Kan varmt anbefale denne klinik. Søger man tryghed, et højt fagligt niveau samt et smukt og naturligt resultat hver gang, kan jeg varmt anbefale klinikken Julie Bøje. Jeg føler mig som kunde alt... Mehr ansehen
Jeg er simpelthen så ovenud lykkelig for mine behandlinger ved Julie. Hun er kompetent, faglig dygtig, har altid gode råd, og så er hun skide sød! Jeg har både fået lavet USA-teknik, botox i pande, ha... Mehr ansehen
Sankt Jørgens Allé 5 D , 1615, København V, Dänemark
- 93200001
- info@liso.dk
- julieboje.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Jeg har haft en forfærdelig oplevelse
Jeg har haft en forfærdelig oplevelse. Jeg fik USA teknik til 10000kr. Mit ansigt blev fuldstændig ødelagt...oppustede kinder...hele ansigtet blev skæv...da jeg snakkede med dem om det, sagde de at filler lå i klumper og jeg burde massager dette, hvilket ikke hjælp. Desuden sagde de, at filler havde samlet væske, hvilket var normalt om sommeren. Noget vrøvl!!! Jeg var nødt til at få filler opløst. Hold Jer væk fra deres USA teknik. Det er løgn og bedrag. De bruger mega dårlig filler som klumper. Og deres USA teknik er lige til brække over.
Jeg er SÅ imponeret....
Jeg er stadig helt blown away over mine oplevelser hos Klinik Julie Bøje. Simpelthen SÅ søde og professionelle.
Jeg har fået hårfjerningen hos Helene, som allerede har givet kæmpe resultater efter få behandlinger. Det er fuldstændig smertefrit, og jeg har følt mig tryg hvert eneste sekund. Helene er så rolig, dygtig og imødekommende – man kan mærke, man er i de bedste hænder.
Botox og filler har jeg fået hos Julie og det er oplevelse for sig selv. Hun er helt utrolig dygtig, lytter virkelig til én, forstår ens ønsker og får det hele til at se så naturligt ud. Jeg føler mig så tryg hos hende, og resultaterne er fantastiske! Præcis det look jeg gik og drømte om.
Jeg er SÅ imponeret over begge to og hele klinikken. Jeg har kun ros og anbefalinger at give videre. Ville ikke gå andre steder hen.
Dygtige Julie
Julie er simpelthen så sød og fantastisk dygtig! Behandlingerne er nærmest smertefri og resultatet er vildt flot hver gang. Det er mærkbare resultater hos Julie, men med respekt for ens naturlige skønhed som forfremmes og ikke ændres. Stor anbefaling herfra!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg føler mig altid fuldstændig tryg hos Julie.
Hun lytter virkelig til mine ønsker og rammer altid præcis det udtryk, jeg gerne vil have.
Hendes energi, personlighed og professionalisme gør, at man både føler sig set, forstået og i de bedste hænder. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Julie er både dygtig og hjertevarm
Julie er både dygtig og hjertevarm. Man føler sig tryg fra start til slut, og klinikken har en rolig, hjemlig atmosfære. Hun anbefaler altid det, der passer til netop dig – aldrig noget unødvendigt eller den dyreste behandling, men dét, der er brug for. Julie har en imponerende forståelse for ansigtets anatomi og muskler, og hun får mig til at føle mig som den bedste udgave af mig selv!
Er kommet igen og igen igennem mange år…
Er kommet igen og igen igennem mange år fordi det er et fantastisk sted, hvor både kvalitet og service er i højsædet.
Jeg har prøvet forskellige behandlinger og har været tilfreds med alle, det har været både vitaran, ipl, co2-laser og botox.
Resultaterne er naturlige og sat sammen så de passer præcis til dit behov.
jeg er simpelthen så glad for at været…
jeg er simpelthen så glad for at været komme her behandlerne er så dygtigte og professionelle, og man føler sig altid lyttet til og rådgivet hvad man kan forvente .. det eneste sted jeg vil lade behandle mit ansigt kæmpe varm anbefaling 🤲❤️❤️
Fantastisk søde og dygtige kvinder
Fantastisk søde og dygtige kvinder. De laver et naturligt og utrolig flot resultat :) Kan varmt anbefale dem.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg var mega nervøs inden jeg kom i klinikken men så snart jeg tråde ind at døren blev jeg mødt af søde Julie som var god til at guide mig til et naturlig udseende. Jeg følte mig virkelig i trygge hænder og kan varmt anbefale klinikken.
Kan varmt anbefale denne klinik.
Kan varmt anbefale denne klinik.
Jeg føler mig som kunde altid velinformeret omkring behandlingerne samt resultatet. Altid et meget smukt og naturligt resultat - hvor hver en lille detalje tæller.
Altid en kæmpe fornøjelse kunne ikke være mere tilfreds....tak for jer.
Kæbelinie
Julie har på naturlig vis lavet en meget fin kæbelinie og lidt hage, som giver en perfekt harmoni i ansigtet. Meget kompetent behandler og en fantastisk personlighed
Jeg har været hos Julie i flere omgange…
Jeg har været hos Julie i flere omgange - hun er den eneste jeg stoler på, når det kommer til mit ansigt! Så en kæmpe anbefaling her!
Fantastisk oplevelse
Man får den bedste, og mest profesionelle behandling hos Julie Bøje.
Dejlig klinik og fantastisk personale.
Mine varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Julie har reddet min hud – og mit selvværd
Julie er intet mindre end fantastisk. Hun er ikke bare fagligt dygtig, men også ærlig, rolig og utrolig empatisk. Jeg har kæmpet med akne i flere år og prøvet alt uden held – indtil jeg mødte Julie. Hun forstod min hud, min frustration og gav mig både håb og resultater.
I dag er jeg fri for akne. Min hud har aldrig været pænere, og jeg føler mig tryg og godt behandlet hver eneste gang. Hygiejnen er i top, alt er rent og professionelt – det mærker man med det samme.
Kun Julie får lov til at røre min hud. Hun er den eneste, jeg stoler på.
Dygtighed og tillid
Hos Julie møder jeg behandlere, som møder mig med et varmt blidt hjerte og behandler mig med et skarpt blik og en præcis hånd.
Sødme kombineret med professionalisme er den nødvendige kombi, man finder hos Julie, og netop med det den tillid, som skal til, for at man trygt kan lade sit ansigt i andres hænder.
Julie og Co er ordentlige og dygtige.
Julie er så prof
Julie er så prof - fuldte hendes råd og fik IPL og min hud ser meget frisker og yngre ud efter kun to behandlinger!
Der kan virkelig anbefales og så er det naturligt, ens eget blod der bruges

