Very happy with my experience with Je Eigen Mok. The mug quality is great, customization was easy, and the whole process felt simple and smooth. Delivery was quick and the mug was carefully packa... Mehr ansehen
Ik heb vooraf telefonisch kontakt gehad omdat het wel spannend was of de mok op tijd geleverd kon worden. Door dat telefoongesprek had ik alle vertrouwen. Het zou als pakketje via PostNL verstuurd wor... Mehr ansehen
Het ontwerpen op de website ging ook heel intuitief en makkelijk daardoor. De bestelling wordt geplaatst en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de stappen die ondernomen worden om je product vei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Was to be honest, super disappointed with the mug. If you get the magic mug, even though the mock up design looks completely black, they dont show how there will be a massive ugly white stripe along t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Jouw leverancier voor gepersonaliseerde mokken. Bedruk de mok met naam, een leuke foto, pakkende tekst of (bedrijfs)logo.
Keurenplein 4, 1069 CD, Amsterdam, Niederlande
- 085 025 025 5
- info@jeeigenmok.nl
- jeeigenmok.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Herhaling vatbaar!
Super snelle verzending. Mok was makkelijk en duidelijk te maken. Goede kwaliteit. Blij mee!
Waar is het mis gegaan? Gecorrigeerd.
Het oortje van mijn mok was in gruzelementen... niet 2 of 3 stukken, maar geen idee hoeveel. Doos was compleet intact, geen schrammetje.
Maar de rest van de mok was goed... onbruikbaar... maar goed.
EDIT: Ik heb geen enkel bericht ontvangen ivm een nieuwe mok. Zelfde adres?
EDIT: Ik heb een nieuwe mok ontvangen. Top!

toppy
Snelle levering en precies zo als ik het had besteld
ze hebben vele mogelijkheden om je eigen ontwerp te maken ...Top

Snel, adequaat en opmaat
Je Eigen Mok heeft uitermate snel, adequaat op-maat gemaakte mokken voor onze organisatie gemaakt, met bijna 100 verschillende/gepersonaliseerde informatie op de mokken. Prettige en deskundige ondersteuning. Echt fijn!

Mokken zien er mooi uit
Mokken zien er mooi uit, snelle service.
Wel jammer dat ik ze op 40 graden moet vaatwassen. Daarom maar met de hand.

Uitstekend. Aanrader!
Uitstekende levering. Had nog een vraag gesteld via e-mail en kreeg snel en netjes antwoord. Goede leverancier, mooi product en op tijd geleverd. (beker met foto opdruk en tekst)
Aanrader!

Antwort von Je Eigen Mok
Goede kwaliteit en makkelijk te ontwerpen
Heel makkelijk te ontwerpen. Het product is precies gemaakt zoals het ontwerp en heeft een goede kwaliteit. Super tevreden met de mok.
Prachtige mok, fantastische klantenservice
Voor werk wilde ik een mooie mok hebben met mijn naam erop. Op Je Eigen Mok kon je heel eenvoudig zelf een ontwerp maken en op een mok naar keuze plaatsen. De tool die ze daarvoor hebben is heel handig in gebruik en mijn ontwerp was dan ook zo gemaakt.
Het bezorgen van de mok heeft helaas wat voeten in de aarde gehad, maar dat is niet de schuld van Je Eigen Mok, maar van de bezorgdienst. Sterker nog, de klantendienst van Je Eigen Mok heeft me heel goed geholpen en hun uiterste best gedaan om de mok zo snel mogelijk bij mij bezorgd te krijgen (de bezorgdienst had het pakketje bij een pakketpunt 50 kilometer verderop bezorgd).
Nu is de mok gelukkig eindelijk binnen en hij is echt supermooi geworden. Ik ben er heel blij mee en ga er met veel plezier kopjes thee uit drinken.
Mooie mok
Mooie mok, ziet er goed uit en duidelijke instructie er bij voor de afwas, niets geen geheimen nee gewoon zeggen dat met de hand afwassen beter is. Top
Er werd netjes gevraagd of het klopte, dat niet alles erop kwam. Had ik bewust gedaan.
Snelle levering en leuke kleine mokken
Snelle levering en leuke kleine mokken, erg gewaardeerd door de collega's.
Mooie mokken, goeie kwaliteit!
Erg mooie mokken mogen ontvangen! De opdruk (zelf aangeleverd) was echt perfect :)
De aanlevering en het plaatsen van het…
De aanlevering en het plaatsen van het logo is heel erg makkelijk gemaakt. Goed overzicht dus kan bijna niet fout gaan.
Heel erg tevreden over de service!
Heel erg tevreden over de service!
Toen de mokken besteld waren had ik spijt van mijn keuze, ik had toch de koffie kommen moeten bestellen. stom... Op gebeld naar de klantenservice en het was geen enkel probleem om te switchen. Ze hebben zelfs het ontwerp voor mij aangepast (omdat het een kleinere mok is).
Bij levering alles netjes ingepakt en stonden de logo`s prachtig op de koffie mokken.
Prachtige mok geleverd
Prachtige mok geleverd. Persoonlijk gebeld voor beter ontwerp. Goede site! Makkelijk te gebruiken. Heel erg leuk!

Antwort von Je Eigen Mok
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.