Sinds onze fitness werd overgenomen door Jims, is de algemene kwaliteit aanzienlijk achteruitgegaan. Er worden veel beloftes gemaakt, maar er wordt weinig daadwerkelijk gerealiseerd... Om de pa... Mehr ansehen
Zeer goede fitness en steeds verzorgd. (Opwijk) Minpunt aan Jims: voor iets meer te betalen per maand tov een andere fitness, hadden de openingsuren toch anders gemogen. 17u sluitingstijd in het... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Openingsuren vallen tegen...
Zeer goede fitness en steeds verzorgd. (Opwijk)
17u sluitingstijd in het weekend is echt te vroeg. 24/7 had een mooie service geweest.
Mijn persoonlijke mening
ik ben ontzettend tevreden over dit fitnesscentrum. Vanaf het moment dat je binnenkomt, merk je meteen dat er een fijne sfeer hangt. het personeel is super vriendelijk en staat altijd klaar om je te helpen, of je nu vragen hebt over apparatuur of advies nodig hebt over je training.
Het team motiveert je om het beste uit jezelf te halen en zorgt ervoor dat je met plezier blijft komen sporten.
De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, wat het sporten extra aangenaam maakt; Kortom, een top fitnesscentrum waar klantvriendelijkheid, enthousiasme en professionaliteit perfect samenkomen. Absoluut een aanrader
JIMS Asse - slechte service
JIMS Asse : een mooie en kwalitatieve infrastructuur, maar helaas wordt die volledig onderuitgehaald door de manier waarop de club wordt uitgebaat.
De club was nog geen maand open en ik had al meerdere keren voor een gesloten deur gestaan om 7:30, terwijl de officiële openingstijd 7:00 was. Er was op die momenten geen medewerker aanwezig en dus kon ik simpelweg niet trainen.
Een maand later werden de openingsuren “tijdelijk” aangepast van 7:00 naar 9:30. Voor mij maakt dat het abonnement praktisch onbruikbaar, aangezien ik net vóór mijn werk ga trainen en mijn abonnement ben aangegaan op basis van de oorspronkelijke openingsuren.
Ik heb daarom gevraagd om mijn abonnement definitief stop te zetten. Dat werd geweigerd.
Als reden werd een personeelstekort aangehaald, wat ik persoonlijk moeilijk te rijmen vind met het feit dat zowel ikzelf als twee kennissen interesse hebben getoond om in de club te werken. Zij kregen geen antwoord en ik kreeg te horen dat er al voldoende mensen in het team waren.
Intussen heb ik de Consumentenombudsdienst en de relevante overheidsdiensten op de hoogte gebracht.
Voor mij is dit bijzonder teleurstellend. Je verkoopt een abonnement op basis van bepaalde openingsuren, wijzigt die vervolgens waardoor klanten hun abonnement niet meer normaal kunnen gebruiken, en weigert dan een correcte oplossing.
Mooie fitness, maar qua betrouwbaarheid, communicatie en klantgerichtheid absoluut ondermaats.
Très déçu par la gestion client
Très déçu par la gestion client. Client depuis 2021, je n’utilisais plus la salle depuis longtemps et j’ai demandé la résiliation. Malgré cela, on m’a réclamé un mois supplémentaire en invoquant un préavis, sans réelle volonté de trouver une solution adaptée ni geste commercial malgré plusieurs échanges.
Les réponses reçues m’ont donné le sentiment d’un traitement purement administratif, sans considération pour la fidélité du client ni recherche d’arrangement raisonnable.
Dommage, car au-delà des installations, la qualité du service client fait aussi la réputation d’un établissement. Pour ma part, cette expérience me laisse une image très négative.
Duidelijke achteruitgang in kwaliteit na de overname
Om de paar weken lijkt er weer nieuw management of personeel te zijn dat met nieuwe plannen komt die uiteindelijk niet worden uitgevoerd.
Je zou verwachten dat een grote keten zoals deze haar klanten centraal stelt, maar dat is helaas niet het geval.
Daarnaast voelt het verplicht moeten downloaden van een app om te reserveren en zelfs toegang te krijgen tot de fitness onnodig beperkend en onpraktisch.
Since it became jims instead of NRG it…
Since it became jims instead of NRG it went down the hill. Bad service , got denied acces because i dont have the app installed , and the locker rooms are a mess. They just want money and nothing els. It to expensive for what it is.
Oplichters
Ik was in Schilde VIP lid gedurende 1,5 j in 2023 en betaalde via domiciliering dus 60€/maand. Tot 2 x toe werd dit bedrag 2x op 1 maand afgehaald. Ik ging aan de balie hierover klagen maar mijn geld kreeg ik niet terug … ik kreeg 2 maand gratis maar dat wilde ik niet uit principe.Vervolgens heb ik mijn abonnement opgezegd (helaas mondeling) en nu na 2 jaar krijg ik een brief van La-on ( incasso ) dat ik nog 1 maand lidgeldmoet betalen … echt een schande … ik zet daar geen voet meer binnen
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring. Tijdens mijn proefdag werd de gym als 24/7 open gepromoot, maar 3 maanden later hebben ze de openingsuren veranderd en is 24/7 stopgezet. Daardoor kan ik er niet meer trainen, maar toch weigeren ze het contract correct te beëindigen.
Ik heb ondertussen 3 verschillende e-mails met verschillende einddata van mijn contract ontvangen. Volgens hun eigen mails is mijn contract dus al beëindigd, maar ze blijven toch proberen geld van mijn rekening te halen, terwijl alles al betaald is.
Zeer onprofessionele communicatie. FOD Economie is inmiddels op de hoogte gebracht.
Zeer slecht contract ondertekend bijna…
Zeer slecht contract ondertekend bijna jaar geleden mocht altijd kind meenemen lang dicht geweest wegens verbouwing ze communiceren niks en weigeren me ineens wegens kind regels veranderd ! Dit kan niet zomaar is contract breuk !!
Problemen niet aangepakt in Jims Beveren…
Problemen worden niet aangepakt in Jims Beveren
Jims Beveren is op zich een heel leuke sportclub met zeer vriendelijk personeel maar jammer genoeg is er al jaren geen verwarming meer in de kleedkamers. Nochtans is er verwarming aanwezig maar deze is defect en wordt jammer genoeg niet hersteld...
Jims is niet meer zoals NRG vroeger was…
Dit was vroeger een goeie sportschool, nu trekt het op niks meer, basicfit veel goedkoper en zelfde voordelen….
Ze hebben zelfs recentelijk hun 24/7 gym weg gehaald terwijl veel leden hiervoor kwamen…
Prutsers
Robbery!!!
Club Beveren werd opgefrist maar…
Club Beveren werd opgefrist maar verwarming in kleedkamers is niet aangepakt blijft er ijskoud
Slechte gym
3,0
Jana C.
33 minuten geleden
Nieuw
Reeds 2 jaar lid (bij voorheen NRG). Altijd zeer tevreden geweest en me thuis gevoeld tot na de verbouwingen en overname.
❤️🙏2
Dennis Van Den Bergh
4 maanden geleden
Vorige keer een kleinigheidje vergeten maar deze keer was alles weer tip top in orde. Heerlijke frietjes btw 😉 Bedankt voor de compensatie 👌🏼
jack livens
1 review
8 maanden geleden
Vanwegen dat ons vannalle beloftes zijn verteld hier zijn er weinig van waar gekomen. Zoals dat de prijzen omhoog gingen gaan zodat het een 24/7 gym ging worden maar nee dit is dus niet. Dan ook wij mogen het squat rek NIET GEBRUIKEN omdat …Meer
❤️🙏🔥8
Thomas Van der Kelen
8 maanden geleden
Top medewerkers!!!
Jana C.
33 minuten geleden
Nieuw
Sinds een 6-tal maanden werd het squat-rack afgesloten. (met dreigingen tot sancties bij toch gebruik) Dit is een aanslepende zaak mbt geluidsoverlast en de bovenburen. Er wordt al 6 maanden lang gezocht naar oplossingen, die er maar niet komen. Ik ben een veelvuldig gebruiker van het squat-rack voor squats en Deadlifts. Het brengt dan ook grote frustraties met zich mee dat dit niet meer mag gebruikt worden! Wanneer je vraagt naar oplossingen hebben ze geen concrete oplossingen of je hebt een student vast die het hoort donderen in Keulen. Verder betaal je wel volle pot voor je abonnement terwijl je niet voluit kan trainen : dit kan gewoonweg niet. Ik ben helaas ook niet mobiel genoeg om andere filialen af te reizen. Wanneer je contact zoekt met de hoofdzetel van Jims volgt er grote stilte, maw : massa bedoening en kwaliteit ver zoek.. Inmiddels heb ik verdere stappen ondernomen met onmiddelijke stopzetting van mijn abonnement. Ik voel me genoodzaakt een andere en betere fitness te zoeken. Ik hoop met deze review andere mensen te informeren over de zakelijke tekortkomingen van deze keten.
Ronduit vies is de vestiging van Jims…
Ronduit vies is de vestiging van Jims in Kampenhout word amper gepoetst, koude kleedkamers waar er schimmel in de douches staat en als men commentaar heeft word men afgeblaft Veiligheid kennen ze er niet want de sauna liggen electrische kabeld open en bloot in een vochtige omgeving problemen de verantwoordelijken steken hun kop in het zand !
Onterechte aanmaning en andere wanpraktijken
Onterechte aanmaning via advocatenbureau ontvangen voor een vorig abonnement. Ik betaal telkens in 1 keer dus dit extra bedrag kan niet. Customer service al 2 weken geleden gecontracteerd zonder reactie. Social mediakanalen afgesloten voor berichten omdat ze anders waarschijnlijk daar ook op overrompeld worden als ik online lees hoe fout de boel gaat sinds de overname. Naast de 24/7 die zonder boe of ba wordt stopgezet en met een ironische mailcommunicatie dat “joepie, de uren veranderen” wordt aangekondigd, kon ik na de overname met dit vorige abonnement plots niet meer alle services gebruiken. Groepslessen werd ik uitgesloten, en een (onterechte) aanpassing van mijn abo waarop ik voorstelde bij te betalen om terug toegang te hebben, ging ook niet. En nu deze factuur. Ik vind dit vanuit een langetermijnperspectief en klantloyaliteit onbegrijpelijk. Ze verliezen mij en vermoedelijk vele anderen door enkele ondoordachte kortetermijnbeslissingen.
Ze halen meer geld van je rekening dan…
Ze halen meer geld van je rekening dan op papier staat. Sturen dan maar rekeningen als je het abonnement opzegd echte oplichting
Pure Shit company
Pure Shit company, dont trust the contract you sign and especially dont trust the employees.
Like the other reviews say
Just scammers disguised as a fitness center.
Fijn en behulpzaam personeel
Fijn en behulpzaam personeel. Rustige omgeving. Goed te bereiken. Grote parking.
24/7 open hoeft niet. Er zou veel lawaai en vandalisme geweest zijn, dus dan is dit spijtig genoeg het gevolg.
Geen 24/7 toegang meer na overname
24/7 toegang (dat niet zou wijzigen bij overname vorig jaar) werd stopgezet waardoor ik en mijn partner hier zo goed als niet meer kunnen komen en onze abonnementen kunnen stopzetten. Dit zonder enige communicatie vanuit Jims.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.