Dankzij de geweldige feedback van Francisca heb ik mijn scriptie succesvol afgerond met een 7! Haar feedback was niet alleen gedetailleerd en gericht, maar ook ontzettend waardevol in het verbeter... Mehr ansehen
Zeer fijne hulp van Francis gehad. Ze is heel aardig en behulpzaam. Ze heeft rekening gehouden met alle mijn vragen en wensen. Bovendien ging communicatie heel gemakkelijk, achteraf als ik vragen had,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aukje heeft mij geweldig geholpen. Vanaf het begin tot eind een hele betrokken, fijne scriptiebegeleiding. Ze heeft ontzettend veel kennis van zaken en weet op de goede manier studenten te begeleiden... Mehr ansehen
Über Jouw scriptiecoach
Vom Unternehmen geschrieben
Jouw Scriptiecoach
Persoonlijke begeleiding voor mbo, hbo en wo studenten!
Welkom bij Jouw Scriptiecoach, waar succes hand in hand gaat met maatwerk! Wij zijn er speciaal voor mbo, hbo en wo studenten die ondersteuning nodig hebben gedurende hun studie en afstudeerperiode. Onze unieke aanpak richt zich op proces, inhoud en structuur.
Wat maakt ons anders dan andere scriptiebegeleidingsbureaus? Wij zijn je scriptiecoach, die je niet alleen begeleidt bij het schrijven van de scriptie, maar ook coacht bij vaardigheden zoals bijvoorbeeld het plannen. Of je nu worstelt met uitstelgedrag, faalangst of een functiebeperking zoals ADHD, autisme of dyslexie, wij bieden scriptiecoaching op maat, zodat ook jij succesvol kunt afstuderen!
Je kunt bij ons aankloppen voor de volgende diensten:
- Bijles en studiebegeleiding voor associate degree, bachelor- en masterstudenten
- Scriptiebegeleiding op alle niveaus
- SPSS en statistiekhulp bij je scriptie
- Ondersteuning bij scriptieverdediging en presentatie
- Nakijken van scripties op taal, spelling en bronvermeldingen
- Grondige scriptiecheck op inhoud, taal, spelling, structuur, rode draad en bronvermeldingen
Wil je ontdekken wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan en kom erachter hoe wij je kunnen helpen.
Studiebegeleiding voor mbo, hbo- en wo-studenten
Ben je een associate degree-, bachelor- of masterstudent en zoek je extra ondersteuning bij je studie? Loop je vast op statistiek, SPSS of een specifiek vak? Onze gespecialiseerde studiebegeleiders helpen je bij:
- Studiebegeleiding voor specifieke vakken of statistiek
- Voorbereiding op tentamens
- Ondersteuning bij het opbouwen van je portfolio
- Hulp bij het schrijven
Scriptiebegeleiding op alle niveaus
Raak je gestrest bij het schrijven van je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak? Ervaar je blokkades, ongemotiveerdheid of faalangst? Wij bieden scriptiebegeleiding op maat, ongeacht je hulpvraag. Met onze ondersteuning ronden wij samen jouw scriptie succesvol en tijdig af, waardoor je de kans op slagen vergroot en onnodige studiekosten voorkomt.
SPSS en statistiekhulp bij je scriptie
Of je nu SPSS wilt leren of vastloopt bij de analyses, wij bieden specialistische hulp. Onze begeleiders helpen je bij het opzetten van je onderzoeksresultaten in SPSS en het verwerken van de resultaten, zodat je snel weer verder kunt met je scriptie.
Scriptie verdedigen en hulp bij de presentatie
Na het voltooien van je scriptie is het tijd voor je verdediging en/of presentatie. Bereid je optimaal voor met onze training, inclusief voorbereiding op lastige vragen van je examinatoren, het opbouwen van een overtuigende presentatie en tips voor een succesvolle verdediging. Wij helpen je rustig en zelfverzekerd je mondelinge examen in te gaan.
Scriptie nakijken en scriptiecheck
Twijfel je over de kwaliteit van je scriptie? Laat deze dan nakijken door een ervaren scriptiebegeleider. Wij bieden gedegen feedback en praktische aanwijzingen, specifiek afgestemd op de eisen van je opleiding. Kies eventueel ook voor een grondige scriptiecheck, waarbij we essentiële punten zoals rode draad, volledigheid, structuur, inhoud en bronvermeldingen beoordelen.
Waarom kiezen voor Jouw Scriptiecoach?
- Altijd snel een gratis intakegesprek om je hulpvraag te bespreken
- Een breed netwerk in Nederland en België met begeleiders uit diverse vakdisciplines voor een ideale match
- Professionals met relevante werkervaring uit het werkveld voor inhoudelijke begeleiding
- Gespecialiseerd in leerproblemen en functiebeperkingen, met oog voor persoonlijke aandacht
Bij Jouw Scriptiecoach kijken we samen naar jouw behoeften en zorgen we voor de juiste match met een scriptie- of studiecoach. Kies voor no-nonsense scriptiehulp met concrete resultaten en een plezierige studie-ervaring!
Kerkerinklaan 66, 2071 RM , Santpoort-Noord, Niederlande
- 06-10331605
- contact@jouwscriptiecoach.nl
- jouwscriptiecoach.nl
Goede begeleiding
Goede begeleiding, door scriptiecoach heb ik mijn scriptie met een voldoende gehaald!

