Via de website van Jake and Jacky een krabpaal voor mijn kat besteld. Deze werd snel geleverd, was eenvoudig te monteren en zeer stevig. Echter door een productiefout brak er binnen twee weken een ond... Mehr ansehen
Onlangs een Hondendeken Auto XXL gekocht en wat is dit toch een top artikel ! Duidelijk en goed advies gekregen over welke maat ik moest hebben en deze was ook snel geleverd. Was eerst een beet... Mehr ansehen
Brede, stevige en degelijke hondenloopplank ! We zijn lang op zoek geweest naar een brede, stevige en degelijke hondenloopplank voor onze 12-jarige Newfoundlander Ayita van 60 kilogram. Gezien haar... Mehr ansehen
Wij hebben in onze Cattery een krabkarton (scratcher) van Jake and Jacky en onze katten/kittens vinden deze helemaal geweldig! Uren lang speel & slaap plezier, dat maakt deze scratcher zo ontzetten... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Alles voor honden en katten, maar dan nét even anders. Bij Jake and Jacky vind je unieke producten voor honden en katten, met zorg samengesteld en goedgekeurd door onze eigen huisdieren.
Niederlande
- info@jakeandjacky.nl
- jakeandjacky.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Trimset
Pff, de luxe trimset voor hond & kat is geweldig!!! Top kwaliteit wij zijn er enorm blij mee❤️
Fijn product
Fijn krabkarton! Stevig, handig en mijn kat is er gek op!
Aanrader
Heel erg tevreden met mijn nieuwe aankoop voor mijn katten. Met de automatische voerbak kunnen ze op tijd eten en hoeven ze niet op mij te wachten tot ik thuis kom. Ideaal als je wisselende diensten hebt en niet op een vast tijdstip thuis kan zijn. Zeker een aanrader!
Zeer tevreden!
Wat ben ik blij met de Automatische Voerbak met dubbele Slowfeeder! Het werkt echt top en m’n katten krijgen op het juiste moment hun eten, ook als ik niet thuis ben. Helemaal blij mee!
Zeer degelijk kattenmeubel
Onze katten zijn weg van het 2 in 1 krabmeubel! Stevig, goede prijs/kwaliteit verhouding en leuk dat we er een extra speeltje bijkregen. Ook snel geleverd dus kan ze alleen maar aanraden. Bedankt.
Automatische Voerbak met dubbele Slowfeeder
Ik heb laatst de Automatische Voerbak met dubbele Slowfeeder gekocht voor mijn 2 poezenkinderen.
Ik ben hier echt zó tevreden mee. De beestjes krijgen altijd rond een vast tijdstip te eten en de bak werkt uitstekend. Chapeau!
Onze kat zit te wachten voor de…
Onze kat zit te wachten voor de voederbak. Hij is er dol op!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.