We hebben de stoelen nu 4.5 jaar. Het schuim van de zitting is nu wel echt sinds een jaar zijn volume verloren, we krijgen nu een houten achterwerk als we zitten - en als wij 2 avonden per week aa... Mehr ansehen
Jesper Home eetkamerstoelen en fauteuil, tijdens de Blackfriday deals bij Tables by Tim in Schijndel geweest. Daar hebben we 6 eetkamerstoelen en een fauteuil besteld met een mooie 50% korting. En da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zelden zo'n goeie, klantvriendelijke service meegemaakt. Al jarenlang plezier van onze Jesper Home stoelen maar waren nu, na een verhuizing, toe aan nieuwe frames. Die konden we zonder problemen beste... Mehr ansehen
Super bedrijf! Snelle nette service… Console kwam door het vervoer beschadigd aan , ik had binnen een paar dagen netjes een nieuwe ontvangen! Aardige mensen ik kom hier zeker terug.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Jesper Home laten we ons inspireren door iconische designs en mooie materialen. Maar bovenal door zitmomenten: neerploffen na een lange dag werk; samenzitten bij een vergadering; lang tafelen (èn zitten) met je eetclub; aanschuiven bij het ontbijt. Voor deze verschillende momenten en plekken bieden wij een stukje zitgenot. Altijd met oog op esthetiek en comfort. Laat je door ons inspireren en creëer je eigen zitmoment!
Energieplein 18, 2031 TC, Haarlem, Niederlande
- 088-7863536
- info@jesperhome.com
- jesperhome.com
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel fijn geholpen
zeer vriendelijk en meedenkend
Hele professionele en zeer vriendelijke service van Jersper Home gehad. Vanwege corona afgesproken om 6 stoelen te bestellen/reserveren maar er eerst 1 op zicht te laten komen. Ondanks we winterse omstandigheden was deze er al de volgende dag. Prachtige stoel en meteen de rest laten komen (2dgn later). Yvette en collega zeer behulpzaam en bereid om mee te denken. Heel fijn zo’n belevenis en ik geniet van de prachtige stoelen.
Hele fijne service
Hele fijne service. Vanwege Corona was het niet mogelijk om in de winkel te zitten op de stoelen van Jesper. Wij hebben op het oog de mooiste uitgezocht, telefonisch contact gelegd en nog wat zaken uitgevraagd. Uiteindelijk 8 stoelen besteld, maar 1 vooruit laten leveren. Hier hebben we op getest en naar volle tevredenheid. Daarna de andere 7 stoelen laten komen, die er twee dagen later ook waren. Top dus!
Geweldige klantenservice!
Took a bit of time for the delivery
Took a bit of time for the delivery, but the chairs are amazing!
Dag na bestelling word je gebeld door…
Dag na bestelling word je gebeld door vriendelijke vrouw die je informeert over het levermoment: goede service! En de stoel zit heerlijk!
Geweldige service
Geweldige service! Meubels zijn prachtige kwaliteit en snel geleverd!
Goede communicatie
Goede communicatie, goed geregeld, goede bezorging en bovenal prachtige, stevige en mooi afgewerkte stoelen. Mooie stof, stevig onderstel.
Helaas de verkeerde stoelen geleverd
Helaas de verkeerde stoelen geleverd. We krijgen nu wel tijdelijk vervangende stoelen, maar moeten nog een extra maand wachten tot ze de juiste weer hebben.
Prachtige Yanai stoelen
Prachtige Yanai stoelen, vooral door de ‘open’ kruislingse frames eronder. Geweldig zitcomfort - goed voor hele lange avonden aan tafel
Mooie stoel maar beduidend andere kleur dan op foto
Mooie stoel, zit lekker en niet te duur, alleen de kleur is wel beduidend lichter dan op de foto en daarom retour. We hadden gehoopt op een wat donkere warmere groen en deze past helaas meer in een wat strakkere inrichting qua kleuren.
Jesperhome gaat verder dan een regulier…
Jesperhome gaat verder dan een regulier webshop. We hadden een paar vragen, deze gesteld via messenger. Jesperhome denkt met je mee. Heel fijn!
De stoeltjes zitten fijn! Zeer tevreden met ons aankoop.
Snelle levering, fijne stoelen
Snelle levering (in 2 dagen) van vier Jesper Home Kinko stoelen, ondanks dat voor 2 van de stoelen een verwachte levertijd van eind mei 2020 stond (we zijn nu eind april 2020). Montage was verder eenvoudig en de stoelen zitten tot nu toe erg prettig. Een beter waardeoordeel zal zich pas over langere tijd vormen.
Dale eetkamerstoel - flamingo paradise
Mooie stoel Besteld en 2 dgn later werd het bezorgd. Helaas niet aan de deur maar dat zou wellicht aan Corona hebben gelegen. Thanks voor de supermooie stoel! Jammer dat er nergens wordt aangegeven welke bezorgservice gebruikt wordt alsmede dat in bevestigingsemail alleen over een ordernr gesproken wordt maar je niet daadwerkelijk ziet welk product je besteld hebt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.