Super service
Super service. Rohaa is iemand die eerlijk is en het re-maken van mijn scriptie 100 maal leuker maakte

Review Rohaa
Rohaa heeft mij onzettend goed geholpen met de begeleiding van mijn scriptie! Haar positieve houding en goede gerichte feedback hielpen mij enorm bij het schrijven van mijn afstudeerwerkstuk. Door de begeleiding heb ik mijn scriptie met een 8 mogen afronden.

Top!
Ondanks een korte deadline en enorme stress toch mijn scriptie dankzij de begeleiding met een ruimvoldoende afgerond. Na contact gezocht te hebben, een snelle actie en gematched met Rohaa. Zij zorgde voor een goede planning van de uren en paste zich helemaal aan mijn deadline aan. Hele fijne tips en tricks meegekregen waardoor er een enorme last van mijn schouders viel. Ze is geduldig, motiverend en leuk om mee te werken. Al met al erg tevreden!

Antwort von Jouw scriptiecoach
Goede scriptie begeleiding gehad!

Hele fijne begeleiding gehad
Hele fijne en goede begeleiding gehad. Zonder deze begeleiding had ik het niet gehaald. Ik raad hen iedereen aan die hulp nodig heeft bij zijn/haar scriptie.

Antwort von Jouw scriptiecoach
Ontzettend prettige ervaring gehad met…
Ontzettend prettige ervaring gehad met coach Marguérite van Jouwscriptiecoach. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ze was altijd goed bereikbaar en heeft mij erg geholpen met haar tips. Zelfs in situaties waar er heel weinig tijd was heeft zij haar best gedaan om mij zo snel mogelijk te beantwoorden en te helpen. Ik weet niet of het me was gelukt zonder de hulp. Zeker een aanrader!

Accountancy
After finishing my research I had problems formulating my conclusion.With the deadline nearing I felt the stress and anxiety of not finishing it in time.
For this reason I called out for help at Jouw Scriptiecoach. They replied within a few hours to my mail and connected me with Martin.
Even though Martin wasn't specialized in the subject of my thesis he guided me a lot with formulating my conclusion and helped me getting a clear mind to finish the last touches of my thesis.
I would like to thank Jouw scriptiecoach and Martin for their great service! Also, I would strongly recommend my peers whenever they're struggling with their thesis and they feel like the guidance from the educational institution is lacking to contact Jouw scriptiecoach. They will help you in a way where quality feedback and time flexibility are the cornerstones.

Geweldige begeleiding!!!
De samenwerking met Rohaa was heel prettig. Echt een topper in het geven van de juiste scriptie begeleiding. Zonder haar hulp had ik mijn scriptie niet met een voldoende kunnen afronden. Rohaa haar inzet was optimaal, zelfs in het weekend en 's nachts. Verschillende momenten van de dag spraken we elkaar en maakten afspraken en kreeg ik feedback op mijn gemaakte stukken. Dit vond ik erg fijn. Via videogesprekken en met googledocs hebben we samen aan de scriptie kunnen zitten en tegelijkertijd kunnen overleggen. Een nieuwe vorm van begeleiding en heel erg prettig. Mijn complimenten!!! Ik heb mijn scriptie met een 7,5 afgerond, zo blij. Bedankt Rohaa!!!

Antwort von Jouw scriptiecoach
Goede en attente begeleiding masterscriptie
Goede en attente begeleiding bij voorbereiding en uitvoering van mijn masterscriptie.

In one word excellent
In one word excellent! Should have involved Harry in a much earlier stage to make my thesis a smooth ride! Now I struggled and found myself in a desperate time squeez before I asked for any help. There was definitelly a time before and after involving harry. In terms of months; 8 months before and just 2 months after involving Harry. In bullets:
- He understands the business
- He has high thesis writing skills
- He Gives proper feedback
- He is a motivater
- He is fast!!! Same day delivery and even quicker

Really good thesis guidance
Really good thesis guidance. I was short on time writing my thesis and I had a lot of stress thinking that I wouldn't pass. Harry Steenkamp was a great supervisor that helped me back on track. He is really specific on giving feedback and keeps you focussed on your goal. He gave me good advice and confidence writing my thesis. I want to thank 'Jouw scriptiecoach' and Harry for helping me pass my thesis, grateful for everything!

Antwort von Jouw scriptiecoach
In eerste instantie was ik sceptisch…
In eerste instantie was ik sceptisch over een begeleiding bij mijn scriptie. Maar omdat ik echt vastliep en het even niet meer wist, ben ik toch maar op zoek gegaan naar professionele hulp. Iemand die mij weer verder zou kunnen helpen. In mijn zoektocht kwam ik uit bij 'Jouwscriptiecoach.nl' Mijn twijfel sloeg al snel om in vertrouwen. Fijne, prettige, adequate begeleiding! Een goede investering als het afstuderen je wat waard is! Afgelopen vrijdag heb ik mijn scriptie (Master rechtsgeleerdheid) met een prima resultaat mogen afronden. Mijn dank! O. Argo

Harry is een topper
In 1 woord geweldig. Harry heeft mij door mijn scriptie heen geholpen. Op de momenten dat ik het echt niet meer zag zitten, wist hij mij ervan te overtuigen dat ik door moest gaan. Zijn steun en feedback hebben ervoor gezorgd dat ik mijn studie HBO bachelor management met een 8 heb afgerond. Super begeleiding.
Jacqueline

Antwort von Jouw scriptiecoach
Erg veel aan de hulp van Harry gehad
Erg veel aan de hulp van Harry gehad, zeker in de beginfase. Heeft mij op het juiste spoor gezet en daarna verder geholpen. Harry was altijd bereikbaar om feedback te geven!

Goede scriptiebegeleiding Nima B2
Via jouwscriptiecoach ben ik met Harry Steenkamp in contact gekomen als begeleider voor mijn NIMA B2 scriptie.
De begeleiding was goed, de reactiesnelheid was hoog en zijn input was goed afgestemd op mijn behoeften. In heb mijn scriptie binnen mijn planning, met een ruime voldoende en naar alle tevredenheid afgerond.

Begeleiding gehad van Mirjam
Begeleiding gehad van Mirjam. Communicatie verliep vlot en ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer overzicht had en de juiste structuur kon aanbrengen. Ik heb mijn scriptie uiteindelijk met een voldoende behaald!

Antwort von Jouw scriptiecoach
Sander neemt de tijd en komt met goede, bruikbare feedback!
Sander is een zeer behulpzame coach die de feedback van je docenten kan omzetten in motiverende informatie. Wanneer je op tijd om hulp vraagt, staat hij altijd klaar.

Antwort von Jouw scriptiecoach
Harry is echt een topper!
Voor mijn afstudeerscriptie van de bachelor engineering (leerroute product design) ben ik gekoppeld aan Harry Steenkamp. Deze heeft mij fantastisch geholpen tijdens het afronden van mijn studie. Zelfs tot de late uren vlak voor de deadline was Harry beschikbaar en bereid om mijn teksten nog een keer door te lezen en hierbij zowel de spelling, zinsopbouw en de leesbaarheid van het verhaal te verbeteren. Hierdoor kon ik zelf met alle focus werken aan de inhoud van het verslag en werd er een groot deel van de druk overgenomen door Harry. Uiteindelijk ben ik afgestuurd met een 9 als eindcijfer! Zonder Harry was dit mij nooit gelukt.

Antwort von Jouw scriptiecoach
Duidelijke, concrete feedback, zeker een aanrader!
Zelf heb ik eerst goed georiënteerd voordat ik een scriptiecoach heb ingeschakeld. Via Google kwam ik op de website van 'jouw scriptiecoach'. Hier kwam ik in contact met Linda. Ik heb heel veel aan haar hulp gehad. Zelf heb ik zowel online als locatie uren afgenomen. Linda heeft me voornamelijk geholpen met de opzet van mijn scriptie en de concrete uitwerkt hiervan. Voordat ik de hulp inschakelde waren mijn stukken afgekeurd mijn examinator en door de hulp van Linda is alles uiteindelijk goedgekeurd. Inmiddels heb ik mijn scriptie verdedigd en mijn HBO diploma behaald! Linda heeft me ook veel kunnen helpen met het maken van verbindingen tussen de verschillende onderdelen van mijn scriptie (bijv. contextanalyse - probleemstelling, methodologie, etc.). Ik heb Linda als een enthousiaste en positief motiverende vrouw ervaren en zou haar zeker aanraden! Ze kon mij duidelijke en concrete instructies geven op welke manier mijn scriptie kon verbeteren. Ze gaf mij feedback op zeer korte termijn en maakte écht tijd voor me vrij (ook in de weekenden!).

Antwort von Jouw scriptiecoach
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.