Das sagen Bewerter
Od dostave preko izgleda i okusa sokova iskustvo je bilo odlično! Kombinacije su baš kreativne i omjer različitih okusa je baš po mom ukusu. Sokove sam pila više kao dodatak prehrani umjesto suplemena... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Detox sokovi za mršavljenje nešto najbolje sto sam koristila, već sam dva puta naručivala po paket za 7 dana i prezadovoljna sam , toliko su dobri da sam ponovila narudjbu i cilj mi je bio da nekako... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Bring health back to your hands With Juicefast detox programs and ready-made healthy meals, you get a shortcut to losing weight and building muscle.
Kontaktinformationen
Cesta Prvih Borcev 11, 8250, Brežice, Slowenien
- cs@juicefast.com
- juicefast.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Skinny coffe je uzas okus
Skinny coffe je uzas okus, ne djeluje, nije mi se smanjio apetit
Juice fast proizvodi
Sve... Podrška, dostava, cijene, kvalitet... Oduševljena!
Preukusni proizvodi
Preukusni proizvodi, sokovi i snackovi. Kupujem ih vec duze vrijeme i ne mislim prestati. Od sokova su mi najukusniji Dream, Reset i Serenity a i drugi su odlicni. Sve ovisi ko sta voli od voca, a i povrca. Bite me snackovi su toliko ukusni da su mi potpuno zamijenili obicne cokolade. Jedan do dva bite me dnevno dovoljno je za uzivanje. Zadnje sta sam uzela je i kava s gljivama. Pomijesana s malo meda okus je savrsen. Obicnu kavu vise ne pijem. Savrseno. Sve. Nastavljam kupovati Juicefast.
Proizvodi su extra
Neprofesionalnost
Sokovi so zelo nasitni. Sem imela pa prvič po drugem soku občutek predoziranosti z vitamini. Naslednji dan sem poskusila znova. Neverjeten glavobol po tretjem soku. Med sokovi sem spila od 500 do 700 ml vode. Slabost, siljenje na bruhanje. Kljub vsej tekočini nisem odvajala več kot običajno.
Po posvetu s strokovnjaki, sem prejela izredno neprofesionalen odgovor. Odgovorila sem jim, da bom javno izpostavila odgovor, na kar sem prjela obsežen odgovor, a ne na moje vprašanje. Zame je zgodba zaključena. Prav tako se brišejo vsi komentarji z insta profila, tako da tudi to nekaj pomeni. Pa srečno naprej, oziroma tistim katerim ustreza.
Hmm!?
Super osjecaj, nema gladi ali kratkotrajan ucinak nazalost.
Super sem se počutila
Super sem se počutila, brez težav zaradi tega ker nisem jedla trde hrane. Vsekakor bi še ponovila😊
Okusni sokovi in dovolj nasitni
Okusni sokovi in dovolj nasitni, da nisi lačen med njimi
Jako dobri proizvodi.Koristila sam ih…
Jako dobri proizvodi.Koristila sam ih vise puta,a naravno da cu ih nastaviti i dalje koristiti 😃svakako ih preporučujem 😉
Juice Fast
Good products, excellent nutritional content and fair prices. Excellent and friendly customer service.
Odlični sokovi
Odlični sokovi, osjećaj nakon ispijenih sokova savršen! Nažalost cjenovno su malo nedostižni!
Hrana je vrlo ukusna, a sokovi najfiniji ujutro
Hrana je vrlo ukusna , za sitna čak nekad imam osjećaj mi je i pola dosta za jedan obrok, sokovi su vrlo ukusni nešto jedva čekam ujutro popiti. Kava sa gljivama mi je postala najdraža zamjena za običnu kavu, a kakao omiljena stvar za opuštanje nakon posla.
3 dana detox sokova meni nije napravilo ništa, glad sam osjećala stalno.
Uzela sam 3 dana detoxa (sokovima) i sva 3 dana bila sam gladna, pridrzavala sam se uputa i nisam nista između jela ali me sokovi nisu zasitili. Nisam izgubila ni gram.
Jedino sto mi se svidalo su okusi. Nažalost meni nisu funkcionirali
Juices were the right choice
Juices were very tasteful and didn't affect my energy level or even hunger. Great experience and right choice.
Sokovi so odlicnega okusa
Sokovi so odlicnega okusa. Zelo enostavno je bilo tudi zdrzati 5 dni, saj te kar nasitijo 500ml kolicina. Pa tudi urnik pitja na 3h je super razporejen. Ce bi si lahko privoscila bi sla na 14 dni detoxa vsaj s temi sokovi. Pocutje je odlicno.
Best Juices in the EU
Drink their juices every time i visit Croatia! Best in the EU 100%
Ocena juicefasta
1, 3 in 4 zame niso pitni, medtem ko bi 2 in 5 lahko do neskoncnosti konzumirala. Tako da v bodoce delam kuro samo z 2 in 5. Zelo okusna soka, ki zadostita potrebi po lakoti.
Se opravičujem..
Se opravičujem... ampak čisto nič pomagalo, samo probleme s prebavo naredilo.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.