Jensens Fiskerestaurant er en super dejlig restaurant med den flotteste udsigt over havet og med den mest lækre og velsmagende fiske/skaldyrs buffet. Jeg kan på det varmeste anbefale et besøg der :-)... Mehr ansehen
Jensensfiskerestaurant
Das sagen Bewerter
Maden smager lækkert, gode og friske råvarer. Søde mennesker og en smuk beliggenhed. Takeaway har vi ofte fået, og der er både mere end nok og stadig lækker kvalitet. Samtidig er fastfood restaurant... Mehr ansehen
Et super hyggelig og perfekte stedet, maden er i top. services i top, selv når der er stres på formår servitricer at smile og komme med kvikke bemærkninger, det gør os kunder i godt humør. Og hyggel... Mehr ansehen
Jensens fiskerestaurant i Sæby serverer simpelthen DK's lækreste mad. Har haft fornøjelsen af at have været der flere gange, og deres buffet er simpelthen SÅ lækker. Restauranten er rigtig hyggelig... Mehr ansehen
bedste sted nord for fjorden
har spist der mange gange og kan kun sige gode ting om stedet, der er et altid smilende og venlig personale super buffet med alt godt fra havet alt sammen veltilberedt og velsmagende, lad bøffen som er gået hele vejen fra Argentina fare og spis fisk hos J-J i Sæby.
Ææææælsker fisk
Har spist på Jensens Fiskerestaurant mange gange. Altid lækkert og vellavet mad.
Foretrækker helt klart fisk frem for bøf ;)
Lækker mad og i rigelige mængder.
Dejlig og hyggelig indretning af lokalet. Lækker mad og ALT det du kan spise. Fornuftig priser og god stemning.
Super sted
Fantastisk mad, personale og omgivelser. Dem der ikke har prøvet den skønne fiske buffet, har helt sikkert noget godt til gode. Har været der og kommer helt sikkert igen :-) Uanset navn :-)
Fantastisk
super lækkert god mad :-) god service, kvaliteten er i top, alle skulle spise her :-)
Fantastisk mad!
Efter jeg har været på Jensens Fiskerestaurant et par gange, så ka jeg kun sige at maden og personalet er fantastisk! :-)
Fisk når det er bedst!
Buffet med alt hva fiskehjertet begærer, og verdens bedste stjerneskud! I en atmosfære af ren hygge og god stemning. Bestemt et besøg værd!
Simpelthen fantastisk mad og service
Det bedste mad der findes.
lækker lækker mad.
Det er det bedste mad man kan få og alle burde besøge dem.
Rart med god mad på et Jensen sted..
Jensens fiskerestaurant var lækkert, indbydende og bare en ovenud perfekt oplevelse. Personalet var søde, opmærksomme og man sad ikke og ventede i halvetimer som man kan på en større kæde med lignende navn. Jeg kommer klart tilbage næste gang jeg er i nærheden. En gang Jensens fiskerestaurant altid Jensens fiskerestaurant!!
Frisk som Jensens fisk!!!
Har været på denne restaurant mange gange. Der er altid et stort udvalg af lækre friske veltillavede fisk og skaldyr. Fin betjening og en fantastisk udsigt ud over Sæby havn og Kattegat ;)))
Rigtig lækkert mad
Et overdådigt og lækkert måltid, hvor der er tænkt på detaljerne.. Kommer snart igen
Ikke kun een men to store rødspætte.r
Bare godt. ikke kun een ,men to store rødspætter, og så var det til at betale. rigtig godt, fem stjerner
suverænt
Helt formidabelt sted. Maden, personale og stemningen er i top.
Perfekt
Var der for 14 dage siden. Det kan klart anbefales
Perfekt smagsoplevelse
Masser af friske fisk. Noget for enhver smag, selv for de kræsne der ikke spiser megen fisk. Vi andre er som kommet i himlen. Hvor maven desværre altid bliver mæt før øjnene.
En smags rejse og oplevelse som man absolut gerne gentager.
Venligt personale der er meget opmærksom på gæstens behov.
Synd og skam at ejeren ikke må bruge sit gode navn.
Top lækker
Bare utrolig sådan at være på sommerferie i Danmark og finder bare den meste og bedste fiskerestaurant nogen sinde. Bare utrolig og hvilken dejlig service og gode vine vi fik og ikke mindst rigtig gode fisk...mums
Der vil jeg tilbage til sagte kæresten og det kommer vi
Fantastisk mad og betjening
Elsker maden og fantastisk personale - sidst havde vi vores søn på 8 mdr med og vi fik en plads hvor der var plads til at han kunne ligge på gulvet og tumle, hvilket betød meget for os :-)))
Jensens Fiskerestaurent for altid!
altid super perfekt mad. Man kan virkelig smage at det er kvalitet og det er friske råvare. Der findes kun ÉN rigtig Jensen, og det er her hos Jensens Fiskerestaurent :-D
Fisk!
Fantastisk sted. Fantastisk service. Fantastisk mad. Fantastisk sted!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.