Kalder kunderne for "amatører" hvis man ønsker tilbud andetsteds
Jeg kontakter JT Staal ApS md en forespørgsel på en opgave om at specialfremstille 8-10 væglamper, i massiv bruneret messing. Indehaver, John, som besvarer min henvendelse, gør det meget tydeligt at han vil have mig til at oplyse hvad mit budget er, inden han afgiver pris. Da jeg svarer, at lamperne skal indgå i et samlet designudtryk i en pågående entreprise, og at vi ikke har et budget, men går videre med den udbyder som kan tilbyde de bedste økonomiske rammer og leveringsvilkår, vender John retur med en sur mail om jeg er en "amatør" og at jeg blot er ude på at spilde hans tid.
Du skal derfor gå til JT Staal hvis du:
1) Ønsker en smed som ønsker lukrerer på at udnytte kunderne uvidenhed omkring markedspriser på smedeopgaver.
2) Ønsker en smed som bliver enormt fornærmet hvis man ikke ønsker at oplyse budget, men ønsker at sammenligne deres priser med andre aktører(Det mest almindelige faretegn, om at du er ved at blive taget i bagdelen på prisen).
3) Nyder at arbejde med virksomheder som adresserer deres potentielle kunder som "amatører" og generelt har en forfærdelig attitude overfor dig, som skal aflevere dine hårdt tjente penge til dem.