Jewel Rocks Bewertungen 5

TrustScore 4 von 5

4.0

1. Juweliergeschäft

Voel de magie achter onze sparkle ✨ Met liefde handgemaakt door vrouwen, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Elk Jewel Rocks sieraad draagt een verhaal – vol kleur, gevoel en betekenis.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

Tout a été parfait

Tout a été parfait. Merci

28. März 2026

Antwort von Jewel Rocks

Merci beaucoup pour vos doux mots.
Cela signifie beaucoup pour nous de savoir que tout a été ressenti comme parfait - exactement comme nous l’avions imaginé.
À très bientôt, Jewel Rocks 💛

Des bijoux balinais colorés

Des bijoux balinais colorés , fins, raffinés et très agréables à porter. Un service après vente sérieux , fiable et attentif. Un grand merci !

3. März 2026

Hi Alexandra,
Merci beaucoup pour cette belle review. Nous sommes ravis que vous appréciez nos bijoux et que vous les portiez avec plaisir. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à les porter ! Jewel Rocks

Fantastisch geholpen door Deb

Fantastisch geholpen door Deb!

Bij 1 armband slijten de gouden kleur er erg snel vanaf. Ik kreeg zonder extra kosten een nieuwe armband, helaas ook bij deze het zelfde probleem!

Uiteindelijk mocht ik voor de aankoop waarde iets nieuws uitzoeken!

Ik kocht jewel rocks zeker 15 jaar geleden bij Anna + Nina. Nu ik laatst het merk weer online vond, ben ik natuurlijk meteen weer gezwicht voor hun verfijnde juweeltjes.

Naast hun prachtige eenvoud is de service ook uitmuntend! Bedankt 🤩

3. November 2025

Hi Puck,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Dankjewel voor je lieve woorden! 💛

Het spijt ons dat je dit met de armband hebt ervaren. Na controle bleek het inderdaad te gaan om een productiefout bij een specifieke batch, die we inmiddels hebben teruggestuurd naar onze leverancier. Onze armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, maar soms kan oxidatie of huidcontact invloed hebben op de plating, zeker bij intensief dragen.

We hopen dat je nieuwe keuze helemaal naar wens is en je er lang plezier van hebt! Nogmaals dank voor je vertrouwen in Jewel Rocks, ook na al die jaren. Want dat betekent heel veel voor ons.

Liefs, Jewel Rocks

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Al een tijdje trotse eigenaar van een Jewel Rocks sieraad. In het echt nog mooier en van goede kwaliteit. Ik had mijn twijfels, omdat ik nog geen trustpilot reviews zag. Laat ik dan maar de eerste zijn.

7. Oktober 2025

Antwort von Jewel Rocks

Dank je wel! We zijn superblij dat je zo tevreden bent. Jouw sparkle maakt onze dag ✨️. Liefs, Jewel Rocks