Das sagen Bewerter
Jeg har haft en super god oplevelse hos JosRinge. Jeg havde en masse spørgsmål omkring forskellige ting, skrev så til deres kundeservice og fik svar super hurtigt. Jeg bestilte en ring og et a... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Jos Ringe skaber vi unikke ringe ud af gammelt bestik! Jos Ringe startede med en mission om at skabe smykker med en bæredygtig tilgang. Ved at genbruge gammelt bestik kan vi reducere mængden af affald og samtidig give det nyt liv. Vores smykker er ikke kun miljøvenlige, men også meget unikke. Hver ring er håndlavet og skabt med omhyggelighed og kærlighed til håndværket. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service. Vi ønsker at vores kunder skal føle sig godt tilpas og tilfredse med deres køb. Derfor laver vi hver ring specifikt til kundens størrelse for at sikre, at den passer perfekt. Hvis du leder efter en unikke og bæredygtige ringe, er du kommet til det rette sted. Udforsk vores sortiment og kontakt os, hvis du har spørgsmål.
Kontaktinformationen
Dänemark
- jonatan@josringe.dk
- josringe.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget smuk ring
Meget smuk ring. Super hurtig levering🙂
Jeg kom til at bestille min ring i en…
Jeg kom til at bestille min ring i en for stor størrelse, men Jonatan var god og venlig og rettede ringen til, så nu har jeg en smuk ring, der passer som den skal.
Ordre annulleret 2 gange
Jeg har prøvet at bestille en ring 2 gange hvor min ordre er blevet annulleret. Min kæreste har så efterfølgende også prøvet at bestille en ring herfra, hvor der er gået 11 dage nu og stadig intet svar om at den er blevet afsendt eller annulleret. Jos, buddy, er du gået på ferie? Hvis så, så skriv da lige ud så køberen er opmærksom.
Virkelig flot ring og hurtig levering
Virkelig flot ring og hurtig levering. Jeg kan kun anbefale Jos ringe!
Super smukke ringe og hurtig levering
Virkelig flotte ringe! Jeg elsker at man kan få dem lavet præcis i ens størrelse, for en kvinde som mig, som ellers har meget besvær med at finde ringe i stor størrelse i en alt smykke butik, er det super fedt at de special laves. Desuden er de super smukke og man ville aldrig gætte at de var lavet af skeer, hvis man ikke allerede vidste det. Jos ringe er også virkelig hurtige til at lave ens ordre og de er hurtigt på plads på ringfingeren🥰
10/10 buisness
Jeg er vild med ringende! De er vildt pæne og god kvalitet! :)
Jeg kom til at skrive den forkerte adresse men jeg skrev bare til jos ringe på instagram og de var så sød og ændrede det med det samme!
Og så var fragten virkelig hurtig
Og jeg fik en gratis ring med!
10/10 kan klart anbefales
Alle pengene værd😍😍
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig smukke ringe, der er supet flot lavet med professionel finish.
Klart anbefalelsesværdigt!
Jeg købte to ringe fra Josringe. De er så smukke og kom hurtigt. Kan klart anbefales!
Fantastiske smukke ringe
Fantastiske smukke ringe som sidder perfekt på fingeren. Er nu ejer af flere og kan varmt anbefale andre at handle hos JOS 👍😊
Non ho ancora ricevuto gli anelli ma mi…
Non ho ancora ricevuto gli anelli ma mi sento comunque di dare 5 stelle per la disponibilità del ragazzo! È riuscito a spedire la merce anche in italia e mi è stato di grande aiuto con la conversione delle taglie! Assolutamente consigliatissimo :)
10/10 service
10/10 service, svarede på alle mine spørgsmål inden for minutter og ringen er perfekt!
Meget flot ring
Meget flot ring
Jeg er så glad for den.
Jeg har lige købt 2 jos ringe!!
Jeg har lige købt 2 jos ringe!!! Det har været det bedste valgt i mit liv!!! Ong🔥🔥🔥
10/10 Jos ringe
mega fede ringe. super god service! kan kun anbefales
Stor anbefaling herfra
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Jos Ringe. Jeg opdagede Jos Ringe på Instagram og henvendte mig med det samme omkring en særlig bestilling, hvor jeg selv ville sende bestik og få lavet til ringe. Jos Ringe greb det med det samme og inden for kort tid modtog jeg mine helt egne totalt unikke ringe, som er så flotte og passer perfekt. Jeg vil klart anbefale Jos Ringe - nem at være i dialog med og skaber noget utroligt flot og det er så fedt et koncept! Tak igen Jos Ringe.
Under 24 timer efter bestilling!
Jeg bestilte en ring og et armbånd om mandagen aften. Jeg skulle bruge smykkeren dagen efter (tirsdag), da jeg havde galla, og de var så flinke og søde at lave smykkeren hurtigst muligt. Jeg kunne allerede hente smykkerne kl. 08:30 om tirsdagen. Under 24 timer efter bestilling!!
Smykkerne er præcis som billederne på hjemmesiden. Super fede og unikke.
Så alt i alt en super god oplevelse og kan klart anbefale JosRinge :)
Jos Ringe Anmeldelse
Jeg bestilte en ring fra hjemmesiden i min størrelse. Få dage efter ankom ringen til nærmeste pakkeshop, ringen lignede den på billederne og var både god kvalitet og det helt rigtige fit. Udover det var ringen også super billig og ham der ejer virksomheden er super flink. Alt i alt en 10/10 oplevelse.
Super god service og voldsomt flotte…
Super god service og voldsomt flotte ringe!! Klar anbefaling
Dejlig ring, genial form for genbrug
Har købt en guldring af Josringe og har haft den på lige siden, dejlig koncept med genbrug, og også så smuk antik ring man får. Kan varmt anbefales :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.