Jeg handlede for nylig hos Jagt & Vildt via deres webshop, hvor jeg købte BushMan Myggespray med 40 % DEET. Bestillingen blev behandlet hurtigt, og leveringen var både hurtig og problemfri. My... Mehr ansehen
Jeg købte et par superlækre gummistøvler til mig selv og en trebenet klapstol til min gamle far. Begge dele var i virkelig flot kvalitet og blev leveret hurtigt. Da jeg efterfølgende skulle bytte... Mehr ansehen
Kan kun anbefale Jagt & Vildt. Alt skete som ønsket og aftalt. Jeg kigger helt sikkert forbi webbutikken igen.
Jeg har netop handlet hos Jagt & Vildt via firmaets webshop, hvilket var en rigtig god oplevelse, lige fra produktet findes på hjemmesiden til varen leveres. De skal tildeles 5 stjerner for en pr... Mehr ansehen
Hvillumvej 7, 7361, Ejstrupholm, Dänemark
- 93 300 100
- mail@jagtogvildt.dk
- jagtogvildt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Yderst tilfreds rigtig hurtig levering…😃
Simpelt og hurtigt
Bestilte og fik leveret dagen efter.
Jeg havde endda en ændring til farven, kort tid efter jeg havde bestilt, og da varen ikke var blevet sendt endnu, blev det ændret uden problem. Rigtig god service over telefonen.
Bestilt servietter til deucopage
Bestilt servietter til deucopage, fantastisk flotte servietter
Rigtig fin og hurtig levering
Supergod service fra en af de ansatte
Supergod service fra en af de ansatte. Hurtig levering af varen.
Nogle vil måske synes det er i…
Nogle vil måske synes det er i småtingsafdelingen men skriver det alligevel.
Bad om at få pakket det ind, da det var til gave. Det vil firmaet ikke.
Så kommer det tilmed i en papkasse, hvor der står stort firmanavn udover det hele.
Kæresten får selvfølgelig læst et af de 20-30 steder der står firmanavnet på papkassen. Kæresten ved hvad hun får i fødselsdagsgave nu. Så det bare rigtig fedt.
Fin butik
Fin butik.
Har lige købt lidt nice to have stuff.
Men vil fremhæve at for nylig havde/ har jeg en el varmesål, som ikke fungerede optimalt.der lige var ud over garanti, men fik alligevel hjælp til at løse udfordringen. Så super service. Og god karakter fra mig 😀
Førsalgs info/snak helt fin i tlf
Førsalgs info/snak helt fin i tlf. ang. køb af termospotter = 5*. MEN der sendes forkert/gammel version, jeg skal dog forbi Ejstrupholm nabolaget og aftaler indlevering/ombytning fra kl 7.30 = må så venter ½time = så er vi nede på 4*. Dog ekstra ting med, min varme såler har ikke samme effekt (h vs v) så dem tager de ind for test uden problemer og nogen dage senere får så et par nye erstatnings såler = så er vi oppe på 5* igen
Go og hurtig service
Go og hurtig service - fine varer tak
Hurtig service og hurtig afsendelse
Hurtig service og hurtig afsendelse
Gode produkter og hurtig levering🙂👍
Gode produkter og lynhurtig…
Gode produkter og lynhurtig ekspedition.
Varerne brev pakket og afleveret ved postfirmaet inden for få timer, og de blev afleveret hos mig dagen efter.
Jeg bestilte min pakke i går fredag og…
Jeg bestilte min pakke i går fredag og fik min pakke dagen efter og er virkelig tilfreds med produktet
God kommunikation og hurtigt arbejde 👍👍👍
Super oplevelse
Super oplevelse, bestilt torsdag aften, sendt fredag formiddag og modtaget lørdag formiddag i K.B.H.
Super god service
God service , gode vare og at jeg kan bruge AnyDay er 100% et kæmpe plus !
5 stjerner herfra
Skønne støvler i høj kvalitet
Støvlerne bestilte jeg en str større end normalt, efter jeres henvisning, og de passede perfekt. Virkelig behagelige støvler.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.