Na een verkeersongeval in 2023 ben ik vrij snel uitgekomen op de ondersteuning vanuit Jurilex. Mevrouw Lesterhuis heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Zij zorgde ervoor dat gelijk alles in werking werd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heb in 2023 een scooterongeluk gehad in groningen stad ben doormiddel van zelf zoeken online uitgekomen bij Jurilex Letselschade BV J. Lesterhuis zei heeft mij echt heel goed begeleid in het uitwerke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben geweldig geholpen door Robin Leguit van Jurilex. Zijn inzet is geweldig en de communicatie heel duidelijk. Zijn persoonlijke benadering maakte de ervaring nog prettiger en maakte dat de st... Mehr ansehen
Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.
Landzigt 16-19, 3454 PE, De Meern, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jan-willem heeft enorm zijn best gedaan om tot het uiterste te komen bij de tegenpartij. Erg vriendelijke en empathische man en ook gewoon mens. De klik was er en dat is belangrijk voor het creëren van vertrouwen. Heeft me veel op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Waar de tegenpartij jammer genoeg niet reageerde zorgde jan-willem door zijn doorzetting toch het gewenste resultaat. Top !

Antwort von Jurilex Letselschade
Enorm geholpen professioneel en deskundig begeleid in mijn zaak had het niet beter kunnen treffen met heer Koc onze dank is daarom groot.
Zal zeker als het nodig is weer een beroep op hem doen ook aanbevelen bij familie en vrienden.
Met vriendelijke groet.
Na verkeersongeval waarbij ik op de fiets door een automobilist ben aangereden heb ik contact gezocht met Jurilex. Al binnen een uur had ik een eerste reactie terug, waarna ik contact kreeg met de heer Maarten Schikhof. Maarten heeft in de afwikkeling van mijn zaak altijd accuraat en met een prettige vorm van communicatie gehandeld.
Intussen is alles naar volle tevredenheid afgehandeld. Nogmaals dank hiervoor, Maarten!
Goede juridische ondersteuning. Fijn om met Maarten te werken. Soms kwam er geen respons op een mail en wist ik niet of Maarten deze gelezen had. Nadat ik hem daar feedback op had gegeven, kreeg ik vervolgens altijd netjes binnen een dag of 2 een berichtje of telefoontje van hem. Dat maakte de samenwerking nog prettiger en dus 5 sterren.

Antwort von Jurilex Letselschade
goed geluisterd naar mijn verhaal, feiten enzo. alles goed gecalculeerd en mij duidelijk gemaakt onderbouwen wat mijn rechten waren en de plichten van de tegenpartij.ik ben altijd op de hoogte gehouden over de stand van zaken.ik ben zeer tevreden over het handelen van meneer Smith en het resultaat.

Antwort von Jurilex Letselschade
Dhr legde alles fijn uit, snel te bereiken en reageerde altijd vrij snel via de e-mail. Altijd erg Vriendelijk.
Door een goed contact en een duidelijke uitleg op mijn vragen is alles tot een goed einde gekomen.
Ik ben zeer tevreden over de heer Damen is een vriendelijke man waar niets teveel bij was
Schade zeer goed behandeld en afgehandeld. Communicatie zeer goed over de voortgang van de zaak.

Antwort von Jurilex Letselschade
Ik vond het persoonlijk contact prettig en werd goed op de hoogte gehouden. Ook werd ik meteen teruggebeld bij wat vragen. Ik dank jullie daarvoor met vriendelijke groet Anita Put.
zeer goed contact met de heer Ryenko Smith. alles werd steeds goed uitgelegd Ik ben erg blij met de hulp van Jurilex Ik raad aan
Ik had een best gecompliceerde zaak. De letselschade jurist heeft z'n tanden in mijn zaak gezet en pas losgelaten toen deze na 3 jaar was afgerond. Ben erg blij met de kennis, inzicht doorzettingsvermogen van Jurilex.
Goede service. Goed bereikbaar. Stond echt klaar voor mij als slachtoffer. Het beste met mij voor.

Antwort von Jurilex Letselschade
Zeker tevreden over Jurilex!
Erg goed geholpen de afgelopen jaren met alles regelen/ afhandelen vd zaak

Antwort von Jurilex Letselschade
De uitleg en de rust in het gesprek wat er gevoerd werd door dhr mr Schikhof bij Jurilexletselschade, er werden mij geen gouden bergen beloofd. Hij was wel eerlijk door te zeggen dat hij zich volledig wilde inzetten voor mij. Dit was voor mij de reden waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen. De snelheid van actie ondernemen vind ik van belang zodat ik na het ongeluk, wat al behoorlijk veel doet met een slachtoffer, ik een goed gevoel heb en langzaam begeleid word naar dat wat komen gaat. Ik ben in overleg met Mr Schikhof weer heel langzaam begonnen met werken, dat ging met vallen en op staan. Ik wilde ook zo graag weer erbij horen en dat is gelukt. Top door jullie steun,
Hier wil ik u voor bedanken en wens ik Jurilex Letselschade een gouden toekomst.
Met vriendelijke groeten,
J.L. Michalak

Antwort von Jurilex Letselschade
Heb van Jeroen gedurende lange tijd prettige ondersteuning en heldere informatie ontvangen. Geduldige begeleiding en focus op de belangrijkste aandachtspunten.
Had soms meer initiatieven als wenselijk gezien, was in hele proces op juiste moment aanwezig.
De behandeling van de letselschade voor mijn bejaarde moeder is door Jurilex en dan met name door Jan Willem Berg op een zeer prettige en adequate wijze behandeld en heeft tot een heel bevredigend resultaat geleid. Al met al een goed einde van een heel vervelend ongeval.

Antwort von Jurilex Letselschade
Zeer prettig contact, waarbij duidelijk werd gecommuniceerd en de afspraken werden nagekomen.
Met als slot een betaling ter afwikkeling van
de letselschade.

Antwort von Jurilex Letselschade
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.