Jeg fik lavet min bil, til en rigtig god pris, sammenlignet med 4 andre forhandlere. Hurtig service, god kommunikation, og meget praktisk mht. nøgle indlevering/udlevering. Fleksibilitet professionelt... Mehr ansehen
Jeg har været fast kunde hos Jacobsen biler i 4 år og har aldrig mødt nogen så flinke og så ærlige mennesker. De løser alle problemer og i de prisklasse man ønsker! Serviceminded og professionel hjæ... Mehr ansehen
Ny kunde. Jeg havde et 'Keyless defect' problem med min Passat B8 Variant fra 2016 i de sidste måneder af 2025. Efter en mindre misforståelse i den indledende kommunikation må jeg sige, at Jacobsen Bi... Mehr ansehen
Jeg fik skiftet manifolden og renset og skiftet luftmassemåleren samt div sensorer , da min Volvo xc60 årgang 2016 havde en motor lampe der var tændt og motoren var gået i beskyttet tilstand. Jeg havd... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Byens bedste bilservice siden 1956 I mere end 6 årtier har Jacobsens Biler drevet autoværksted, og har leveret kvalitet og godt håndværk til de danske bilejere. En af Københavns ældste uafhængige autovirksomheder, som er fulgt med tiden – men som ikke glemmer vores gamle dyder. Altid god service, gode råd med på vejen og ikke mindst gode priser.
Gladsaxe Møllevej 19, 2860, Søborg, Dänemark
- +4538344000
- kontakt@jacobsensbiler.dk
- jacobsensbiler.dk
Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Meget fin og hurtigt service da jeg…
Meget fin og hurtigt service da jeg punkterede og skulle have skiftet dæk akut..
Så det levede op til vanlig standard..
Har brugt dem i 15 år..
Fik god service
Fik god service. Varm modtagelse og flink mennesker. Vil anbefale 👍
Rigtig god service
Rigtig god service og de er både hurtige, grundige og flinke
Altid god service
Har brugt Jacobsen biler as i 3 år til almindelig lille og stor service, klargøring til syn, nye bremser, ny generator og problemer med el.
Aldrig har jeg oplevet andet end god service, gode råd og kompetent værkstedsarbejde.
Får mine varmeste anbefalinger
Den højeste service jeg har oplevet
Den højeste service jeg har oplevet.
Ringer til Jacobsens biler.
En Skoda med automatgear holder midt på indkørsel til en aktiv rideskole, gearet er låst i “P” og kan ikke få gear i “D” eller “N”.
Der er ringet til Falck, de kan komme om 1,5 time. Heste i trailere og bruger af rideskole skal forbi/ud/ind, men Skoda blokerer vejen.
Jacobsens Biler får nummerpladen og guider mig pr telefon i at skille gear stang ad så jeg kan flytte gearstangen.
Det lykkes og jeg kan flytte/køre bilen væk.
Alle på rideskolen er meget taknemmelige for at Jacobsens biler hjalp.
Tak, vil til enhver tid anbefal pga de høje service.
Super god service
Super god service og meget rimelige priser - kan virkeligt anbefales.
Jeg vil anbefale at INGEN bruger dette…
Jeg vil anbefale at INGEN bruger dette værksted, da de aktivt smadrer ens bil og benægter ethvert ansvar.
Vi fik skiftet til vinterdæk hos Jacobsen biler og fik i den forbindelse vores sommerdæk opbevaret i deres dækhotel. Der var tale om spritnye dæk på helt nye fælge på en spritny Tesla Model Y Performance. Da vi fornyligt fik skiftet tilbage til sommerdæk lagde vi mærke til at alle 4 fælge var blevet ridset. Det lignede at de havde ligget på jorden og var blevet skubbet rundt med fælgsiden direkte imod betonunderlag. Mange steder var ridserne så dybe at man kunne se metallet under lakken på fælgen. Vi tog selvfølgelig fat i Jacobsen biler som benægter alt og påstår at skaderne har været der før vi afleverede bilen. De gik så langt som at påstå at skader inde på midten af fælgen måtte være som følge af at vi har ramt kantsten. Jeg gentager - De fælge var spritnye da vi afleverede dem, og som de fleste nye bilejere nok ved så er man lidt øm om sin helt nye bil i starten, så vi havde været opmærksomme på hvis der havde været nogen skader overhovedet.
