AANRADER! Wat een fantastische ervaring! De bekwaamheid en snelheid van de installatie en levertijd, de transparantie enz. Niet twijfelen, gewoon doen!
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij werken aan een duurzame wereld. 🌍 Slimme & ecologische systemen, voor thuis of in jouw bedrijf. 🤝
Ondernemerspark 60, 3650, Dilsen Stokkem, Belgien
- +32491137138
- info@jdtechnicalsolutions.be
- jdtechnicalsolutions.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
AANRADER!
AANRADER!
Wat een fantastische ervaring!
Niet twijfelen, gewoon doen!
heel vriendelijk en behulpzame jongen
heel vriendelijk en behulpzame jongen - heeft zijn allerbest gedaan om ons te helpen. 3 x gekomen - 1 x voor badkamer kraan en 1 maal kraan in wc 1e verd) en dan onze boiler in de keuken - heeft daarvoor met veel inzet het weer doen werken. bravo -
Snelle en vlotte opvolging
Vooraf duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Aantrekkelijke prijs en de communicatie verliep heel vlot. Snelle en vlotte opvolging.

Zeer tevreden !
Onze zonnepanelen, warmtepomp en airco hebben we aangekocht via het bedrijf JD Technical Solution. Een zeer aangename samenwerking. De mensen denken mee na voor de best mogelijk plaatsing en alles werd heel netjes afgewerkt. Daarnaast werd het gebruik van de toestellen duidelijk door hen uitgelegd. Ook na installatie zijn deze mensen vlot bereikbaar voor vragen te beantwoorden. Wij zijn zeer tevreden klanten!

Super!
Super vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en goede service!
Zeer tevreden!
Zeer tevreden van de aankoop en plaatsing van onze Panasonic airco. Alles is zeer netjes en professioneel afgewerkt. Alexander heeft alles proper achter gelaten (onze witte muur is perfect terug wit :-)). Ook hele fijne mensen! Zowel de verkoper, als de plaatser geven eerlijke feedback over de mogelijkheden. Nog een extra pluspunt: op het moment van de plaatsing was ons zoontje 3 weken oud. Bij luide boringen werd dit altijd op voorhand gemeld zodat we hem even konden verplaatsen. Oprecht zeer tevreden!
Vlotte service
Zeer goede communicatie, snelle hulp en zeer vriendelijk mensen. Na een kleine fout is deze onmiddellijk recht gezet en zijn ze dus zeer betrouwbaar. Bedankt!
Zeer vriendelijke mensen
Zeer vriendelijke mensen
veel kennis en ervaring
Fijne en correcte samenwerking met dit familiebedrijf…
Fijne samenwerking met familiebedrijf JD Solutions. Zeer goede en snelle communicatie en informatie. Op mijn vraag de bekabeling van de zonnepanelen zeer netjes binnenshuis weggewerkt ipv opbouw langs buiten, iets duurder daardoor maar ze hebben hier wel veel extra moeite voor gedaan om het degelijk af te werken. Er was een herkeuring nodig voor iets kleins maar ook hierbij, zeer snelle en efficiënte opvolging, alles is correct verlopen.

Top firma,aanrader.
Top firma:heel behulpzaam,vriendelijke en professionele vaklui.Dominiek,de zaakvoerder
is echt een millimeterman.Nog een speciale
attentie voor Isci de salesman,ik ben heel goed
administratief geholpen door hem.
Heel vriendelijke en rustige persoon waarmee we
aangenaam samen hebben gewerkt.
Installatie zonnepanelen
Na de deskundige installatie van warmtepompen met binnenunits en een warmtepompboiler hebben we dit systeem uitgebreid met zonnepanelen.
Dominiek en Valerie waren letterlijk bijna sneller dan het licht! Twee weken na de bestelling was de installatie volledig geplaatst en in werking. De zonnepanelen en de omvormer zijn heel deskundig geplaatst door het vriendelijke team. De applicatie via de wifi is ook helemaal uitgelegd. We kunnen JD Technical Solutions aanraden voor al de bovenstaande opgesomde werken. In drie woorden: professioneel, correct, aangenaam!

Antwort von JD Technical Solutions
Een firma met belofte en ervaring
Een firma met belofte en ervaring. Ze zijn 1OO% hun belofte van afwerking nagekomen. Ze schuwen geen werk af onder tijdsdruk. Netjes afgewerkt tot in de puntjes. Zeer aangenaam, vriendelijk en vertrouwelijk in samenwerking. Monteurs waren respectvol.

Top team
Top samenwerking met de plaatsing van onze zonnepanelen. Super service van Valerie en Dominique alles tot in de puntjes geregeld.

Antwort von JD Technical Solutions
Ik heb in 2022 zonnepanelen en batterji…
Ik heb in 2022 zonnepanelen en batterji door JD technical sulotion laten plaatsen Ik ben zeer blij en zij hebben heel goedgedan en ik recommend hun voor zijn professional werk alles werk perfect

Antwort von JD Technical Solutions
alles correct en vooral vakmensen met…
alles correct en vooral vakmensen met passie !

Gezinswoning Diepenbeek
Dominique, Valerie en Yannick hebben bij ons een volledig project gedaan. Zonnepanelen, 2 batterijen en een warmtepomp.
Ze komen afspraken na en de opvolging achteraf is gewoon heel betrouwbaar. Eerlijk advies!

Antwort von JD Technical Solutions
We hebben in Oktober 2022 zonnepanelen…
We hebben in Oktober 2022 zonnepanelen laten plaatsen. Ik moet wel zeggen dat we zeer blij zijn met het resultaat.Moderne full black zonnepanelen op het dak en de omvormer zijn netjes geplaatst en mooi afgewerkt. Zelfs na plaatsing bieden ze nog een service of alles naar behoren werkt. Topwerk ‘ merci’
JD technical Solutions.

Antwort von JD Technical Solutions
Super vriendelijke mensen die weten…
Super vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Passie, kwaliteit, afwerking en nazorg. Een echte aanrader!

Antwort von JD Technical Solutions
Alles moet perfect zijn ,eerder stoppen ze niet
Vriendelijke mensen en leveren prima werk.proper en doen alles wat ze kunnen,het moet gewoon perfect zijn. Ik prijs ze zeker aan als iemand me raad vraagt

Antwort von JD Technical Solutions
Vakwerk zoals het moet zijn!
Bedankt JD Technical Solutions voor het accurate en professionele werk dat jullie geleverd hebben bij het installeren van onze warmtepomp. Daarbij dank voor de fijne samenwerking en afstemming met ons als klant. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staat bij ons hoog in het vaandel, en hier hebben jullie 100% aan voldaan!

Antwort von JD Technical Solutions
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.