200 potten + deksels besteld geleverd binnen 5 dagen met goede tracking verwarrend zijn de reeks van bevestigingen van verschillende firma-adressen/landen (NL. DL. CH) die mij aanvankelijk het gevo... Mehr ansehen
Vorige week 50 450ml lege jampotten besteld. Ik was een beetje zenuwachtig want ik had eerst de bestelling geplaatst en toen pas de reviews gelezen die me niet allemaal een gerust gevoel gaven. Ik vin... Mehr ansehen
Verzending ging goed. Ik kreeg wel tig mails over betaling ... allemaal in het Duits, want blijkbaar zit het magazijn in Duitsland. Dat betekent ook dat je de bestelling weer naar Duitsland moet terug... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
De potten zijn snel geleverd en waren…
De potten zijn snel geleverd en er waren twee kapotte bij, Ik heb op zaterdag een mailtje gestuurd met de foto zondag krijg ik bericht dat het twee potten waren verstuurd en die krijg ik dinsdagmiddag binnen, dus echt topservice
Vlugge levering ,goed verpakt,en de…
Vlugge levering ,goed verpakt,en de juiste maat. In de nabije toekomst bestel ik zeker terug.
De potjes zijn perfect
De potjes zijn perfect voor mijn overnight oats! De vorm maakt het eten leuker.
Ook is de levering snel en erg netjes gedaan. Goed ingepakt!
Goede levering
Goede levering, geweldige weckpotjes stortglas. Perfect voor crème brulee sous vide maken.
Ik ben zeker blij met deze jampotten
Ik ben zeker blij met deze jampotten, kan ik weer lekker kersen en pruimenjam maken.top want nu heb ik weer een voorraad jampotten!
1e keer kleine bestelling maar keurig…
1e keer kleine bestelling maar keurig geleverd en heel goed verpakt.
super snel geleverd
super snel geleverd, goed verpakt niet te veel plastic.
samenwerking met andere bedrijven soms wat verwarrend in de berichtgeving. maar overall heel tevreden!
SATISFIED …
VERY GOOD PACKAGING I RECEIVED MY ORDER FULLY COMPLETE NOTHING IS MISSING OR BROKEN QUALITY IS GOOD RECOMMMENDED
Heel slecht verpakt en heel veel…
Heel slecht verpakt en heel veel schade. Veel glasschade
Mijn bestelling is niet bezorgd en het geld niet terugbetaald.
20 september 2025 heb ik een bestelling geplaatst en betaald. Na een week heb ik gemaild en zou de bestelling verzonden worden. We zijn nu 22 dagen verder en ik heb niets ontvangen. Op mijn verzoek om het aankoopbedrag terug te storten is geen actie ondernomen.
Sloppy service
German company. Prices are good but basically they could not deliver in one week, therefore I had to cancel the order. I recommend it only to people which can wait. Otherwise Sligro sells jam pots for reasonable price. Customer service reacted somewhat slow but after sending multiple messages they cancelled my order quickly.
NIET BESTELLEN
na eeuwig gewacht te hebben op de bestelling had ik intussen al andere flessen gekocht en veel goedkoper ook.
Ik moest de flessen retourneren na Duitsland terwijl het bedrijf gewoon in rotterdam zit he hoe bedoel je de boel belazeren?!!!!!kosten 26 euro terwijl de rekening 35 euro was alles via de mail.
Echt een shit klantenservice
NIET BESTELLEN DAAR
Waardeloos!
Waardeloos!! Potten kwamen niet!
De bestelde potten kwamen niet op de afgesproken dag, bedoel.....helemaal niet. Vage Duitstalige mails. Na heel veel gemail voor duidelijkheid kwam het antwoord, dat het onduidelijk was wanneer de bestelling geleverd zou worden. Zit je te wachten met je fruit om in te maken en ben je inmiddels 1 1/2 week verder. Grrrr!
Heb order geannuleerd en met dezelfde vertraging kwam mijn geld nog eens terug.
Dus....ik zou lekker bij een ander bedrijf bestellen...A.....n bijvoorbeeld. Daar staan ze de volgende dag voor je deur.
Prima potten
Prima potten, prima prijs! Wat van mij nog wel mag zijn deksels waar je op kunt drukken om te zien of ze écht vacuüm zijn of niet. De TO82 deksels hebben dat niet. Het zou mij meer rust geven dat mijn brouwsels van eigen kweek (soep, jam, tomatenpuree, etc) echt een poos houdbaar zijn.
Prima assortiment tegen goede prijzen
Prima assortiment tegen goede prijzen. Heldere website. Duurde wel een paar dagen, maar ben heel tevreden. Aanrader!
Absoluut supertevreden met de…
Absoluut supertevreden met de klantenservice. Ik had van 1 soort potjes vieze potten ontvangen (ik denk een retourpechje want de andere potten waren spiksplinternieuw)
Dit is supersnel en supervriendelijk opgelost.
Prima en snelle levering
Prima en snelle levering. Bij bestelling kan de vermelding worden gegeven hoeveel stuks per verpakking. Hoeven er geen losse spullen verzonden te worden. Verder alles naar wens.
Mooie potjes en een stuk goedkoper als…
Mooie potjes en een stuk goedkoper als de rest wat ik gezien heb.
Goed verpakt 👍
Ik heb hier 2x iets besteld
Ik heb hier 2x iets besteld. De levering is iets trager dan normaal maar het is zeer degelijk ingepakt! Ook zijn de prijzen zeer schappelijk.
Super snelle reactie
Super snelle reactie. Alleen niet meteen duidelijk dat de bestelling uit Duitsland moet komen. Eerste mails over betaling waren in het Duits, de rest in het Nederlands. Toch snel genoeg binnen. Product prima.