Jeg har været igennem en del forskellige kurser med håbet om at tjene penge på reselling, men det meste endte egentlig bare med at koste mig penge i starten. Det vendte først, da jeg kom i kontakt... Mehr ansehen
Jeg har lige købt FlipFormula, og det er overhovedet ikke pengene værd. Det er adgang til en discord bot der hedder fyndit som finder Vinted opslag som du helt selv kan finde, og så får du også adgang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flipformula er uden tvivl det bedste reselling forløb jeg nogensinde har været med i jeg har generelt brugt mange penge på forskellige kursuser i håbet om at tjene gode penge, i starten mistet jeg pen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ejerne er helt fantastiske og er hele tiden klar til at hjælpe, hvis der er noget du undre dig over er der altid nogen der sidder klar til at hjælpe dig inden for kort tid. Deres metoder er fantastisk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Flip Formula er Skandinaviens største reselling community med over 1200 betalende medlemmer og 1500+ medlemmer på Discord. Vi hjælper unge, kommende og nuværende resellere med at starte og skalere deres egen reselling business gennem adgang til eksklusive leverandører, gennemarbejdede guides, effektive værktøjer og et stærkt community. Inde på vores Discord lærer medlemmer, hvordan man tjener penge på sneakers, streetwear og designer items, samtidig med at de får direkte hjælp fra Flip Formula teamet. Med en 4,6-stjernet rating og hundredvis af success stories er Flip Formula bygget til at hjælpe dig med at lære, udvikle dig og få succes indenfor reselling.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
THE BEST RESELLING SERVER
I got access to so many new and useful methods & suppliers, and when I don’t understand something the community ALWAYS helps me out! 10/10 recommended !
God hjælp søde mennesker
Jeg kom ind på Flipformular og blev hjulpet videre på ingen tid. Nu skal jeg til at bestille de første varer og kan komme i gang med et lille budget. Der er god support og masser af folk, der gerne vil hjælpe dig i gang med det, du mangler hjælp til. Der er mange muligheder derinde, og ingen taler dårligt om dig eller andre.
det er 100% verdt det
det er 100% verdt det. jeg har lært mange forskjellige mettoder på og få penger. folk i discord servern er svært god til å hjelpe hvis du trenger hjelp!
Amazing people and 100% worth it
I really like Flip Formula because, Flip Formula is 100% trustable, it was easy and cheap to pay for the discord channel and they are one of few real discord channels that is not a scam and actually helps you to start resell and earn money. The people in the channel is amazing and very helpful. When i got into the channel it is very tidy and easy to find what your looking for. They have many different methods for where to buy in things from, and many tips how to start reselling.
Anbefaler stærkt!!!
Flipformula er en fantastisk platform med en masse gode råd og en masse venlige members. Jeg anbefaler stærk hvis du skal til at starte med at resell og du ik helt ved hvordan. Ovenikøbet er ejeren også virkelig hjælpsom og svaret regelmæssigt
Flip formula is genuinely the best
Flip formula is genuinely the best! Many suppliers to choose from, and this is an easy way to earn quick and easy earned money!🙌🏾
100procent det værd
100procent det værd, fantastisk gruppe med super fedt fælleskab og selvfølgelig også mange gode links og metoder til resell. Klar anbefaling
Best reseller course in the Nordic
all the methods work, you get you money very easily back and is easy to use, recommend
Kan klart anbefale Flip Formula
Kan klart anbefale Flip Formula, det er et rigtigt godt fælleskab (680 medlemmer) hvor alle hjælper hinanden både med at legit checke produkter men også at fortælle om man kan hente profit på et køb man har haft i overvejelserne. Man får også adgang til gode leverandører og metoder, som er nemme at forstå og tilgå.
Kan klart anbefale man giver det et skud
Truer medlemmerne med udelukkelse
Truer medlemmerne med udelukkelse, ingen hjælper, flabet medlemmer de ting de viser på TikTok kan man ikke få i forløbet, man bliver nedgjort af ejerne og de snakker grimt til dig hvis du ikke er god nok, kan slet ikke anbefale det

Antwort von Flip Formula
Bedste reselling forløb i hele Norden…
Bedste reselling forløb i hele Norden hvis du vil træne penge som teenager
Great community and helps alot
Sindsygt forløb og sindsygt hurtigt…
Sindsygt forløb og sindsygt hurtigt respons
P!sse godt forløb med massere gode…
P!sse godt forløb med massere gode metoder, suppliers og ikke mindst støtte og hjælp fra de andre medlemmer (og ejerne.) Kan kun anbefales
rigtig fedt og hurtig support det hele…
rigtig fedt og hurtig support det hele spiller :)

Antwort von Flip Formula
I flipformula for du lige præcis det du…
I flipformula får du lige præcis det du betaler for. Alle leverandørerne lever op til forventingerne og det hele spiller. Har selv gode oplevelser med forløbet og selvom du ikke altid bruger nogle af deres metoder er der altid god support og et godt fællesskab.
Trist i får falske anmeldelser.
Fantastisk
I starten var jeg meget skeptisk, men det var der ingen grund til at være. Forløbet er 100% legit, og giver dig forskellige metoder og leverandører til at reselle. Sammen med det har de også, nogen aktive 24/7 så hvis man har spørgsmål bliver det svaret på lynhurtigt.
Kan klart Anbefale flipformula til alle der ønsker at starte med reselling
Hjernedødt godt forløb
Købte Flip Formula her 1 måned siden og kan allerede sige nu med selvsikkerhed at det har været en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Både medlemmerne og ejerene er utroligt gode til at hjælpe og svare på spørgsmål og gør generelt bare et fantastisk stykke arbejde. Ville helt klart anbefale Flip Formula!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.