Antwort von Julieboje
Verdens bedste Julie og hendes skønne…
Verdens bedste Julie og hendes skønne og dygtige team!
Altid god behandling og med fokus på det naturlige look!
Vil altid kunne anbefale klinikken her 💚

Professionel oplevelse
Jeg kan varmt anbefale klinikken. Selv om jeg er en mand på snart 70 kan jeg godt lide at gøre noget for mit udseende. Jeg hat mødt den meget empatiske Julie der på en god og professionel måde har givet mine bekymringsrynker et naturligt løft. Ikke for meget men lige netop nok.
Jeg vil vende tilbage for at bevare mit look i respekt for naturlig aldring.

Videnskabelig og up-to-date!
Jeg har gået hos Julie i en del år efterhånden, og hver gang jeg er der, går jeg altid opløftet derfra. Julie har et falkeblik for små justeringer, som gør, at man ser friskere ud og fremhæver egne features. Derudover, så er hende og personalet altid fuldstændig opdateret på hvad der rør sig videnskabeligt, og det synes jeg betyder meget og giver et klart billede af, hvor professionelle de er.

Antwort von Julieboje
Julie er en af de dygtigste…
Julie er en af de dygtigste sygeplejersker der findes. Hendes resultater er naturlige, ikke kunstigt. Julie er virkelig dygtig til at få en til at se yngre og friskere ud.
Vil altid anbefale Julie til andre.

Antwort von Julieboje
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.