Herfra må vi jo så oprette en forsikringssag, som må vurderer situationen og håndtere det derfra.
/*Opfølning efter svar fra Jacobsen biler*/
Jeg har lige set svaret fra Jacobsen Biler og kan se at de fortsat blot prøver at sige at skaderne på vores dæk var der i forvejen. Jeg afleverede selv bilen i januar og før jeg gjorde det inspicerede jeg alle 4 dæk og fælge. Der var ingen skader på dem på det tidspunkt. Jeg er fuldstændig ligeglad med hvordan i påstår i opbevarer jeres dæk. Jeg afleverede 4 fejlfrie fælge og jeg fik 4 smadrede fælge tilbage. Jeres historie passer derfor ikke en meter og jeg står tilbage med en lang forsikringssag. Det betyder at jeg nu skal have tilset dækkene af en ekstern taksator mhp. at få en vurdering af skaden. Mit forsikringselskab vil efterfølgende køre et krav imod jeres forsikring. Alt dette kunne i have undgået ved blot at behandle vores dæk ordentligt (som i påstår i gør), eller have krybet til korset og erkendt den skade i havde forvoldt.
Igen. Jeg vil anbefale et INGEN benytter dette værksted.

Antwort von Jacobsens Biler ApS
Fik indleveret vores bil kl 8.00
Fik indleveret vores bil kl 8.00. Til syn var der 3 udfordringer som blev fixet i løbet af 2 timer. Værkstedet fik så også lige opsynet bilen, så det slap jeg også for. Fik hentet bilen kl. 12 efter en super service. Jeg vender absolut tilbage
Super betjening, kommer tilbage
Super betjening, arbejde udført som aftalt og til aftalt pris.
Jeg kommer helt sikkert tilbage.
Porsche 911.
dårlig komunikation mellem modtagelse og værksted
ringe kommunikation mellem modtagelse og værksted.
Ved skift til vinterdæk bad jeg om at få løsnet højre bremsekaliber, der var frosset fast.
mekanikeren fik ikke beskeden.
Personlig, Hyggelig og professionel service
Jeg kontaktede Jacobsen biler med en akut punktering, som de på trods af et meget travlt skema, hurtigt kunne hjælpe med. Da det viste sig at to af mine dæk yderligere var beskadiget tog jeg en samtale med mekanikeren som tydeligt viste mig skaderne og kom med løsningsforslag. Alt var grundigt og informativt og absolut intet "mersalgs-trick". Da jeg skulle bruge bilen i weekenden brugte mekanikeren ekstra tid om fredagen til at klargøre den. Prisen var fair, og personalet super imødekommende. På trods af travlhed blev der ikke gået på kompromis med kvalitet og personalet fik mig til at føle mig velkommen.
Så på trods af en frustrerende situation kørte jeg derfra med et smil. Aboslut et værksted jeg kan anbefale
Som altid fantastisk service af…
Som altid fantastisk service af kompetente medarbejdere.
Super god service
Super god service, kan varmt anbefales
Har været kunde hos Jacobsens biler i…
Har været kunde hos Jacobsens biler i 15 år og altid været meget tilfreds. God og professionel service og rådgivning.
Kan varmt anbefale Jacobsens Biler
Kan varmt anbefale Jacobsens Biler.
Skulle have lavet en del på min Opel Corsa for at den kunne komme igennem syn. Fik et rigtig godt tilbud fra Jacobsens biler. Alt er blevet lavet, til den rigtige pris og meget hurtigt.
Utrolig god service og hjælpsomhed. Jeg er meget tilfreds, og kommer helt sikkert tilbage, næste gang der skal laves noget på min bil.
Super god og meget behagelig service.
Super god og meget behagelig service.
God kundeservice
God kundeservice, meget flinke mennesker
Var forbi Jacobsens biler
Var forbi Jacobsens biler, og gik derfra som altid, glad og tilfreds.
Personlig service
God solid service - jeg føler, jeg er blevet taget i hånden gennem hele processen med min bil på værksted :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.