Joers Biler Bewertungen 179

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk – bliver lovet én ting, men modtager noget helt andet. Jeg købte en bil (Peugeot 5008) hvor sælgeren personligt lovede mig, at bilen var 100% fejlfri. Siden købet har bilen fejlet kon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KAN KLART ANBEFALES. Køber en Audi A1. Henter bilen i jan. 2026. Efterfølgende opstår lidt problemer med bilen. Joers Biler finde hurtigt en lokal mekaniker i Viborg, og får det ordnet. Intet problem... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Mercedes C-klasse st.car. Helt perfekt handel, god bytte pris og en bil, der fuldstændigt levede op til forventningerne. Jeppe Jørs er meget troværdig og ærlig. Da der efterfølgende var lidt... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en familieejet virksomhed, der har rødder tilbage til 1962. I denne periode har firmaet haft et generationsskifte, og ledes i dag af far & søn. I dag er vi Sydsjællands største brugtvognsforretning, med et årligt salg på 700-800 detailbiler til privatkunder, som alle har tilfælles, at de får den samme kvalitet og betjening, og det er netop grundlaget for vores succes. Når du køber bil hos Jørs Biler får du, udover købeloven, altid 6 mdr. 100% garanti, bilen bliver nysynet & gennemgået fra A-Z på vores eget værksted. Kommer du langvejs fra har vi samarbejdsaftaler med eksterne værksteder over hele landet, så eventuelle garanti reparationer kan laves i dit lokalområde - nemt og bekvemt for dig, som kunde hos os. Jørs Biler samarbejder med Danmarks førende finansieringsselskaber & forsikringsselskaber således vi altid kan tilbyde en totalpakke når du køber bil hos os. Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne bilhus, der altid er et besøg værd med over 150 biler på lager. De bedste bil-hilsner fra team Jørs Biler.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

179 Bewertungen

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Imødekommende, venlige og tager ansvar.

Vi havde en reklamationssag på en Kia, som vi havde købt hos Jørs. Selvom det var mere end et halvt år efter, at vi havde købt bilen og forhandlergarantien var udløbet, indgik Jørs alligevel i at deltage i betalingen af reperationen, således at vi som kunder blev holdt skadefri.
Det blev en sag mellem vores nærmeste Kia-forhandler, Kia Danmark og altså Jørs Biler, som ikke var forpligtet, men alligevel tog et medansvar.
Tak for det.

6. Oktober 2016

Fin og god kundeservice

Det har været en god oplevelse at handle bil med Jørs. Firmaet havde for mange år tilbage et dårligt ry, men det er der bestemt blevet strammet op om.
En ærlig og god kundeservice har været mit indtryk. Pæne lokaler og imødekommende folk, specielt på værkstedet, som uden problemer har rettet et par enkelte fejl.

1. Oktober 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En brugtbilsforhandler jeg har tillid til

Ok. Jeg har nok som mange andre ikke haft den største tillid til brugtbilsforhandlere, journalister, økonomer og politikere, men med hensyn til brugtbilsforhandlere må jeg nok revidere mit syn. Købte for et par måneder siden en brugt Mitsubishi Colt fra 2008. Havde kørt 120.000km men var i særdeles fin stand og til en fornuftig pris. Det viste sig dog at der var en del modstand i styretøjet som bevirkede at den var anstrengende at køre. Specielt på motorvej. Jeg blev ved købet informeret om at der var et halvt års garanti men regnede med at der nok ville være alle mulige forbehold hvis jeg ville benytte mig af det. Tværtimod. Bilen fik uden beregning en ny tandstang som kurerede problemet og mens den var på værksted stillede de en lånebil til rådighed. Også uden beregning. Den næste bil køber jeg også hos Jørs Biler.
Mvh. Peter Bolwig

5. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil til en hver tid handle der igen

Virkelig sød og behagelig betjening, og en hjælpsomhed ud over det normale. Hertil en god pris og de par småting som skulle ordnes på garantien, blev lavet uden bøvl.
Næste gang jeg skal have en brugt bil vil jeg se hvad de har stående hos Jørs!

4. August 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er når man har problemer, man finder ud af om man har handlet det rigtige sted

Sidder på et hotelværelse i London, og tænker tilbage på for et år siden, hvor jeg også sad på et hotel i London. Lige inden jeg tog afsted var min gamle VW Sharan brudt sammen, og det kunne ikke svare sig at ofre mere på den.

Jeg sad derfor på nettet og søgte en ny brugt VW. Jeg faldt over en fin VW Touran hos Jørs, og sendte straks en mail afsted til Jeppe. Efter lidt skriverier blev det aftalt at Jeppe ville sørge for at bilen var klargjort og nysynet til jeg kom hjem den 17. juni, samt hente mig på stationen.

Hvis jeg var tilfreds med bilen kunne jeg køre hjem i den og hvis ikke ville de køre mig til toget igen. Da jeg kom var bilen lige så fin om Jeppe havde sagt, og som den så ud til på billederne.

Så efter en prøvetur købte jeg den, og mindes Jeppes ord, "Jeg dækker alt de første 6 måneder, det skal vi ikke risikere at komme op og skændes over."

Dejligt, det giver ro i sindet, når man køber en 9 år gammel bil, der har kørt 260.000 km. Én ejer, og alle service overholdt hos VW.

Efter 5 måneder får den en bankelyd, og jeg aftaler at få den over til Jørs (bor i Jylland), desværre bryder den sammen inden jeg når over med den.

Det viser sig at være svinghjulet, der har slået hul i gearkassen. Det kostede en ny gearkasse, kobling og svinghjul. Men ikke et ondt ord fra Jørs, de lavede den bare. 14 dage efter gik den i protected mode pga noget med udstødningen. Igen sagde Jeppe, kom ind med den, så fikser vi den. Og det gjorde de.

Så de første 6 månder var rigtig dyre, men som Jeppe havde sagt, så var der ingen diskussion, Jørs dækkede ALT.

De seneste 6 måneder har der heldigvis intet være. En stor tak til Jørs som gjorde alt hvad man på nogen måde kan forlange, og lidt til. Fantastisk service. Det vil være naturligt for mig at kigge hos dem først, når VW'en engang skal skiftes ud - hvis de tør handle med mig igen :-D

Tak, Jeppe - og undskyld det har taget mig så længe at få skrevet en anmeldelse.

14. Juni 2016

Total uselvisk service

Vi havde behov for hjælp omkring vor gamle bil. Med stort smil fik vi venlig service i salgsafdelingen, kun smil, ingen smarte småting, kun topklasse rar behandling!

6. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pålidelig, troværdig og tillidsskabende virksomhed

Jeg købte bil hos Jørs Biler første gang i maj 2012. Det var en Mazda 3, der havde kørt 140.000 km. - altså en ældre bil. I de forgangne 4 år har jeg kørt 135.000 km. hvor Jørs Biler har stået for al service og udskiftning af slidte dele. Jeg har aldrig i mine mange år som bilejer oplevet så god og holdbar service, som i de 4 år.
Derfor var jeg også sikker på, at jeg ville handle bil med Peter og Jeppe Jørs igen, når det blev nødvendigt. Det er det så blevet nu, og jeg må sige, at de lever op til alle mine positive forventninger. De sagde, at jeg roligt kunne købe en Toyota Corolla af ældre dato. Det gjorde jeg, og som sædvanlig var de til at stole på. Jeg er nu den glade ejer af en bil, som kører upåklageligt, og som Jørs Biler også skal servicere. Jeg vil aldrig købe biler andre steder.
De kan deres kram, de er til at stole på, og de er i den grad kundeorienteret.
Anita

4. Juni 2016

Bedste service

Vi købte i dec. 2015 en Opel astra 1.9 cdti hos Jørs biler i Næstved. Jeg har haft mange biler gennem tiden men aldrig oplevet så iorden en service og handel som hos jørs biler. Jeg vil til enhver tid købe en bil hos dem igen og kan varmt anbefale dette til andre. Hilsen Louise og Kenneth.

27. Mai 2016

en ualmindelig god service

Som forbruger har du nogle meninger om hvad du kan forvente, nogle tror på mere end hvad egentlig er regler og love (mig selv inklusiv), selvfølgelig gør du det, du har da et håb om at du får mere end alle andre fordi du også gerne vil passe på dine penge i disse tider :D

Vi kom fra en IKKE velkørende bil på sit 15. År, den stod lige til skrot og intet mindre end det, end ikke det forfaldne mærke var at gemme. Vi står for en familie forøgelse og skulle gerne have en større bil, vi kiggede rundt omkring på nettet via eks. Dba og bil bassen, ekstra udstyr var et must for mig, en flot bil for konen, vi finder så en opel insignia med den helt store udstyrs pakke og forelsker os begge i den, indtil jeg ser prisen, for magen til nærigrøv skal man lede længe efter, jeg gik straks igang med at undersøge priser på på vellignende biler af samme kategori og havde fundet den rigtige fra starten af hos jørs biler. Vi bor i København men det hele var ligesom turen værd.

Efter aftaler i hus med Jeppe bevæger vi os mod Næstved for at hente en bil der efter aftaler er i tip top stand, intet mindre, selv den hurtige reaktion om hvornår vi ville have bilen klar kunne de leve op til. Hjælpen med finanserne kunne de hjælpe med, der manglede ingen ting, Jeppe er på min egen alder så selv den gode kemi blandt unge mennesker var der. Det var ikke bare en almindelig sælger som man godt kunne forvente af en brugtvogns forhandler, det var virkelig et menneske der havde sat sig ind i køberens behov og sørgede for at gøre det til en god handlen hele vejen igennem.

Hele handlen, de aftaler der blev lavet om eks skift af tandem når tiden nærmede sig til det, finanseringen, blive sat ind i bilens brug og lign. Blev lige efter mine håb og forventninger på trods af min ellers nærrige holdning.

Men det slutter bestemt ikke her. Efterfølgende har der været behov for yderlige hjælp fra jørs biler angående bilen, her har den gode service og det gode nærmest venskab med vores forhandler fortsat, selv efter vores garanti var udløbet vælger han ikke bare at trække sig tilbage men stadig være behjælpsom i det omfang som kan være forsvarligt.

Nu er jeg stadig i min unge alder så der vil nok være brug for flere bilkøb og kunne på ingen måde tænke mig til at det skulle være andre end jørs biler.

En meget meget meget taknemmelig køber vil takke af herfra og til enhver tid anbefale at købe deres næste bil hos jørs biler.

Venlig hilsen og på gensyn Kasper.

4. Februar 2016

Tak for god service!

I efteråret 15' købte jeg en Kia Picanto hos Jørs biler.

Fra man træder ind i butikken bliver man mødt med positiv energi og smil. Jeg fik fremvist bilen hvor alle spørgsmål hurtigt og kompetent kunne besvares så man følte sig helt tryg. Jeg prøvede bilen og da jeg følte der var en lille ting med koblingen, fik Jeppe Jørs lavet den med det samme på værkstedet - Nu kører bilen som en drøm!

Ved levering blev der givet god tid til gennemgang af bilen og Jeppe gav sig tilmed tid til at hjælpe med indstilling af radio mm, det var en kæmpe hjælp!

Jeg er fuldt ud tilfreds med den service jeg modtog fra jeg trådte ind af døren til levering. Jeg vil med garanti vende tilbage næste gang jeg skal købe en bil!

30. Januar 2016

Vedr. køb af BMW 1-serie

Hele vejen rundt, en rigtig positiv oplevelse at handle bil hos Jørs Biler! Fra første kontakt til prøvetur, forhandling, forsikring, handel, levering og efterfølgende garanti, har det været en fornøjelse at have med Jeppe at gøre.

Der gives hurtigt og kompetent svar på alle spørgsmål. Forhandling var meget ærlig og realistisk og der bliver taget god tid til kunden ved levering.

Garanti tages seriøst, og der sættes en ære i at overholde garantien med de småting der har været efter købet. Det lyser langt væk de biler som Jørs sælger skal være i orden.

Jeg kan kun give topkarakter til den behandling jeg har fået hos Jørs Biler i Næstved.

Bedste hilsner fra Rasmus

28. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

tak for hjælpen til køb af min første bil

Jeg købte i November 2015 en rød Hyundai i10 fra 2009, kørt 93.000 km til 41.000 kroner hos Jørs biler

Jeg er en ung pige på 21 år, som ikke har spor forstand på biler, men nødvendig - det blev en, så jeg tog kontakt til Jørs biler, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt i dag!

I en alder af 21 år kan pengene være små af den ene eller anden årsag, og mit krav til en bil var, at den skulle være ØKONOMISK. Den skulle være en frihed og gøre hverdagen lettere - ikke være en bekymrende lænke om foden.

Jørs var suveræne til at råde og vejlede, så vi sammen fandt den bedste og nyeste A klasse bil til mig. Servicen var helt i top, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi fandt den bedste bil, som opfyldte kriterierne. Foruden en halvårlig afgift på små 310 kr, kører den hele 20 km/l, så jeg kommer fra A-B flere gange ugentligt, før der atter skal fyldes benzin på tanken.

Peter og Jeppe Jørs var også hurtige enige om, at en ung pige, ude efter sin første bil, skulle have et mindre nedslag i prisen. De havde også 4 vinterdæk liggende på værkstedet til min bil, og disse ville blive monteret kvit og frit inden afhentning. Af hjertet tusinde tak for den gestus!

Jeg har valgt at anmelde Jørs Biler herinde, for det første pga. deres meget fine service og personlige hjælp de gav en ung pige. For det andet har der ingen bøvl været med bilen fra jeg kørte ud ad butikken og for det tredje, håber jeg at kunne være til hjælp for en anden ung studerende, som selv forbander cyklen og regnvejr langt væk.

Mange taknemmelige hilsener fra Katerina Jørgensen

28. November 2015

Hjertelig

Aldrig har jeg oplevet en så fantastisk behandling.. Fik sat 4 nye fjedre på pilen, samt skiftet skiver og klodser på forhjul og 4 nye vinterdæk + fælge, inden Jørs Auto kørte den til syn... Og alt uden beregning.. Kan man bare kalde det fin behandling, jeg er så overvældet... Har for første gang i mit liv, aldrig fortrudt at jeg købte bil hos Jøts Auto...Far som søn, de varmeste mennesker jeg har mødt i dett hverv. Så herfra skal lyde et stort TAK til far og søn...Så skal jeg handle bil igen, så ved jeg hvor jeg sætter kursen til, Jørs Auto Næstved... Ps... Kan på det varmeste anbefale Jørs Auto... Hilsen..
. Bjarne Munk Breinbjerg

24. November 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vedr køb af VW Touran årg 2013, km 49000 ,pris 279.000 kr.

Super god behandling, og svarer hurtigt på mails.
Ingen problemer med at få lavet fejl og mangler på garanti – også selvom det var 2 dage før garantien udløb at jeg opdagede at flere varmetråde i bagruden var defekt.
Bilen altid meget pæn klargjort ved afhentning – også efter reparation
En selvfølge at man får lånebil under reparation.

Efter at have fået bilen opdagede jeg at den desværre havde en defekt, - den var blevet løftet forkert hvorfor paneler var trykket op. Det blev selvfølgelig lavet på garantien, men en defekt jeg gerne ville have kendt inden jeg købte bilen da det kan give rustproblemer senere. Værkstedet må / burde efter min mening have set denne skade under klargøring af bilen, hvor der bl.a. blev skiftet hjul på bilen. Har dog efterfølgende selv ofret en pava behandling på bilen.
Samlet set vil jeg klart anbefale Jørs Biler, og vil købe bil der igen.

14. November 2015

God og venlig betjening

Jeg købte en Mazda 6 årgang 2007 til 69.800 kr
Der var ikke trækkrog på, men det fik jeg sat på uden beregning.
Jeg ved at der er problemer med rust på Mazda 6, så jeg fik indføjet i købsaftalen at Jørs biler skulle udbedre evt rustskader på bilen. Det var ikke noget problem.
Da jeg skulle hente bilen instruerede de mig i alt udstyret i bilen... Det er da god service.
De er venlige og hjælpsomme. Et sted jeg vil benytte frem over.

16. Oktober 2015

Hej Conny
Mange tak for de positive ord.
Det var en fornøjelse at handle med dig, og håber at Mazdaen lever op til dine forventninger fortsat.

Holder hvad de lover

Købte en Citroën c4 grand picasso i sommer 2015. Jeppe Jørs såvel som deres mekanikkere var yderst hjælpsomme og imødekommende også efter købet. Bilen blev uopfordret sendt til Citroen værksted for tjek af aut. gearkasse fordi Jørs mekanikker havde bemærket en fejl på gearet og som resulterede i at Jørs måtte betale kr. 15000 for en rep. jeg ikke selv havde opdaget samt alle de ting jeg havede bemærket blev lavet Altsammen foregik uden bøvl. Så toppoint herfra. Formentlig en af de aller bedste brugtvognsforhandlere på markedet.
Peter Foli

24. September 2015

Hej Peter

Ja den drillede lidt efter levering, men vi måtte jo rette op på fejlene så du fremadrettet for det optimale ud af din Citroën Grand Picasso.
Tak for tålmodigheden og de positive ord.

Køb af en peugeot

Vi fandt en Peugeot hos Jørs biler i næstved som opfyldte alle vores ønsker. Ved ankomst super betjening og god gennemgang af bilen.Vi fik fin byttepris og bilen blev vores.Levering til tiden og de små ting der har været er lavet helt efter bogen.Super behandling.Kan kun anbefale andre et besøg hos Jørs hvis man skal have en ny bil.

18. September 2015

Hej Henrik

Dejligt at høre, at opgraderingen fra Chevrolet Spark til Peugeot 207, var det rigtige valg, Og at bilen nu kører helt, som den skal.
Tak for de positive ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds med handel og service hos Jørs Biler.

Købte en Passat st. fra 2007 hos Jørs Biler i feb. 2015.

Fik en god byttepris for min gamle bil, og har været ovenud tilfreds med Passaten, og handlen i øvrigt.

I forbindelse med nogle mindre reparationer på bilen, blev alt dækket på garantien. Jørs biler lavede endda mere end vi havde aftalt og på kortere tid. Ikke nok med det, ja, så stillede man også en lånebil til rådighed.

Jeg kan på den baggrund kun opfordre til at handle bil hos Jørs.

15. September 2015

Hej Lasse

Det manglede da bare! selv de mest velholdte bil kan have lidt småfejl, og så må det bare laves.
Godt at høre, at bilen nu kører fuldstændig, som den skal.

Rigtig god oplevelse

Der var god service og gode råd at hente hos Jørs biler. Jeg er meget glad for mit køb!

15. September 2015

Hej Lone

Godt at høre, at Chevrolet Sparken bare kører derud af.
Nu fik du også hentet dine vinterdæk, så du kan stå godt fast til vinter.

Super firma

Har lige købt en brugt Mazda hos Jørs biler...Den have nogle kosmiske små skavanker ,
No problemos , du kommer bare med bilen, så får vi det lavet ...
Meget imødekommende sælgere, man får hurtigt tillid til dem, og det er vigtig, når man skal købe brugt bil..så 5 stjerner fra os, med pil opad.

Mvh Michael og Ulla Schwabe

29. August 2015

Hej Michael & Ulla

Tusinde tak for de "6 stjerner"
Det var super hyggeligt at handle med jer, og også når der skulle laves lidt på bilen.
Jeg er glad over at Jeres Mazda 6 Sport nu bare spiller.

Jeppe Jørs

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr