Joers Biler Bewertungen 179

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk – bliver lovet én ting, men modtager noget helt andet. Jeg købte en bil (Peugeot 5008) hvor sælgeren personligt lovede mig, at bilen var 100% fejlfri. Siden købet har bilen fejlet kon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KAN KLART ANBEFALES. Køber en Audi A1. Henter bilen i jan. 2026. Efterfølgende opstår lidt problemer med bilen. Joers Biler finde hurtigt en lokal mekaniker i Viborg, og får det ordnet. Intet problem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Citroën c4 grand picasso i sommer 2015. Jeppe Jørs såvel som deres mekanikkere var yderst hjælpsomme og imødekommende også efter købet. Bilen blev uopfordret sendt til Citroen værksted for t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en Mercedes C-klasse st.car. Helt perfekt handel, god bytte pris og en bil, der fuldstændigt levede op til forventningerne. Jeppe Jørs er meget troværdig og ærlig. Da der efterfølgende var lidt... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en familieejet virksomhed, der har rødder tilbage til 1962. I denne periode har firmaet haft et generationsskifte, og ledes i dag af far & søn. I dag er vi Sydsjællands største brugtvognsforretning, med et årligt salg på 700-800 detailbiler til privatkunder, som alle har tilfælles, at de får den samme kvalitet og betjening, og det er netop grundlaget for vores succes. Når du køber bil hos Jørs Biler får du, udover købeloven, altid 6 mdr. 100% garanti, bilen bliver nysynet & gennemgået fra A-Z på vores eget værksted. Kommer du langvejs fra har vi samarbejdsaftaler med eksterne værksteder over hele landet, så eventuelle garanti reparationer kan laves i dit lokalområde - nemt og bekvemt for dig, som kunde hos os. Jørs Biler samarbejder med Danmarks førende finansieringsselskaber & forsikringsselskaber således vi altid kan tilbyde en totalpakke når du køber bil hos os. Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne bilhus, der altid er et besøg værd med over 150 biler på lager. De bedste bil-hilsner fra team Jørs Biler.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

179 Bewertungen

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Professionel bilhandel

Professionel bilhandel
Super professionel betjening.

Købte bil hos Jørs Biler.

Vi blev mødt med et smil, god og konstruktiv dialog.
Han skulle ikke ‘bare’ sælge - han lyttede og vejledede os i forhold til vores ønsker, behov og alternativ til vores søgning.

Rigtig god service og vejledning - som gør hvis (når) vi skal have skiftet bil 2 så går turen igen til Jørs Biler.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ekstra stjerner til John

Vores bedste anbefaling når man skal have ny brugt bil 👍🏻😊

19. März 2022

BMW 750 køb og fremragende service

I september 2021 købte jeg er 12 år gammel BMW 750 hos Jørs Biler. Den kører fantastisk, men fik den checket efter 5 måneder hos FDM og der var lidt småting, som skulle laves. Jørs Biler tog straks bilen ind og alt blev lavet uden beregning. Enestående service, det er helt sikkert her, vi køber biler fremover:-))

11. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte bil hos Jørs. Dagen efter var der en revne i forruden, den blev skiftet uden problemer.

Har kun fået rigtig god service og vejledning.
Min bedste anbefaling når man skal have ny brugt bil 👍🏻😊

11. Februar 2022

Super service!

Købte en Audi Q2 hos Jørs Biler af John. Bilen stod præcist som aftalt med nysyn, service og ny-poleret. Meget behagelig service hele vejen igennem. 5 stjerner til John herfra. Kan varmt anbefales.

2. Dezember 2021

Meget tillidsvækkende og anbefalelsesværdigt

Vi købte en VW Polo 1.2 TSI i juli 2021. 6 mdrs. 100% garanti gjorde udslaget for os - samt bilens stand mv. Ved montage andetsteds af 4 hjul med nye dæk, blev det konstateret, at den ene "bærearm" var slidt op. Vores lokale værksted talte med Jørs, som bad vores lokale værksted om at skifte bærearmen og sende regningen til dem. Nogle mindre udfordringer med DSG-gearkassen blev løst på samme enkle og kundevenlige måde. Var på opfordring fra Jørs, forbi Næstved hvor et andet autoværksted (nabo til Jørs) foretog en grundjustering af gearkassen. Det økonomiske mellemværende blev klaret mellem værkstedet og Jørs. Det er sådan alle autoforhandlere burde agere. Super service - med kunden i fokus. Meget tillidsvækkende og anbefalelsesværdigt.

1. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jørs biler kan klart anbefales!

Jørs biler er en rar og professionel forretning.
De ved at kunderne er vigtige og det kan mærkes !
Jeg vil tilstræbe at købe mine biler hos Jeppe hver gang

18. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Styr på stumperne, og forretningen.

Købte en fin WV Touran fra 2011 hos Jørs i juni måned. Jeg havde et par småbemærkninger på bilen inden købet, men havde travlt med at komme på bilferie med familien dagen efter. Havde derfor ikke tid til at vente på at bilen blev synet og fejlene rettet. Aftalen blev så, at jeg kunne aflevere bilen til service og syn, når ferien var slut og værkstedet havde tid. Ferien blev god og bilen var fin at køre i, men vi havde dog et et ufrivilligt stop i Sydtyskland, da strømfordeleren/styreboks-dimsen stod af. Heldigvis har de stadig styr på stumperne i nabolandet, og vi var hurtigt videre med ny strømdims på bilen og 4400 kr mindre på kontoen.
7000 km senere afleverede jeg 6. oktober bilen til syn, service og lagde samtidig regningen fra den tyske mekaniker på disken.
Få timer efter er bilen klar til afhentning. Nysynet, efterset og småfejlene er rettet. Da jeg spørger til regningen, får jeg besked på at gå ind til chefen selv.
Jeg regner så med, at jeg skal ind og høre på en klassisk snak om, at brugtvognsgarantien desværre kun dækker drivlinjens komponenter, der begrænser sig til de få vitale dele på en motor, der tilfældigvis aldrig går i stykker... blah blah...
Men nej, i stedet bliver jeg mødt med et smil, en joke om tyske reservedelspriser, og bliver bedt om at oplyse mine kontooplysninger, så han kan betale regningen med det samme.
Det er rart når ens fordomme bliver gjort til skamme;
Jørs har også styr på stumperne, og på business.

6. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse som skaber tryghed.

God oplevelse og dejligt at blive bekræftet i at efterservice også er noget Joers Biler prioriterer højt.
Det giver tryghed efter at man har købt :-)
Jeppe sender virkelig nogle gode signaler her på vegne af Joers Biler.

17. September 2021

Super forhandler .!!

Super forhandler .!!
Pga en menneskelig fejl, var der dog problemer med et sæt vinterdæk, som vi var blevet lovet..

Forhandleren havde sagt ja til at bilen var med vinterdæk, udover de sommerdæk som sidder på.. Han fik slået den forkerte bil op i systemet, da vi spurgte ind til vinterdæk..

Så da vi henter bilen er der ingen vinterdæk, men selvfølgelig fik vi et sæt med alligevel, da han godt vidste at der var sket en fejl 👍

Det synes vi er super service 💪 og udover det så var bilen super flot klargjort !!

12. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En ualmindelig dygtig og behagelig…

En ualmindelig dygtig og behagelig sælger som tog sig god tid til dialog og fremvisning af bilen. Rigtig god service og alle aftaler overholdt. Alt i alt en meget god og positiv oplevelse ved køb af bil

12. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, selvom jeg bor langt væk.

Bor i Jylland og købte en bil fra dem, uden at have haft mulighed for at prøve den, men de gav 1/2 års 100 % garanti, og jeg kunne benytte valgfrit værksted i mit nærområde. Denne garanti har de til fulde levet op til, og jeg har været super tilfreds, både med købet og den efterfølgende kommunikation. De er nemme at få fat på, og svarer min mekaniker hurtigt

31. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en brugt Superb i oktober 2020 efter vi havde aftalt en god pris på min gamle Fabia.
På vej hjem opdager jeg et stenslag i passagersiden for neden og ringer til dem, besked er, kør ind og få det lavet så betaler vi.
Da jeg skulle skifte fra vinterdæk til sommerdæk, fortalte dækcenteret mig at de var direkte dårlige med revner og buler i dækkene og de ikke vil anbefale jeg kører på dem, kontakter Jørs biler igen efter 6 måneder og fortæller om problemet, de sender nye dæk til det dækcenter jeg har brugt uden nogen dikkedarer.
Kan klart anbefale at tage en snak med dem når du skal have en ny brugt bil.

6. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Jørs er service og kvalitet altid i…

Hos Jørs er service og kvalitet altid i top. Som kunde føler man sig altid velkommen og der bliver gjort sit yderste for at imødekomme ønsker. Priserne er fair og man får gode priser for bytte biler. Kan ikke se hvorfor man skulle købe bil andre steder.

Trine

16. April 2021

Anbefalet: Køb bil af John Jørgensen

Jeg har lige haft fornøjelsen af at handle bil med John Jørgensen, som ydede en ekstraordinær service i forbindelse med mit køb af VW Arteon.

Ham kan jeg varmt anbefale at handle bil hos.

9. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr