JL Video Bewertungen 2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hverken fotografisk dygtighed eller overholdelse af aftale.

Jeg har ikke haft lyst til at skrive, det jeg nu gør, men hermed håber jeg at forbygge at andre kommer til at bestille jl-video, et enmandsfirma, ejet af Jesper Lambert.
J.L. var bestilt til min fødselsdag i maj 2016, til at dække hele festen med både video og fotos. Alt kunne lade sig gøre før festen, og J.L. var behagelig at tale med. I aftalen stod bl.a.: ”Jeg slutter, når gæsterne forlader bordet”, en festmiddag tager min. 4 til 5 timer, det ved enhver. Middagen startede kl. 18.30, fotografen havde været der fra eftermiddagen. Pludselig kl. ca. 22.30 opdagede jeg at J.L. var væk. GÆSTERNE HAVDE IKKE FORLADT BORDET. Dels brugte jeg tid på at lede efter ham, ”var han blevet dårlig” eller? Jeg forsøgte at ringe og SMS, INGEN svar. Næste dag fik jeg en opringning fra J.L, med en masse forklaring, om at han skulle tidlig op…………….
Det ændre ikke fakta, at J.L skred uden at sige han gik, og gav ikke mig mulighed for at få andre til at optage sidste morsomme indslag. Efterfølgende fik vi rå klip tilsendt, samt fotos. Af fotos havde jeg specielt bedt om at få taget fra alle tolv borde under festmiddagen, ingen fotos. Fra selve festmiddagen fandtes 14 tilfældige fotos, ikke særlig gode fotos, taget 21.30 til 21.35. Af de fire timer J.L var tilstede under festmiddagen, er der ca. 2 timers videooptagelser, og J.L mener så ikke der var tid til at tage fotos? Da jeg kan se det tager ca. 5 min at tage 14 fotos er dette totalt uacceptabelt, samt totalt uprofessionelt. En lang historie kort: jeg har forsøgt, at være positiv, tilbyde alle mulige måder, for at få et godt resultat, af det J.L. nu havde været i stand til at optage til festen, så J.L. dog kunne opfylde noget af aftalen. Ingen svar fra J.L. på nogen af mine mails, fem ialt, samt en telefonopringning, hvor han lovede at ”se på materialet”, og give en tilbagemelding. Ingen tilbagemelding.
Min konklusion nu er: J. L. holdt ikke ord, og han leverede slet ikke hvad han havde lovet ifølge aftalen før festen. Jeg har ikke set noget professionelt foto arbejde fra hans side, så om han er i stand til at levere dette ved jeg ikke. Det sværeste er, at J.L. ingen vilje udviser til kompromis, trods manglende overholdelse af vores aftale.
Naturligvis er hvad jeg skriver min oplevelse fra den dag, jeg havde bestilt J.L. til at være fotograf.
Tilføjelse:
28-11-2016 er J.L. gået med til forlig, som jeg er glad for.
Efter hjælp fra Center for Klageløsning, er der opnået forlig i sagen, jeg har fået tilbagebetalt 2.000 kr., og dermed er sagen afsluttet på en ordentlig måde.

9. November 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slet ikke dygtig nok + ubehagelig efterfølgende

Vi havde hyret Jesper Lambert til at tage billeder og filme til vores bryllup. Han kom for sent på dagen, mange billeder havde grimme skygger, lyden på videoen var dårlig og han var kommet til at slette optagelser af en af talerne. Derudover modtog vi - sammen med vores billeder og video - et virkelig ubehageligt brev. Vi havde søgt referencer på Jesper på nettet, og han mente, at vi havde sådt tvivl om hans praksis. Vi skrev til ham og undskyldte. Senere skrev vi om problemerne med vores varer, og til det fik vi at vide, at vi via vores første mail havde accepteret det modtagne og at han derfor havde slettet råoptagelserne. Derefter fulgte en virkelig ubehagelig korrespondance, hvor vi forsøgte at finde en løsning og en form for kompensation, men istedet følte at vi mere vrede fra Jesper. Vi opgav og tog til takke med hvad vi havde fået. Der var også et par ok gode billeder og dagen kan jo alligevel ikke gøres om.

Der er altid to sider af en historie og Jesper har sikkert også sin. Men jeg vil anbefale alle - brudepar og andre - at holde sig langt langt væk.

1. April 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr