Jokerwear Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam z całego serca 😁 zamówiłam tutaj bluzę z Painem z anime Naruto.Bluza jest naprawdę super jakości oczywiście sam haft również nie wystaje żadna nitka ani nic się nie pruje.Wiem o czym piszę po... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Długo czekałem z zawieszeniu czy jest w trakcie realizacji czy nie i przez to lekki stres czy zamówienie zostało przeprocesowane itp, no i nie udało się dostarczyć w zakładanym czasie od 2-5 dni roboc... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Długo zastanawiałem się nad zamówieniem bo nie byłem pewny, czy to nie scam. Kontakt mailowy był bardzo sprawny, moje wątpliwości zostały rozwiane. W dodatku producent zadbał, by moje zamówienie dotar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Stickereifachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Od ponad roku prowadzę firmę specjalizującą się w haftowaniu komputerowym, oferując unikalne, ręcznie wykonane wzory na odzieży. Naszą specjalnością są przede wszystkim hafty inspirowane światem anime, które zdobyły ogromną popularność wśród pasjonatów tej kultury. Dzięki nowoczesnym maszynom oraz precyzyjnej technologii haftu komputerowego, jesteśmy w stanie tworzyć wyjątkowe wzory, które zachwycają szczegółowością i dokładnością. Nasza oferta obejmuje szeroki wybór produktów, od odzieży codziennej po akcesoria, na których naniesione są wzory przedstawiające ulubionych bohaterów i motywy z anime. Każdy projekt jest starannie przygotowywany z myślą o indywidualnych potrzebach klienta, co sprawia, że nasze produkty cieszą się ogromnym zainteresowaniem. Zrealizowaliśmy już setki zamówień, a nasi klienci regularnie wracają po kolejne unikalne hafty, co świadczy o wysokiej jakości usług, które oferujemy. Naszym celem jest dostarczanie produktów, które będą nie tylko estetycznie piękne, ale również trwałe i komfortowe. Jesteśmy dumni z naszej pracy, a zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalna obsługa i świetne bluzy

Zamówiłem dwie bluzy – obie są bardzo dobrej jakości. Realizacja i dostawa przebiegły szybko i bez problemów. Sprzedawca szybko odpowiada na wiadomości. Z czystym sumieniem polecam sklep i życzę dalszego rozwoju oraz wielu zadowolonych klientów

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ładne, dobrze wykonane wzory. Dobra jakość materiałów. Super obsługa. Świetna, szybka komunikacja.

7. Dezember 2025

Przepiękne haftowane koszulki

Koszulki przyszły w idealnym stanie, haft na nich jest naprawdę przepiękny i wykonany naprawdę starannie, wybrane przeze mnie na nich obrazki są naprawdę spore, oraz sama wysyłka była ekspresowa, sama paczka była bardzo dobrze zabezpieczona, polecam z całego serca dla każdego, kto chciałby zrobić dla kogoś bliskiego miłym niespodziankę, lub dla samego siebie ❤️‍🔥

11. Dezember 2025

Koszulka projekt indywidualny

Koszulka jak i wykonanie samego haftu super jakość. Realizacja zamówienia naprawdę bardzo szybka i bezproblemowa. Napewno będę wracać i polecać dalej.

5. Dezember 2025

Bluza

Bluza jest przepiękna! Haft jest starannie wykonany, rozmiar zgodny z opisem :) bardzo szybka wysyłka :) polecam serdecznie!

13. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

bardzo dobrze, ale można lepiej

Haft dobrej jakości, koszulka dobrej jakości( z wielkiej brytani, nie żadne chiny), jedyny mankament to fajnie jakby haft był troche większy

26. Oktober 2025
Jokerwear-Logo

Antwort von Jokerwear

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię i przykro nam że wzory nie odpowiadają co do wielkości :(
Bardzo nas cieszy że skład koszulek odpowiada, wybieraliśmy je jak dla samych siebie, a nie typowo "jak najtaniej".
Niestety wzory które Pan wybrał były z bardzo dużym wypełnieniem przez co wydają się małe ale potrzebują nadal dużo czasu i materiału którego używamy. Dla przykładu inne wzory potrafią być dwa razy "większe" ponieważ nie maja ponad 100% wypełnienia, a zużywają tyle samo materiału jak i czasu pracy maszyny.
Zawsze można do nas napisać o dokładne wymiary haftu i dogadać się w sprawie większego haftu!
Pozdrawiamy
JokerWear.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Długo czekałem z zawieszeniu czy jest w…

Długo czekałem z zawieszeniu czy jest w trakcie realizacji czy nie i przez to lekki stres czy zamówienie zostało przeprocesowane itp, no i nie udało się dostarczyć w zakładanym czasie od 2-5 dni roboczych 😇

26. Oktober 2025
Jokerwear-Logo

Antwort von Jokerwear

Dzień dobry, zawsze po złożeniu zamówienia klient dostaje wiadomość z potwierdzeniem od tego momentu się czeka na zamówienie. Otóż 2-5 dni roboczych jest to czas realizacji i do tego dochodzą 1-2 dni robocze firm kurierskich, jest to wszystko opisane na sklepie. Złożył Pan zamówienie 21 października o godzinie 22:30 i paczka w paczkomacie była już 27 października, czyli 4 dni robocze. Z naszej strony wszystko się zgadzało. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących zamówienia można do nas napisać na e-mail albo za pomocą Instagrama i od razu udzielamy odpowiedzi co do zamówienia. Dziękuje i pozdrawiam
JokerWear

❤️ Polecam ❤️

Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Haft customowy, sprawna i szybka komunikacja między mną, a sprzedawcą. Mimo, że zamówiony był custom zamówienie doszło w 4 dni. Jestem pod wrażeniem i z całego serca polecam. ❤️

23. Oktober 2025

Niebieska bluza z Minato przepiękna

Niebieska bluza z Minato przepiękna! Kolor, krój, materiał bardzo przypadły mi do gustu. Bluza jest wygodna i idealnie dopasowana. A hafty: Minato z przodu, kunai z tyłu - wykonane dokładnie i profesjonalnie 😉 Pełne zaangażowanie sprzedawcy pozytywnie zaskoczyło. Kontakt był szybki, sprawny i przyjemny. Czas oczekiwania na przesyłkę również bez zastrzeżeń. Polecam z całego serca! 🧡

1. Oktober 2025

Zakup bluzy z haftem

Całkiem niedawno zamówiłem bluze z haftem i dzisiaj właśnie dotarła i musze powiedzieć że efekt przerósł moje oczekiwania.Realizacja zamówienia przebiegła pomyślnie i bardzo szybko.Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie oraz dbałość o najmniejszy detal. Jednym słowem bardzo polecam.

9. Oktober 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr