Heb piercing laten zetten zoveel mooie piercings waar je uit kan kiezen, piercer was zeer geduldig en behulpzaam Kussentje gekocht en spray voor de verzorging van mijn piercing. Mijn ander oorb... Mehr ansehen
Super lief, geduldig en professioneel is Isa!!! Echt een schat. Behalve de prachtige sieraden, is de manier hoe je hier wordt ontvangen en geholpen voor mij een reden om zeker terug te komen. En na... Mehr ansehen
Goededag allemaal, Laat hier geen piercing zetten. Ik heb hier een piercing laten plaatsen en deze is daarna zwaar gaan ontsteken. Ik ben hiervoor naar het ziekenhuis geweest en daar is aangegeve... Mehr ansehen
Gisteren piercing laten zetten en nieuwe set oorbellen uitgezocht samen met mijn dochter. Fijne ervaring . Netjes en hygiënisch gezet en super blij met mijn nieuwe set oorbellen. We komen zeker terug.... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Belachelijk slecht, telefoonnummer geblokkeerd
Belachelijk bedrijf, wat een mega slechte service!! Na 2 weken waren mijn oorbellen al helemaal verkleurd en de sluiting was helemaal verbogen waardoor ik de oorbellen niet meer in kon. Netjes contact opgenomen en foto’s gestuurd. Er zou een oplossing gaan komen volgens ze.. niks meer gehoord, na meerdere mailtjes en belletjes, nog steeds geen reactie. Kan ik ze zelfs niet meer bellen, hebben ze mijn telefoonnummer geblokkeerd. Vreselijk onprofessioneel en dat ook nog eens voor de prijs, belachelijk nooit iets op bestellen!!!!
Slechte kwaliteit en verkleuring
Bij alle sets die ik hiervan heb zijn alle ringen verkleurd, na een aantal keer dragen!
De ringen zijn van een goedkoop flut materiaal vergeleken bij de hangers.
Ze komen met een oplossing, en jawel dat is “tegen betaling” worden de onderdelen vergoed!
Dat zij oorbellen verkopen met 2 verschillende materialen waarvan bij alle sets enkel het zelfde onderdeel verkleurd valt niet onder de fabrieksgarantie!
Als dit enkel bij 1 oorbel gebeurd was, was deze vergoed!
Enorm slechte service en hondsbrutaal in hun hulp.
Je betaald een vermogen voor de oorbellen en bieden geen enkele oplossing.
Althans, betalen voor een nieuw artikel is GEEN oplossing!