verplicht mee te sturen anders nemen ze je retour niet in behandeling. Na de foto's krijg je een aanbieding alles te houden voor 90% of je moet de verzendkosten zelf betalen (naar China!!). OPLICHTERS!!

30. Mai 2025

Niks kopen daar!

Klantenservice reageert na 2 keer mailen niet meer.
Kan de gekochte jurk dus niet retourneren.
Wilde ook nog een foto van de jurk?!
Echt slecht.

28. Mai 2025

Weken wachten op een Jurk van €50.-

Weken wachten op een Jurk van €50.-
En dan eindelijk komt de Jurk verpakt in een grijze plastic zak. waarschijnlijk van een goedkope Chineze winkel keten.
Maar daar had ik de Jurk voor €15.- gehad.
Jullie zijn oplichters.
Nooit weer in ieder geval een bestelling bij jullie.
Bah bah

18. Mai 2025

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! Een jurkje besteld. Ze zeggen dat het geleverd zou zijn en dat het terug gestuurd zou zijn! Er is nooit iemand aan de deur geweest! Er is nooit een jurkje gekomen. En je krijgt je geld ook niet terug!

9. Mai 2025

Niet doen

Op 22 april 2 jurkjes besteld. Ik kreeg geen orderbevestiging, bedrag wel afgeschreven van creditcard. Gemaild omdat ik niks ontving. Inmiddels 1 jurk ontvangen, maar de 2e niet. Er wordt ook niet meer gereageerd op de mail.
De jurk die ik wel heb ontvangen is van goedkope kwaliteit. De jurk was ook niet duur, maar het is wel goed te beseffen dat het echt van Chinese makelij lijkt. Dit is allemaal tot daar aan toe, maar niet leveren terwijl er wel is betaald, is natuurlijk onacceptabel. Helaas was ik dit maal vergeten trustpilot te checken.

8. Mai 2025

Hier niks bestellen

Hier niks bestellen. Retourneren is een ramp. Gewoon te klein maar toch moet je foto’s opsturen anders kunnen ze je retour niet verwerken. Geen kaartjes aan de kleding dus als ‘ nieuw’ verkopen op bv Vinted verkopen gaat dus ook niet

7. Mai 2025

Zware oplichters

Zware oplichters. Jurk komt uit China, doet 4 weken over verzending. Ik pas hem niet en wil m nu retourneren en dat kan uiteraard niet. Doe al een aantal weken over contact met zogenoemde klantenservice die steeds dezelfde soort AI gefabriceerde mails sturen. Alsjeblieft bestel hier niet. De positieve reacties lijken ook gewoon nep

6. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel geen kleding bij jurkjes.co Oplichterij!!!!

ik kreeg het jurkje na 3 weken toegestuurd en toen ik het paste bleek het veel te wijd te zijn. Na een aantal
klant onvriendelijke mails kreeg ik te horen, dat ik het jurkje niet terug kon sturen, terwijl in de voorwaarden staat, dat je het 30 dagen na ontvangst wel terug kunt sturen. Om een lang verhaal kort te maken, krijg je het geld niet terug en moet je de kosten van het retour pakje ook nog zelf betalen richting China

5. Mai 2025

Bestel hier nooit aub!

Bestel hier nooit aub!
Ik heb twee kleedjes besteld die me niet pasten aan mijn schouders waardoor ik ze wou terugsturen.
Maar dit doen ze niet.
Ongelofelijk!
Verspilling van geld en kledij !!

30. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op: zeer slechte webshop!

Let op: zeer slechte webshop!
Bestel hier alsjeblieft niets. Ik heb een jurkje besteld dat totaal niet lijkt op wat er op de website werd getoond. Toen ik het wilde retourneren, bleek het opgegeven telefoonnummer te verwijzen naar een advocatenkantoor — totaal niet verbonden aan de webshop. Ook het KvK-nummer blijkt nep te zijn. Omdat ik nergens contact kreeg, ben ik naar het opgegeven adres gegaan om het jurkje daar af te geven. Daar aangekomen bleek het pand volledig leeg te staan. Kortom: een onbetrouwbare webshop die je beter kunt vermijden!

23. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr