Unternehmen hat geantwortet
Overtog et hus, og fik Jonathan til at hjælpe med EL arbejdet. Han leverede et grundigt og professionelt arbejde, svarede godt på alle mine spørgsmål og holdt både aftalte tider og priser. Jeg vil h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde besøg af Jk El-teknik i forbindelse med at vi gerne ville have lavet ny eltavle (den gamle var fra 1965) Vi lavede en aftale med dem. Opgaven blevet løst virkelig godt!! Vi giver vores va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har brugt JK Elteknik i forbindelse med en gennemgribende renovering af vores hus, hvor de blandt andet stod for nyt el i hele huset, installation til vores nye varmepumpe samt etablering af en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elektriker virksomhed med ekstra stort fokus på god kommunikation og kvalitets håndværk. Vi er med dig hele vejen igennem byggeprocessen.
Kofod Anchers Vej 55D, 3060, Espergærde, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
I forbindelse med renovering af vores ca. 50 år gamle måler- og sikringsinstallation og gennemgang af hele installationen og montering af en EMMA til styring af vores solcellesystem, kontaktede vi for første gang JK El-teknik og i dag er arbejdet afsluttet inden for den aftalte tid og tilbudsramme til vores store tilfredshed.
Jonathan og lærling Elias var professionelle, grundige og fleksible under hele processen, så det er ikke sidste gange vi kontakter dem for at få lavet el-arbejde i vores 'halvfjerdserhus' i Espergærde.
Vi har brugt JK Elteknik i forbindelse med en gennemgribende renovering af vores hus, hvor de blandt andet stod for nyt el i hele huset, installation til vores nye varmepumpe samt etablering af en ny eltavle.
Allerede fra begyndelsen var JK Elteknik gode til at rådgive os om de forskellige muligheder og finde løsninger, der passede til både huset og vores behov. Undervejs i renoveringen har de været fleksible, løsningsorienterede og nemme at kommunikere med – også når planerne ændrede sig, eller der opstod behov for justeringer. Rådgivning og udførende arbejde strakte sig over en periode på ca. 6 måneder.
Arbejdet er udført professionelt og grundigt, og vi har følt os i trygge hænder gennem hele forløbet. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat og kan varmt anbefale JK Elteknik til andre, der har brug for en kompetent og pålidelig elektriker.

Antwort von Jk El-teknik
Overtog et hus, og fik Jonathan til at hjælpe med EL arbejdet.
Jeg vil helt sikkert anbefale JK El-teknik.

Antwort von Jk El-teknik
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Jonathan, og jeg kan varmt anbefale ham og hans team! Jeg har fast bopæl i udlandet, og derfor forgik alt på mail og med 9 timers tidsforskel. Det til trods, oplevede jeg en venlig, serviceminded, og tæt personlig dialog fra start til slut, med stor gennemsigtighed på, hvordan opgaven ville blive udført, arbejdets omfang, med hvem, og hvornår. Alt blev udført til punk og prikke, og det samme med afregning. Virkelig god og professional uplevels fra start til slut!

Antwort von Jk El-teknik
Vi lavede en aftale med dem.
Opgaven blevet løst virkelig godt!!
Vi giver vores varmeste anbefalinger.

Antwort von Jk El-teknik
Meget skuffende oplevelse. Efter besigtigelsen oplyste virksomheden skriftligt, at arbejdet havde taget 2 timer, og at yderligere arbejde først skulle sættes i gang efter vores accept. Alligevel modtog vi en faktura på 3 timer. Da vi gjorde indsigelse, ændrede begrundelsen sig flere gange, og sagen endte med trusler om inkasso.
Som privatkunde føler jeg mig dårligt behandlet. Jeg forventer klare aftaler – ikke ekstraregninger og et massivt pres for at betale. Det kan jeg desværre ikke anbefale.

Antwort von Jk El-teknik
Vi har i dag fået udført et yderst professionelt stykke arbejde.
Vejledning og montering af ladeboks, der ser godt ud og bare spiller.
Uden forudgående aftale kaster Jonathan sig over yderligere opgaver, som jeg havde behov for. Meget fleksibel og efterlod os glade og tilfredse.

Antwort von Jk El-teknik
Vi havde besøg af Jonathan fra JK EL-teknik til udbedring af el-installationer, ventilation m.m., og vi er meget tilfredse med arbejdet. Jonathan var både omhyggelig, venlig og punktlig, og han overholdte alle aftaler til punkt og prikke. Derudover lavede han endda ekstra arbejde ud over det, der var aftalt på forhånd, hvilket vi satte stor pris på.
Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter JK EL-teknik, og vi kan klart anbefale dem til andre.

Antwort von Jk El-teknik
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til JK El-teknik og især til Jonathan og Elias. Fra start til slut har oplevelsen været helt i top. De er ekstremt professionelle, pålidelige og samtidig utrolig venlige og imødekommende.
Arbejdet blev udført grundigt, effektivt og med stor faglighed, og de tog sig tid til at forklare tingene undervejs, så man følte sig tryg og godt informeret. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed – og det mærkes hele vejen igennem.
Det er sjældent, man møder håndværkere, der kombinerer så høj faglighed med så god service og positiv energi. Tusind tak til Jonathan og Elias for en virkelig god oplevelse – jeg vil uden tøven bruge JK El-teknik igen og anbefale dem til alle, der har brug for en dygtig elektriker! 🙌⚡️

Jeg havde i dag besøg af 2 elektrikere fra JK el teknik,
Det var en yderst positiv oplevelse, de udførte et flot arbejde. Kan varmt anbefales,

Antwort von Jk El-teknik
Meget kompetent og professionel opgaveløsning

Antwort von Jk El-teknik
Vi fik lavet lys og el på en ny etage, og alt blev udført hurtigt og kompetent. Jonathan er rar at have i huset og god til at finde de rigtige løsninger. Han koordinerede i øvrigt selv med tømrer og maler, så hele processen gik som smurt. Varm anbefaling.

Antwort von Jk El-teknik
Jonathan leverede god rådgivning, overholdt alle aftaler til tiden og klarede det hele under budget. Kan klart anbefales!

Antwort von Jk El-teknik
JK El-Teknik gav et tilbud, der var bedre end øvrige firmaer. Rådgivningen både før og under projektet var meget tilfredsstillende, og service og fleksibilitet gik igen i alle faser. Faglighed og professionalisme var helt i top, og jeg kan kun på det varmeste anbefale JK.

Antwort von Jk El-teknik
Vi har haft Jonathan fra JK El-teknik til at stå for alt elarbejdet i vores nye hus, og vi har været mere end tilfredse fra start til slut. Der var meget der skulles laves og Jonathan gik til opgaven med stort gå på mod og har hele vejen igennem været løsningsorienteret.
Jonathan var både professionel, behagelig og nem at samarbejde med.
Arbejdet er udført grundigt, pænt og til tiden, og vi har følt os i trygge hænder hele vejen. Jonathan har også været meget fleksibel og hjælpsom, når vi undervejs har haft små ændringer eller spørgsmål.
Det har bare været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og vi står nu med et resultat, vi er super glade for og tilfredse med.
Vi kan på alle måder anbefale JK El-teknik til alle, der ønsker en dygtig og pålidelig elektriker, der både leverer kvalitet og god service.

Antwort von Jk El-teknik
En kæmpe anbefaling herfra. Jonathans arbejde giver et helt perfekt resultat. Han giver gode brugbare råd, både om selve belysningen og af udseende. Top professionel!!

Antwort von Jk El-teknik
En meget stor anbefaling! Jonathan reagerer hurtigt på henvendelser og kommer med flere forskellige forslag til løsninger på opgaven - denne er blevet løst hurtigt og meget professionelt. Har tidligere anvendt andre elektrikere med blandede oplevelser - nu behøver jeg ikke længere at lede, for Jonathan leverer bare 100 %!

Antwort von Jk El-teknik
Jonathan har lavet et super godt arbejde med installering af ny EL-tavle og trækning af ledninger.
Super venlig og grundig. Kan kun anbefales.

Antwort von Jk El-teknik
Alt arbejde bliver udført møjsommeligt og alle aftaler overholdes. Det er perfekt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.